JBo 0 Napisano Maj 22, 2012 Niestety kolorystyka mi się nie podoba, wybacz że tak pisze, ale dla mnie jest za cukierkowy.[/quot Gorzko, nie wiem czy sie teraz pozbieram.... :lol: Ale tak serio to spoko, nie ma co wybaczać, wcale się nie obraziłem. Jednym się podoba innym nie, wiadomo. Taką koncepcje miałem w 2004r. Teraz pewnie inaczej bym malował Ale jakoś parcia nie ma do zmian, nadal mi się podoba wiec jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Maj 22, 2012 Dzieki.TAk sobie ONEGDAJ wymysliłem Ostatnio zgubiłem zadupek wiec czeka mnie malowanie, co najmniej jednego elementu I tak sie zastanawiam nad ew zmianą Ale z drugiej strony nie mam do końca koncepcji... Ramy i kół nie chciałbym juz ruszać i tez nie chciałbym iść w kierunku czarnego ..może biały z 848 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Maj 23, 2012 :P Jak tylko mam ochotę rozprostować nogi w pokoju - lecę do okna ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mioo 2 Napisano Maj 23, 2012 JBo on jest niższy od normalnego czy pasami dociśnięty bo dość bojowo wygląda (w sensie nisko) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JBo 0 Napisano Maj 23, 2012 JBo on jest niższy od normalnego czy pasami dociśnięty bo dość bojowo wygląda (w sensie nisko) Spuszczony na glebe? Jak BMW? haha... Docisniety troszke pasami na czas transportu, Dlatego tak to wyglada Mimo uwag kolegów inaczej sie nie da... Jak ma byc pewnie to musi byc docisniety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Maj 23, 2012 ja gdzieś mam zdjęcia swojego z amputowanym tym łukiem przy tylnym wahaczu :) wyglądał podobnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Maj 23, 2012 JBo on jest niższy od normalnego czy pasami dociśnięty bo dość bojowo wygląda (w sensie nisko) Spuszczony na glebe? Jak BMW? haha... Docisniety troszke pasami na czas transportu, Dlatego tak to wyglada Mimo uwag kolegów inaczej sie nie da... Jak ma byc pewnie to musi byc docisniety oczywiscie że się da przednie koło po wstawieniu w uchwyt przypinasz pasem (felga do uchwytu) tyl motocykla lapiesz z ramy w polowie motocykla wcale nie trzeba mocno sciagac cosjak na zdjeciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JBo 0 Napisano Maj 23, 2012 JBo on jest niższy od normalnego czy pasami dociśnięty bo dość bojowo wygląda (w sensie nisko) oczywiscie że się da przednie koło po wstawieniu w uchwyt przypinasz pasem (felga do uchwytu) tyl motocykla lapiesz z ramy w polowie motocykla wcale nie trzeba mocno sciagac cosjak na zdjeciu Dzieki, Przyczepke mam z waskimi szynami (uzywam jej do transportu enduro i crosówki) jesli nie zepnę go zbyt szeroko to nie mam pewności. Chybocze się strasznie... moze przewrazliwiony jestem Za rok spróbuję Twojego sposobu. A dziś odbierajac monstera mocowałem go za ramę, troszkę inaczej i może te napicia były mniejsze Ale raz jeszcze dziękuję, zawsze można nauczyc się czgo nowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JBo 0 Napisano Maj 23, 2012 Ikrecik, mówisz ze coś sie stanie z zawieszeniem? Ta prawde powiedziawszy to faktycznie kilka km. A Monstera to akurat bardzo rzadko tak transportuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Maj 23, 2012 Stanie sie coś złego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JBo 0 Napisano Maj 23, 2012 Stanie sie coś złego Wal Teodor ;-) A wlasnie, potrzebuję klamkę do hamulca, (penkła mi) A podobno masz wszystko do monstera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Maj 23, 2012 Zadzwoń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
him749 0 Napisano Maj 24, 2012 Niedawni się zarejestrowałem na forum, a to moje moto. Na razie takie zmiany, może coś jeszcze wpadnie do głowy to coś się pokombinuje z MONSTEREM. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Macley 0 Napisano Maj 27, 2012 Siedzę w robocie (kolejny dzień :) ) i wreszcie mam chwilę żeby pochwalić się My Preciousss Jeszcze raz dzięki dla Oikos za sprzedaż , Musieli za opinie , Biały114 za wiele Deutschland vs Italy :) a tu foto w pięknie zlewającym się tle ogródkowych gadżetów mojej córeczki Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Maj 27, 2012 Nooo !!! Maciej !!! Nareszcie ! Ładniusi...czerrrrrrwony :twisted: Arrow zapewne ładnie mruczy ? Czarne manetki, czarne klameczki, lusterka zmienione - fajnie to wygląda. Gratuluję !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bast3k 1 Napisano Maj 27, 2012 B & W ponizej, w kolorze zapraszam do watku: http://forum.docpoland.com/viewtopic.php?f=108&t=8478&p=86099#p86099 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włodi 0 Napisano Maj 27, 2012 Świetnie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Maj 28, 2012 Jedyna roznica w kolorze to napis na zbiorniku :D Robi wrazenie!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
br3b 0 Napisano Maj 28, 2012 WOW, bast3k, miodzio! Graty! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Maj 28, 2012 Docisniety troszke pasami na czas transportu, Dlatego tak to wyglada Mimo uwag kolegów inaczej sie nie da... Jak ma byc pewnie to musi byc docisniety JBo, robisz jak uważasz za stosowne, ale o ile rozumiem podróż do serwisu (jeśli i tak uszczelniacze zawieszenia będą wymieniane), o tyle po ogarnięciu już bym wolał na Twoim miejscu wracać na kołach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
br3b 0 Napisano Maj 28, 2012 KGr uczynił z mojego koźlaczka tototo, za co z całego desmo-serca mu dziękuję :twisted: Braki typu - ojej, nie ma z tyłu podnóżków - to już moja biedna inwencja. Albo alkohol, albo motocykl :lol: Sorki za takie małe zdjęcie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Maj 28, 2012 niceeeeeeeee... coraz bardziej podobają mi się czerwone fele :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Maj 28, 2012 br3b wrzuć więcej fotek.. ;) zapowiada się ciekawie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Maj 29, 2012 Noo zayeahbeast-y malunek! Wreszcie coś innego, graty Br3b!!! Kgr świetna robota, szacun. Dajcie więcej zdjęć! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
br3b 0 Napisano Maj 29, 2012 Na życzenie i z błogosławieństwem KGr-a :twisted: http://imageshack.us/g/135/image419.jpg/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach