Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

delta81

Pokaż swojego Monstera

Polecane posty

dzięki za info o lusterkach. Jeśli nie masz nic przeciwko to być może sobie takie zafunduję:-)

dzięki za info o lusterkach. Jeśli nie masz nic przeciwko to być może sobie takie zafunduję:-)

Kopiłem je jakieś cztery miesiące temu przez allegro, oba maja prawy gwint, wiec kup sobie od razu REDUKCJE M10 na lewy gwint prawa strona, ja nie doczytałem i teraz musiałem dokupić, płacić zaś za przesyłkę, a tak pójdzie Ci jedna paka...

Lusterka same w sobie są elementem szpecącym motocykl, a co dopiero montowane na jakiś redukcja, przedłuższkach czy innych śrubunkach. Jesli dane lusterko nie jest kompatybilne z "mostkiem" na kierownicy to lepszym rozwiazaniem jest zakup takiego "mostka" z własciwym gwintem. Np: http://www.larsson.pl/index.php?c=r&no=NTM2MDAwNg==

co do lusterek to mnie czeka wymiana, ale dopiero na desmoweekend sobie coś upatrzę i sprawdzę u szanownych kolegów :)

Dzięki panowie za informacje. Rzeczywiście było by głupio jak bym kupił lusterka za trzy stówy i nie mógł ich zamontować heh:-)

no i znów ja. co prawda już się chwaliłem zaraz po zakupie, ale "pitbull" kręci mnie nadal i wyciąga ze mnie resztki kasy, pustosząc portfel :( :D

i tak w tym sezonie dusiek dostał:

-nowy aku unibat'a

-nowe oponki metzeler m5

-lampę tył i kierunki led

-crashpady r&g-dzięki theo i musieli ;)

-aluminiowy uchwyt tablicy rej.

-nowe węże ukł.chłodzenia

-świeczki denso iryd ixu27

-olej agip 4t 10w50 i ori filtr

-filtr powietrza k&n'a

-żarówka h4 philips motovision,led na postoju i "cyrwone" ledy w liczniku

-wypiaskowany i lakierowany docisk i sprężynki suchara-brakło na rizomę w tym sezonie :lol: -to akurat takie moje "małe druciarstwo" :D

i tak uzbierało się "parę" stówek", a końca nie widać, bo monster po prostu tak ma. ciągle byś coś zmieniał i wymieniał-już mam listę na co najmniej 3 koła ;)

5.jpg

4.jpg

3.jpg

2.jpg

1.jpg

0.jpg

Lusterka same w sobie są elementem szpecącym motocykl, a co dopiero montowane na jakiś redukcja, przedłuższkach czy innych śrubunkach. Jesli dane lusterko nie jest kompatybilne z "mostkiem" na kierownicy to lepszym rozwiazaniem jest zakup takiego "mostka" z własciwym gwintem. Np: http://www.larsson.pl/index.php?c=r&no=NTM2MDAwNg==

Mos ci los, zas sie łokazało ze Theo mo łep mechanizatora nie łot parady...

dzięki Theo za info, kupię to sobie, mimo ze już zamówiłem tamte redukcje...

Janusz, ten Twoj S4 to niezły Pitbull, zajefajna sztuka.

no i znów ja. co prawda już się chwaliłem zaraz po zakupie, ale "pitbull" kręci mnie nadal i wyciąga ze mnie resztki kasy, pustosząc portfel :( :D

i tak w tym sezonie dusiek dostał:

-nowy aku unibat'a

-nowe oponki metzeler m5

-lampę tył i kierunki led

-crashpady r&g-dzięki theo i musieli ;)

-aluminiowy uchwyt tablicy rej.

-nowe węże ukł.chłodzenia

-świeczki denso iryd ixu27

-olej agip 4t 10w50 i ori filtr

-filtr powietrza k&n'a

-żarówka h4 philips motovision,led na postoju i "cyrwone" ledy w liczniku

-wypiaskowany i lakierowany docisk i sprężynki suchara-brakło na rizomę w tym sezonie :lol: -to akurat takie moje "małe druciarstwo" :D

i tak uzbierało się "parę" stówek", a końca nie widać, bo monster po prostu tak ma. ciągle byś coś zmieniał i wymieniał-już mam listę na co najmniej 3 koła ;)

Cóż mi pozostało powiedzieć...piękny!!!:)

dzięki, dzięki :oops: ma już swoje lata, ale mam nadzieję, że jeszcze parę mi posłuży :)

p.s. fotki zawsze "troszkę" kłamią. choć KAMYK dbał o niego, nie mogę nic złego powiedzieć, ja też się staram okazać mu swoje uczucia :D

zresztą już za parę dni mam nadzieję zobaczycie sami.pozdrawiam :!:

No Janusz - moje szczere gratulacje.

Widać z kasą stoisz lepiej ode mnie ;) :lol: , ale to prawda: na Monstera ciągle coś czeka...

Moje pomysły na zimę też mnie przerażają - głownie z powodu potrzebnej ilości biletów Narodowego Banku Polskiego :lol: :lol: :lol:

Maszyna I klasa - dokładnie zlustruję w Żerkowie - jeśli pozwolisz... ;) :mrgreen:

20 maja 2011 Dzień Zwycięstwa

Emocji nad Rozumem :)

Jest w garażu Monster 600 z 1997 roku .

Maszyna oczekująca odrobiny uczucia, odrobiny uwagi.

Pokazuje zdjęcia z momentu zakupu, tak by można było zobaczyć co przedstawiał sobą Monster.

Na teraz najważniejsza mechanika, na zimę pełna restauracja lakieru.

Jest teraz u siebie, mam nadzieję że mus się spodoba :)

Jak wariat co 15 minut biegam do garażu :)

post-761-1366036883,3751_thumb.jpg

post-761-1366036883,6716_thumb.jpg

post-761-1366036883,9635_thumb.jpg

Trochę chyba przesadziłeś z rozjaśnianiem tych zdjęć ;)

Ale z tego co da sie zobaczyć to śliczny^^

Gratulacje!

No, no...wrzuciłeś już zdjęcia! :D

...dziś nie będę miał czasu, ale jutro chętnie wpadnę do Twojego garażu i "popatrzymy" razem :)

ja tam bym na Waszym miejscu polatał razem... Ale jak chcecie posiedziec i popatrzec to tez dobrze ;)

Ładna sztuka ;) Graty

Mam na sprzedaz Caberga V2 407... Czarny mat rozmiar XL stan BDB jak ktos by chcial ;)

8-)

Mam na sprzedaz Caberga V2 407... Czarny mat rozmiar XL stan BDB jak ktos by chcial ;)

8-)

Właśnie czekam na Caberga V2 407 tylko w rozmiarze S.

JA bym nie wychodził z garażu... Chętnie też bym go zobaczył. Może mimo słabej znajomości udało by się spotkać we trzech miłośników Ducati z Gdańska ?? :) A potem ktoś by mnie przewiózł :P

JA bym nie wychodził z garażu... Chętnie też bym go zobaczył. Może mimo słabej znajomości udało by się spotkać we trzech miłośników Ducati z Gdańska ?? :) A potem ktoś by mnie przewiózł :P

Wpadaj śmiało :)

daleko nie masz

dzięki, dzięki :oops: ma już swoje lata, ale mam nadzieję, że jeszcze parę mi posłuży :)

p.s. fotki zawsze "troszkę" kłamią. choć KAMYK dbał o niego, nie mogę nic złego powiedzieć, ja też się staram okazać mu swoje uczucia :D

zresztą już za parę dni mam nadzieję zobaczycie sami.pozdrawiam :!:

Fotki kłamią ..jest ładniejszy..Jego piękno nie jest niczym wyróżniającym go z ''tłumu'' monsterów..jego piękno tkwi w nienaganej

i estetycznej stronie wizualnej..(technicznie oczywiście ideał)..wylałem na niego z litr wosku-silikonowego z 2 razy na tydzien czyściłem każdy zakamarek, żeby nie zarósł brudem, nawet jak nie było czasu na jazde..

Janusz :( szczerze gratuluje...

ps. Ty świnio nawet karniaka nie zaproponowałeś :lol:

Jeśli o mnie chodzi, to właśnie miałem się z Tobą kontaktować w tej kwestii :) W sobotę-niedzielę będę miał w końcu trochę czasu więc można by się jakoś spotkać - pojeździć :) ... o ile oczywiście nie będzie padać... :?

To nie miejsce na ustawki!

Grozisz nam ?? :lol:

Może i ja dziś pokażę swojego Monstera... 8-)

Może i ja dziś pokażę swojego Monstera... 8-)

Nie pokazuj lepiej, bo się zawstydzi i znowu dostanie arytmii serca :P

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.