ducafil 10 Napisano Październik 21, 2012 gratulacje Biały, "masz coś kcioł" . pięknie grają te mivv'y, zresztą w multi martiniego również :D dziś maiłem okazję usłyszeć. musisz się w końcu na południe wybrać i nam tu zadudnić :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Październik 21, 2012 Biały! Aż mi sie morda ucieszyła jak posłuchałem tego dudnienia! :D Normalnie +5 do nastroju :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Październik 21, 2012 Przyłączam sie do achów i ochów i cieszy mnie że nie tylko ja mam pierdo.... na punkcie czyszczenia moto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosmall 0 Napisano Październik 21, 2012 Długie czekanie wynagrodzone wrażeniami artystycznymi. Genialne kominy Biały. Eh, zazdrość straszna rzecz. Zapytam bo nie wydole - gdzie parkujesz moto? dżołk rzecz jasna - piknie brzmią. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Październik 21, 2012 :D Dzięki, dzięki. Napatrzyłem się w Żerkowie, Jarocinie, więc to i Wasz udział ! "Równaj do lepszych" się mawia,a że we mnie przekory trochę, to "carbony albo Termi to już wszyscy mają" :lol: :lol: :lol: No i są Mivv'y :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Październik 21, 2012 Biały, nie ułatwiasz......trudno sobie odmówić, a tu zima idzie i czas największych wydatków na "picowanie" moto. a może tak górne mivv pod choinką...... :?: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Październik 21, 2012 Biały, nie ułatwiasz......trudno sobie odmówić, a tu zima idzie i czas największych wydatków na "picowanie" moto. a może tak górne mivv pod choinką...... :?: :lol: Życzę z całego serca Bracie :D Nie będziesz zawiedziony. :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kriss85 0 Napisano Październik 22, 2012 nie wiem ile te mivy kosztowały ale uśmiech białego poprostu bezcenny :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
br3b 0 Napisano Październik 22, 2012 No to Białe zrobi się czarne i głośne. I tak ma być! Stare zostaw sobie do przeglądu lepiej :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Październik 22, 2012 nie wiem ile te mivy kosztowały 1460 pod drzwi ;), a uśmiech z nowej biżuterii, wyglądu, dźwięku i gwarancji :D Mi niestety nie udało się trafić za 600 zł do DS'a :( rzadki model :( BTW - gratuluję udanego "strzału" ;) Stare zostaw sobie do przeglądu lepiej Stare zostaną na pamiątkę - też by nie przeszły :twisted: - na przegląd mam db-killer'y :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Październik 22, 2012 Biały gratulację, brzmią zajebiaszczo ;D Nasłuchałem się i z tego wszystkiego idę odpalić mojego potwora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
proxyone 0 Napisano Październik 22, 2012 Bialy, to jest prawdziwa poezja :) Zastanawiałem się jakie wydechy zasponsorować swojej S4ce przez zimę. Już nie mam wątpliwości - para Mivvów obowiązkowo. Na wolnych obrotach brzmią pięknie, ale po przegazówce - ogień!!! :) Pozdrawiam Paweł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JBo 0 Napisano Październik 22, 2012 Pojezdziłem i umyłem dzis monstera ;-) fajowe kolory ;) takimi PKS'ami można jeździć (pewnie nie jestem oryginalny ;P) haha.... nie jeteś oryginalny ale dzięki ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JBo 0 Napisano Październik 22, 2012 Arek, W koncu doszły?? A miałeś stresa ;-) Fajnie wyglada i fajnie brzmi, Mam tylko nadzieje ze wiecej masz radochy niż to 1460,00 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Październik 22, 2012 Mi sie podobywuje dźwiek nawet na filmiku , i ten banan na koniec :D :clap: Biały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Październik 22, 2012 wiecej masz radochy niż to 1460,00 Musze powiedzieć, że nie żałuję nawet złotówki, choć kwot w takim wymiarze nie traktuję, jako "drobne". :roll: i ten banan na koniec :D Pysk się sam śmieje, choćbym mocno chciał utrzymać pokerface ;) wróciło do mnie uczucie identyczne, jak po pierwszej przejażdżce na Bestii :D Tylko, qwa, ta pogoda mi nie daje się pocieszyć... :evil: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Październik 23, 2012 ostatnie promienie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
br3b 0 Napisano Październik 24, 2012 Fajne zdjęcie. Niefajny kontekst. Nadchodzi zima. Bleee :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Październik 24, 2012 Zima ma jedną zaletę, jest czas na poważne modyfikacje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
proxyone 0 Napisano Październik 24, 2012 Zima ma jedną zaletę, jest czas na poważne modyfikacje ;) Ma też jedną poważną wadę - pójdzie w cholerę kasy na te modyfikacje ;-( @emvespa: super fota Pozdrawiam Paweł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Październik 24, 2012 ostatnie promienie... I mam juz idealna tapetke do mojego androida :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Październik 24, 2012 dzieki, szkoda, ze nastepne zdjecia za pol roku.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orzech 0 Napisano Listopad 3, 2012 Witam! Trochę to trwało ale jestem już. Monstera mam od maja ale musiałem się przekonać czy miłośc jest odwzajemniona. Jest więc spokojnie mogę go już prezentować :) Przyjechał do mnie z Wawy od Krisa który to zakupił go od motomaniaxów. Spokojnie... już wymieniłem czerwone trytki na czarne ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Listopad 4, 2012 Łeee - jakiś taki... CZORNY :-? :lol: :lol: :lol: Gratulacje Man !! Życzę bezawaryjnego użytkowania. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Listopad 4, 2012 Jesienna wycieczka na kawusię do ziomka: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach