Alcapone 0 Napisano Styczeń 12, 2012 Alcapone zadowolony z zakupu? Jak porównasz do Swojego poprzedniego konia? Bardzo zadowolony, wkoncu spelnilo sie moje marzenie od ktorego zaczela sie moja przygoda z motoryzacja, pomimo tego ze nigdy nie jezdzilem wczesniej na monsterze ;) Monster jest przedewszystkim bardzo lekki w porownaniu z yamaha. 180 kg a 250 yamahy to ogromna roznica! Yamaha byla motocyklem turystycznym, pomimo tego jednak bardziej sportowo usytuaowanym. Zawsze mi brakowalo miejsca na nogi i stukalem o owiewki :/ Nawet silnikowo mam wrazenie ze Ducat sobie daje lepiej rade niz yamaha, ale to glownie zaleta malej wagi. 1200ccm yamahy jednak robilo swoje podczas jazdy, nawet z plecakiem. O wygladzie nawet nie ma co wspominac ;) Design monstera jest ponadczasowy. A dzwiek to poprostu "majtki w dol" xD :lol: 17 lat roznicy miedzy obydwoma maszynami, mam nadzieje ze monster mnie nie zawiedzie i bedzie sluzyl wiernie, jak narazie marudzi i mi swiece zalewa :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hmersky 0 Napisano Styczeń 13, 2012 e.... takie tam z dzisiaj :P mała śnieżyca mnie dopadła w drodze do pracy :D ale że co ? włoszka nieporadzi ? :D :D :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Styczeń 13, 2012 "Jak możesz - biedny monsterek ! jesteś bezduszny ! " i takie tam sranie w banie. Ślisko było ?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hmersky 0 Napisano Styczeń 13, 2012 trochę zadkiem z pod świateł zamiatało ale ogólnie norma :D +4 , nie przy takich temperaturach się śmigało :D tak jestem bezduszny :D motongiem się jeździ a nie pieści ! :D \m/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Styczeń 13, 2012 trochę zadkiem z pod świateł zamiatało ale ogólnie norma :D +4 , nie przy takich temperaturach się śmigało :D tak jestem bezduszny :D motongiem się jeździ a nie pieści ! :D \m/ podpowiem Ci jeszcze inną mozliwość - jeździć i pieścić, takie jest Ducati, musi byc kochane... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
8artosz 0 Napisano Styczeń 14, 2012 Nadszedł ten czas by pokazać swoje moto po modernizacji :) (za nim go sprzedam) Dzis wieczorem w rzucę jeszcze foty. Myśle że wszystkim się spodoba. miało być w HD ale coś źle skompresowałem ;) http://www.youtube.com/watch?v=iEpyNFTS ... n6UN5fPKaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurak 1 Napisano Styczeń 14, 2012 Kiedy idzie na sprzedaż :)? Masz same końcówki Termignoni i wyrzucony katalizator? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Styczeń 14, 2012 " Panie wyłącz to bo ci się zaraz rozleci. Silnik masz popsuty. To pewnie rozrząd" :lol: :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
8artosz 0 Napisano Styczeń 14, 2012 Kiedy idzie na sprzedaż :)? Masz same końcówki Termignoni i wyrzucony katalizator? wkrótce :), Jest to kompletny wydech bez katalizatora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
8artosz 0 Napisano Styczeń 14, 2012 oto on Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Styczeń 14, 2012 Gdzie moge dostac taki ogon? nie koniecznie musi byc z carbonu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
8artosz 0 Napisano Styczeń 14, 2012 www.ebay.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Styczeń 14, 2012 znajduje tylko to: http://www.ebay.pl/itm/TEGOLINO-FRECCIA ... 5647ef6ffd Nie ma jakiegos sklepu czy cos? Troche taniej tez by moglo byc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
8artosz 0 Napisano Styczeń 14, 2012 znajduje tylko to:http://www.ebay.pl/itm/TEGOLINO-FRECCIA ... 5647ef6ffd Nie ma jakiegos sklepu czy cos? Troche taniej tez by moglo byc... taki sam lecz carbon kosztuje 3x tyle więc jak popatrzysz na to z drugiej strony to cena jest przyzwoita Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Styczeń 14, 2012 2x tyle.. a nawet i po 150 euro sa. http://www.carbonworld.de/shop/Ducati/M ... ::879.html Tak czy siak, kawalek plastiku za tyle pieniedzy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
8artosz 0 Napisano Styczeń 14, 2012 Nadszedł ten czas by pokazać swoje moto po modernizacji :) (za nim go sprzedam)Dzis wieczorem w rzucę jeszcze foty. Myśle że wszystkim się spodoba. miało być w HD ale coś źle skompresowałem ;) http://www.youtube.com/watch?v=iEpyNFTS ... n6UN5fPKaj nie wiem czymu ale postów nie można edytować?! wtf? Ten link jest w lepszej rozdzielczości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Styczeń 15, 2012 O to mój potworek, po pełnym serwisie i lekkim tuningu. Migacze i tylni błotnik zostaną jeszcze zmienione, jak i również kierownica na clip on's. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Styczeń 15, 2012 Gratulacje, baza motocykla jest naprawdę piękna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurak 1 Napisano Styczeń 15, 2012 Cudo, zazdroszczę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Styczeń 15, 2012 O to mój potworek, po pełnym serwisie i lekkim tuningu. Migacze i tylni błotnik zostaną jeszcze zmienione, jak i również kierownica na clip on's. Gratulacje Jarku ! skąd ja znam tego Monstera ? ;) Jest naprawdę super :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 15, 2012 lusterka jakieś znajome, czy to nie aby ten monster co Ty Pablo chwilę go miałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Styczeń 15, 2012 lusterka jakieś znajome, czy to nie aby ten monster co Ty Pablo chwilę go miałeś? Dokładnie, ten sam. Od tamtego czasu przeszedł metamorfozę, w silniku również, ale tym, to chyba sam Jarek powinien się pochwalić... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Styczeń 15, 2012 Witajcie, cześć Pablo....zgadza się, Monster przeszedł metamorfozę :D ....został rozłożony na atomy i poskładany od nowa. Cały rozrząd...łożyska, paski wymienione, luzy sprawdzone,zawory,wtryski nastawione nowe całe kompletne sprzęgło.....wszystkie płyny...silnik, lagi, hamulce......uszczelki, uszczelniacze,itp, itd, zostały wymienione,....no napisze,że jest zrobiony tak jak powinien być,żeby śmigać spokojnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 15, 2012 a co ze spawami na główce ramy zrobiliście, swoja droga przyczyną zwrotu motocykla przez Pablo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Styczeń 15, 2012 Spawy jak były tak są.Rama została sprawdzona,i jest w porządku, inaczej nie kupiłbym tego egzemplarza tylko sprowadził sobie inny.Faktem jest, że Monster nie był w zbyt dobrej kondycji,w dniu zakupu, temu nie zaprzeczam, ale zlitowałem się nad nim i myślę ,że będzie mi wdzięczny za to :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach