Misza 0 Napisano Lipiec 31, 2012 a oto mój sucharek: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asqrex 0 Napisano Lipiec 31, 2012 a oto mój sucharek: fajny ;) ale na żywo prezentuje się jeszcze lepiej ;) wiem bo widziałem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Sierpień 1, 2012 a oto mój sucharek: Dobry jest ze smakiem zrobiony i te złote akcenty Tak smaczny ze ślinie się od dwóch dni (obficie ) Graty Misza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Sierpień 1, 2012 Pochwal się lepiej swoim nowym zakupem! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Sierpień 1, 2012 Pochwal się lepiej swoim nowym zakupem! ;) Właśnie !! Może zdjęcia chcesz ? :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Sierpień 1, 2012 Pochwal się lepiej swoim nowym zakupem! ;) Właśnie !! Może zdjęcia chcesz ? :lol: a się Loża zebrała. Zrobię zdjęcia to się pochwalę, ale barwy Arki Gdynia niestety jak na razie więc.... Dawaj Biały zdjęcia mojego motocykla jak masz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Sierpień 1, 2012 Pochwal się lepiej swoim nowym zakupem! ;) Właśnie !! Może zdjęcia chcesz ? :lol: ... ale barwy Arki Gdynia niestety jak na razie więc.... ... Strach po Gdańsku jeździć! :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Sierpień 1, 2012 Pochwal się lepiej swoim nowym zakupem! ;) Właśnie !! Może zdjęcia chcesz ? :lol: ... ale barwy Arki Gdynia niestety jak na razie więc.... ... Strach po Gdańsku jeździć! :lol: Ma stado, miejmy nadzieję, rączych a nie zdechniętych koników to sobie będzie wycieczki z adrenaliną urządzał :D Jak w jakimś filmie sensacyjnym... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosiaczek82 0 Napisano Sierpień 1, 2012 a oto mój sucharek: Bardzo fajny :) a wygodnie Ci z wydechami pod siedzeniem ;) ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Sierpień 1, 2012 Dawaj Biały zdjęcia mojego motocykla jak masz To tak na apetyt ;) Resztę dodasz sam - nie chcę odbierać Ci przyjemności No i gratulacje :-D :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JBo 0 Napisano Sierpień 1, 2012 a oto mój sucharek: Bardzo fajny :) a wygodnie Ci z wydechami pod siedzeniem ;) ? Nike lubi dobry wydech pod siedzeniem :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosiaczek82 0 Napisano Sierpień 1, 2012 a oto mój sucharek: Bardzo fajny :) a wygodnie Ci z wydechami pod siedzeniem ;) ? Nike lubi dobry wydech pod siedzeniem :lol: He he :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misza 0 Napisano Sierpień 1, 2012 a oto mój sucharek: Bardzo fajny :) a wygodnie Ci z wydechami pod siedzeniem ;) ? Dziękuję. Wydechy pod siedzeniem, mimo wszystko, trącą mniejszym fetyszem, niż w okolicach stóp. :oops: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosiaczek82 0 Napisano Sierpień 1, 2012 a oto mój sucharek: Bardzo fajny :) a wygodnie Ci z wydechami pod siedzeniem ;) ? Dziękuję. Wydechy pod siedzeniem, mimo wszystko, trącą mniejszym fetyszem, niż w okolicach stóp. :oops: Miałabym pewne wątpliwości :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kriss85 0 Napisano Sierpień 1, 2012 tu mnie jeszcze nie bylo ;) powiem tylko ze z kazdym dniem motor wprawia mnie o szybsze bicie serca proporcjonalnie do odkrecajacej manetki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Sierpień 1, 2012 Piękny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Sierpień 1, 2012 tu mnie jeszcze nie bylo ;) powiem tylko ze z kazdym dniem motor wprawia mnie o szybsze bicie serca proporcjonalnie do odkrecajacej manetki :D zacny kawałek żelastwa ;) hehe, potwierdzam w całej rozciągłości :D , po dzisiejszej trasie tam i z powrotem do BB i kilku szybszych odcinkach, serce bije szybciej do potworka S4. :( niestety w korkach i mieście nie jest już tak różowo. on/ona kocha jazdę powyżej 4tys obr/min Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Sierpień 2, 2012 Stan wyjściowy zaraz po kupnie :D okazuje się że Monster był brzydką Panną z cudownym sercem ... Podziękowania dl Białego za rekonesans :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włodi 0 Napisano Sierpień 2, 2012 No Panie! ładnie ładnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Sierpień 2, 2012 Davi - słyszałem, że Indianie chrust zbierają, więc szykuje się długa zima ;) :D Wszystko przed Tobą - ubierzesz tę Pannę w fajne ciuszki, dobierzesz kolory i będzie seksowna Włoszka ;) Gratulacje raz jeszcze. :thumbup: Cieszę się, że moja pomoc się przydała. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mayday 0 Napisano Sierpień 2, 2012 gratuluję Nike !!! niech dobrze i bezpiecznie służy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Sierpień 2, 2012 Fajne kominy :D bo podobne do moich! :lol: Kolory... hmmm mysle ze ten niebieski mozesz wykorzystac ;) zolty troche zolty :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LamBerT 0 Napisano Sierpień 3, 2012 Gratulacje Nike! Kawał solidnej maszyny! Chętnie obejrzę jak będę już w 3M. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamash 0 Napisano Sierpień 3, 2012 No i pieknie.. historia z happy endnem. Gratulacje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamash 0 Napisano Sierpień 3, 2012 Zgola 5 dni mnie nie bylo na forum ale to wszystko zasluga nowego Monsterka :D Na wstepie chcialbym podziekowac w kolejnosci alfabetycznej: Asqrex, Grants, Kgr, Nikewid, Mario, Morham Bez Was nigdy nie kupilbym monsterka lub tez nabylbym nieszczesliwie jakies padlo. Forum ma moc! Dziekuje Panowie! Monsterek bawi juz od niedzieli. Na poczatku balem sie ze nie okielznam bestii i milo sie rozczarowalem. Drugiego dnia pomykalem juz w pelnym deszczu a trzeciego niesmialo przemykalem miedzy puszkami w korku. Jestem strasznie szczesliwy a banan nie schodzi z mego lica. Z reka na sercu polecam Theodora jako sprzedawce wszelkiej masci jednosladow :) Zgodzil sie nawet sentymentalnie odwiezc bolid pod moj dom: Moi sasiedzi rowniez pokochali Monsterka i jak sie okazalo cale osiedle jest pelne cichociemnych milosnikow Ducati :D Jednym slowem pelnia szczescia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach