Piter748 0 Napisano Lipiec 23, 2011 Czuć "konsekwencję" własciciela ;) SPOKO! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Lipiec 23, 2011 fajny sprzęcik, gratulacje ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włodi 0 Napisano Lipiec 23, 2011 Ładny, ładny ;) Całkiem nieźle dobajerzony :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Lipiec 24, 2011 asystę :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mandaryn 1 Napisano Lipiec 24, 2011 asystę :lol: Theo,znamy temat "od podszewki";jakich by słów nie dobierać,i tak najważniejszy jest efekt końcowy(w każdym wymiarze...). Ukłony w Waszą stronę posłałem- za asystę wykonawczą ;) Pozostałym dziękuję za komentarze. Projekt z zimą będzie ewoluował,a co z tego wyjdzie..to pewnie sie tu pojawi;) Pzdr ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dewastor 0 Napisano Lipiec 24, 2011 Oto moj nowo nabyty monsterek. Pozdrowienia dla wszystkich monsteromaniakow . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wilu 0 Napisano Lipiec 24, 2011 To i ja sie pochwale moją "kanalią" kilka drobiazgow do wymiany ale na to przyjdzie jeszcze czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Lipiec 24, 2011 No nareszcie..! ;) FANY! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Lipiec 24, 2011 Wilu, sprzęcik I klasa, do tego ten kolor... ;) ale pamiątkę z USA jeszcze ma... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Lipiec 25, 2011 Fajne monsterki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wilu 0 Napisano Lipiec 25, 2011 Tak, blizny po TD zostały i narazie operacji plastycznyej nie bedziemy przeprowadzać :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Lipiec 25, 2011 Mogę już pokazać swojego Monstera z zamontowanym wydechem. W rzeczywistości brzmi dużo lepiej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Lipiec 25, 2011 jeszcze jeden filmik, szkoda, że nie oddaje prawdziwego dźwieku ZARD-ów :( To chyba moja wina, nie potrafię zrobic nagrania w odpowiedni sposób... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Lipiec 26, 2011 Pablo - bardzo mi się podoba :) Mam nadzieję, że posłuchamy live na Slovakiaring Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxwar 0 Napisano Lipiec 26, 2011 Przesyłam kilka zdjęć mojego motocykla ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaśka 0 Napisano Lipiec 30, 2011 Coś się dzieje : PUIG on board czas na LSL :mrgreen: P.S. Pablo Monster piekny!!!! Tez choruje na nowa blache pewnie bedzie na nowy sezon :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Lipiec 31, 2011 Coś się dzieje : PUIG on board czas na LSL :mrgreen: P.S. Pablo Monster piekny!!!! Tez choruje na nowa blache pewnie bedzie na nowy sezon :D Kaśka, Twój też jest super, Monster rules... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaśka 0 Napisano Lipiec 31, 2011 Dziekuje aczkolwiek moj przy Twoim CACKU musi sie schowac. I ten biały kolorek......... :shock: cód miód malinka orzeszki :mrgreen: Przez zime popracuje jeszcze nad moim Monsterkiem zgromadze gadgety i na sezon 2012 bedziie ciut piekniejszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Lipiec 31, 2011 jeszcze jeden filmik, szkoda, że nie oddaje prawdziwego dźwieku ZARD-ów :( To chyba moja wina, nie potrafię zrobic nagrania w odpowiedni sposób... Nikt nie potrafi bez odpowiedniego sprzętu typu mikrofon i mikser dźwięku, więc się nie stresuj ;) Popytaj znajomych, może ktoś ma. A najlepiej podjedź do TV Rzeszów i zagadaj z ekipami zdjęciowymi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Lipiec 31, 2011 jeszcze jeden filmik, szkoda, że nie oddaje prawdziwego dźwieku ZARD-ów :( To chyba moja wina, nie potrafię zrobic nagrania w odpowiedni sposób... Nikt nie potrafi bez odpowiedniego sprzętu typu mikrofon i mikser dźwięku, więc się nie stresuj ;) Popytaj znajomych, może ktoś ma. A najlepiej podjedź do TV Rzeszów i zagadaj z ekipami zdjęciowymi ;) Franek, dobra myśl, mam tam nawet znajomego ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Lipiec 31, 2011 Dziekuje aczkolwiek moj przy Twoim CACKU musi sie schowac.I ten biały kolorek......... :shock: cód miód malinka orzeszki :mrgreen: Przez zime popracuje jeszcze nad moim Monsterkiem zgromadze gadgety i na sezon 2012 bedziie ciut piekniejszy. fajnie, że Ci się podoba, rzeczywiście ten perłowy kolor jest super :) dobrze, że w czasie zimowych wieczorów mamy swoje Monsterki... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Lipiec 31, 2011 To chyba moja wina, nie potrafię zrobic nagrania w odpowiedni sposób... Witamy w klubie Pablo :( U mnie też dźwięk w filmiku nie pokrywa się z "realem" ;) Co prawda to nie Zard, ale...robi robotę ;) :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wilu 0 Napisano Sierpień 1, 2011 Dziekuje aczkolwiek moj przy Twoim CACKU musi sie schowac.I ten biały kolorek......... :shock: cód miód malinka orzeszki :mrgreen: Przez zime popracuje jeszcze nad moim Monsterkiem zgromadze gadgety i na sezon 2012 bedziie ciut piekniejszy. fajnie, że Ci się podoba, rzeczywiście ten perłowy kolor jest super :) dobrze, że w czasie zimowych wieczorów mamy swoje Monsterki... ;) zaraz po nabyciu monstera myslalem o przemalowaniu, ale z czasem przekonalem sie do perły co do nagrywania to nokia e51 daje rade :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Billy 0 Napisano Sierpień 3, 2011 To i jak pokażę nowy nabytek ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Sierpień 3, 2011 No, no no ! Billy - czyżby kasa z wesela poszła na nowe moto ? :lol: I TomTom Cię odwiedził (na foto widać chyba jego S4?) Gratulacje stary. :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach