2wheels 0 Napisano Marzec 17, 2012 kilka wiosennych nowości :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 17, 2012 Co? Jak ? Czyj ? Twój ? To już wiem kto mi "hałasował" pod balkonem :lol: ;) :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Marzec 18, 2012 Co? Jak ?Czyj ? Twój ? To już wiem kto mi "hałasował" pod balkonem :lol: ;) :mrgreen: monsterek to kumpla ale pomysł na kanapę replika diavel AMG był mój :D . P.S jestem zawiedziony że nic nie działasz z moją kierownicą ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 18, 2012 Spoko, spoko ;) Jutro wziąłem wolne i jadę do Macieja WŁAŚNIE zmieniać kierę. Mocowanie mam: KLIK Czas pochłaniają mi wycinanki osłon - jeszcze troszeczkę i będą. :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
63waldi 0 Napisano Marzec 18, 2012 to jedź, bo jak ja wstawię do niego mojego SF, to przez tydzień będzie miał robotę :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 18, 2012 To ja może jeszcze poczekam aż wstawisz... Może Maestro się pomyli i pozakłada Twoje cukiereczki do mojego... :lol: :lol: :lol: Albo jeszcze lepiej: Wstawiaj, a ja odbiorę Twojego STF-a :roll: :lol: :lol: :lol: Żeby nie było OT: Sprawdziłem dziś czy moje osłony - wycinanki wyschły po malowaniu. We wtorek (mam nadzieję) zrobię "szybki", środa składanie wszystkiego do kupy. Już się nie mogę doczekać... :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
63waldi 0 Napisano Marzec 18, 2012 może uda mi się zobaczyć Twojego Monstera u Macieja, ale wrzuć jakieś fotki, bo jestem ciekawy końcowego efektu ... :clap: :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 18, 2012 Oczywiście, że się pochwalę :mrgreen: Jeszcze trochę czasu potrzebuję na dokończenie i jeśli nie trafię na niespodziewane problemy, to niedługo wszystko przypnę do Monstera i zrobię fotki. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Marzec 19, 2012 kilka wiosennych nowości :) Gdzie mozna dostac takie zebatki do S2/4R? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Marzec 20, 2012 kilka wiosennych nowości :) Gdzie mozna dostac takie zebatki do S2/4R? Ducati perfomance ,ta kupiona na ebay.com ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sulek 0 Napisano Marzec 20, 2012 jest i firestarter https://picasaweb.google.com/sulewski.k/Monsta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Marzec 20, 2012 Szło to wszystko jak po grudzie ale najważniejsze żeś już wyposażony :D Gratuluję z całego serca. Fajny jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 20, 2012 Piknie, Mr Sulek, piknie ! :D Potwór do słupka przywiązany - to oczywiście tylko dlatego żeby komuś krzywdy nie zrobił ? ;) Tylko jak Mu kaganiec założyć ? :roll: :lol: Rizoma się błyszczy, lustereczka fajne. Nakładka na siedzenie to wąglik czy hydrogafika ? Gratulacje ładnego Monstra. :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sulek 0 Napisano Marzec 20, 2012 Hydrografika. Stwierdziłem, że m600 nie ma większego sensu jakoś mocno zbroić (co po wizycie u Maniaxów i tak się zmieniło ;)) Przywiązany... Żeby nie odleciał :) Ot, wymyślili sobie na parkingu, że jak nie będzie przywiązany a się przewróci to nie dostanę odszkodowania :D W tym tygodniu jeszcze czeka mnie wizyta w urzędach celem rejestracji... Będzie niespodzianka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Marzec 20, 2012 radzę schować te świecidełka pod jakimś pokrowcem . szkoda by było gdyby ktoś się nimi zainteresował. Nawet na strzeżonym parkingu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Marzec 20, 2012 Hydrografika. Stwierdziłem, że m600 nie ma większego sensu jakoś mocno zbroić (co po wizycie u Maniaxów i tak się zmieniło ;))Przywiązany... Żeby nie odleciał :) Ot, wymyślili sobie na parkingu, że jak nie będzie przywiązany a się przewróci to nie dostanę odszkodowania :D W tym tygodniu jeszcze czeka mnie wizyta w urzędach celem rejestracji... Będzie niespodzianka ;) No to zaczyna się prawdziwa historia.. Powodzenia i gratki za sprzęta. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megi 0 Napisano Marzec 24, 2012 Moja dusia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Marzec 24, 2012 Gratuluję. Co z emblematem? Będziesz kleić? Jaką czcionką? Czerwony felunek zostaje jako jedyny element czerwony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 24, 2012 Moja dusia :) No i jest Senna :clap: :thumbup: Dodasz oczywiście napisy na zbiorniku ? ;) A u mnie: Zmiany, zmiany, zmiany...ja mawiał S.Tym w filmie "Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz ?"... :lol: Poniżej montaż zdjęć pt. "Przed i Po" ;) 1. Koła, błotnik tylny, tłumik 2. Kierownica, adaptery, wlew paliwa, manetki 3. Miska olejowa, osłona "zębatki" 4. Osłony, docisk, korek oleju No i obraz całości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Marzec 24, 2012 Pochwalę się i ja... Bom dymny z mojego DuCatA po małym odświeżeniu looku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Marzec 24, 2012 Moja dusia :) No i jest Senna :clap: :thumbup: Dodasz oczywiście napisy na zbiorniku ? ;) A u mnie: Zmiany, zmiany, zmiany...ja mawiał S.Tym w filmie "Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz ?"... :lol: Poniżej montaż zdjęć pt. "Przed i Po" ;) 1. Koła, błotnik tylny, tłumik 2. Kierownica, adaptery, wlew paliwa, manetki 3. Miska olejowa, osłona "zębatki" 4. Osłony, docisk, korek oleju No i obraz całości. Biały !! rewelacja !! ten kosz i te pokrywy na paski... Qrde w takich chwilach żałuję że nie mam suchara... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 24, 2012 Hehehe - i kto to mówi - Twój wcale gorzej nie wygląda - widać, że "cacany" ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radekopole 0 Napisano Marzec 24, 2012 Witam Przyszła pora na pokazanie mojego potwora;) Pozdrawiam z Opola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Marzec 24, 2012 Monstrum, monstrum na horyzoncie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Marzec 24, 2012 Moja dusia :) no i świetnie. Warto było czekać co :) Graty zacnego sprzętu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach