TomoD 0 Napisano Lipiec 24, 2013 Jak wszyscy to i ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawelfilip 0 Napisano Lipiec 27, 2013 To ja też się pochwalę swoim po umyciu :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
splonka 0 Napisano Lipiec 27, 2013 KGr- pozazdroscilem Ci tych klamek więc efekt u mnie jest taki: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mioo 2 Napisano Lipiec 27, 2013 to jakies aftermarketowe pokrywy zbiorniczkow ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
splonka 0 Napisano Lipiec 28, 2013 Pokrywki to LighTech-y do m696. Pozdr. Piotr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Lipiec 28, 2013 KGr- pozazdroscilem Ci tych klamek więc efekt u mnie jest taki: ImageUploadedByTapatalk1374964878.119507.jpg ImageUploadedByTapatalk1374964914.256196.jpg ImageUploadedByTapatalk1374964925.561623.jpg Pieknie :) Jak ci sie jezdzi z krotkimi klamkami?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
splonka 0 Napisano Lipiec 28, 2013 Pieknie :) Jak ci sie jezdzi z krotkimi klamkami? :) He he czadowo - do tego stopnia że po 15 minutach ostrej jazdy moto stanęło w miejscu i ani w jedna ani w druga ruszyć nie chciało klocki zacisnęły się na tarczy na max-a a klamka zrobiła się twarda jak skała. Tak się podjarałem tymi nowymi klamkami że nie wyregulowałem skoku na klamce hamulca ;) efekt przymusowy postój, paka fajek. Po przestygnięciu układu klocki odpuściły a ja z spuszczoną głową i urażoną dumą ( uśmiechy koleżków od Japonii) wróciłem do garażu mając już w wyobraźni rozbieranie zacisku, odpowietrzanie układu etc ;) . Na szczęście Dr.Theo dokonał diagnozy przez tel ( wielkie dziękuje dla niego) i jest już o.k. Co do jazdy z krótka klamą to dozowalność i wygląd 100% lepszy od oryginału Pozdr. Piotr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KejTi 0 Napisano Sierpień 2, 2013 (edytowany) No to przyszła moja kolej... Przedstawiam Wam Zołzę :) Paski na kołach i kotek na baku, to moja zasługa ;) W tle stoi Yamaha MT-01 mojego mężczyzny :) Edytowano Sierpień 2, 2013 przez Natka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rstep 0 Napisano Sierpień 15, 2013 Mój przedwczorajszy nabytek. Rejestracja "prawie" dedykowana do modelu ;). A tak wogóle to witam i pozdrawiam wszystkich Desmomaniaxów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Sierpień 15, 2013 panienka na wydaniu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
splonka 0 Napisano Sierpień 15, 2013 Maciek - co Ty Monster-ka sprzedajesz? Pozdr. Piotr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Sierpień 16, 2013 Wygląda na to, że sprzedaje: http://otomoto.pl/ducati-monster-s2r-800-M3766814.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Sierpień 16, 2013 jest w tutejszych ogloszeniach tez, ale chyba to srednio dziala... przymierzam sie do sprzedania, ale serce boli strasznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mioo 2 Napisano Sierpień 16, 2013 przygarnoł bym go, tak jak mówiłem przez tel, może uda mi się podskoczyc od ciebie pod koniec przyszlego tygodnia o ile sie nie sprzeda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Sierpień 16, 2013 wpadaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karol64 0 Napisano Sierpień 18, 2013 jako że chwalenie się w tym dziale idzie pełną parą, to się powstrzymać nie mogłem :D no to pewnie i na mnie przyjdzie niedługo pora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karol64 0 Napisano Sierpień 18, 2013 No to siup, dzisiejsze wietrzonko: nie wiem co piękniejsze - zdjęcia czy motor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Sierpień 18, 2013 (edytowany) fresh z dzisiejszego popoludnia... lepsza jakosc tu Edytowano Sierpień 18, 2013 przez emvespa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Sierpień 19, 2013 nie wiem co piękniejsze - zdjęcia czy motor Juz chlopaka lubie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Sierpień 19, 2013 nie wiem co piękniejsze - zdjęcia czy motor Oczywiście, że same zdjęcia, plener. No przecież nie powiesz, że takie jakieś pospolite motórsko jest ładne :D Ot Monte jakieś... Juz chlopaka lubie :D :D Mnie też? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Sierpień 19, 2013 tia, ale jakos tak... mniej :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Sierpień 19, 2013 no to pewnie i na mnie przyjdzie niedługo pora No ba... ja tam zawsze wiedziałem że człowiek pochwalić się lubi. A zwłaszcza jak pora przyjdzie. tu to dopiero ludzie dają upust przechwałkom :D Juz chlopaka lubie :D Chłopak do polubienia nie ma co, wstydliwy troszkę ale może się rozkręci :) jak mu motór działać przestanie będzie aktywniejszy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Sierpień 21, 2013 O taka sytuacja z kolega Raxonem jakiś czas temu ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
K0min 0 Napisano Sierpień 21, 2013 Nowe Ducati w Zako:), s2r kupiony w zeszły piątek od forumowicza art31. Jak ktoś ma ochotę na wspólne śmiganie wokół tatr to zapraszamy :)! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raxon 1 Napisano Sierpień 22, 2013 O taka sytuacja z kolega Raxonem jakiś czas temu ..... Przyćmiłeś mnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach