morham 0 Napisano Październik 2, 2013 Nokia Lumia 800. Telefon fajny, apart kiepski nawet jak na komórkę to trza je było delikatnie (bądź nie) ratować. Wyszło jak wyszło :D Oka mego nie kole :D A innych - średnio mnie interesuje jeżeli wiecie o czym mówię... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szmalu 0 Napisano Październik 12, 2013 Ok, a tak wygląda mój ostatni zakup:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Październik 12, 2013 Ładna sztuka, s wydeszki mniam! Choroba na wysoki komin znów daje znać o sobie. Krajowy,czy importowany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SticV 0 Napisano Październik 13, 2013 Felgi ! :wub: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szmalu 0 Napisano Październik 13, 2013 Import. Właśnie ze względu na te kominy został zakupiony:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
001daro 0 Napisano Październik 13, 2013 Przez sekundkę myślałem, że to mój. :P Super malowanie, gratulacje. ;) Chyba naprawdę muszę mojego umyć... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Październik 13, 2013 A ja wczoraj stwierdziłem - jaki ten świat jest mały. Siedziałem sobie w necie przy okazji oglądania telewizji i grzebalem - szukając czegoś o Monsterze 1000. No i znalazłem taki filmik na youtubie: Zresztą - gdy szukałem Monstera też ten filmik widziałem. Tylko że wtedy nie wiedziałem, że to jest MÓJ MONSTER :) Tylko 3 i pół roku temu. I jeszcze w posiadaniu człowieka, od którego mój sprzedający go kupił. A wczoraj tak sobie oglądam i widzę - o breloczek od kluczyka jak w moim. O - i wydechy też. O - i lewy wydech nie ma karbonowej osłony - jak w moim. O - i lusterka też (takie miał gdy kupiłem, teraz już zmieniłem). No to tak sobie myślę - coś za dużo tych zbiegów okoliczności. Zerknąłem do karty pojazdu i faktycznie - numer rejestracyjny się zgadza. :) Tylko ja go dostałem z czerwonym przednim błotnikiem i z założoną osłoną siedzenia pasażera). Wiecie, taka sytuacja. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NeX 3 Napisano Październik 14, 2013 Krystian gdzie zgubiłeś lusterka i zadupek :mrgreen: Super sprzęcik się prezentuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Październik 14, 2013 Miód, malina. Aż mam ochotę pojeździć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Październik 14, 2013 Kgr dobrate fotosy B) Monsta też, tylko te kominy kłują mnie w oka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Październik 14, 2013 Krystian gdzie zgubiłeś lusterka i zadupek :mrgreen: Super sprzęcik się prezentuje. Thx :) zadupka nie uzywam, bardziej podoba mi sie bez. A lusterka jednego owszem brakuje :) Kgr dobrate fotosy B) Monsta też, tylko te kominy kłują mnie w oka. Oj mnie tez, mnie tez... zwlaszcza ze troche im wygaru brakuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Październik 14, 2013 Pięknie się prezentuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AlBundy 0 Napisano Październik 15, 2013 No tak, sezon ma się ku końcowi, a ja dopiero pokazuję swojego Monsterka. Ale co tam, lepiej późno niż wcale :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raxon 1 Napisano Październik 16, 2013 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Alicja Napisano Październik 16, 2013 Diabeł w artystycznym ujęciu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ducatista Napisano Październik 16, 2013 OOooo teraz to widać że kolega uprawia Łomżing na trawingu.......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Październik 16, 2013 OOooo teraz to widać że kolega uprawia Łomżing na trawingu.......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No ale to chyba dopiero po ridingu :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Październik 17, 2013 (edytowany) Kolega w kask w z blendą zainwestuje. Bo się kiedyś zdziwi wjeżdżając w ciemniejsze miejsce - zrobi się ciemno jak w d... - przy blendzie to pstryk i po sprawie... bez to to jazda na oślep... :D Choć co tacy co i o blendzie zapominają i się zastanawiają co tak nagle ***wa ciemno ;) Ale Monsterek ładny - podoba mnie się... zakładka na zadupek by mu jeszcze uroku dodała... Edytowano Październik 17, 2013 przez morham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raxon 1 Napisano Październik 17, 2013 (edytowany) Thx. Shark S900 ma blendę tylko był po przygodzie i odpadły zatrzaski od mocowania szybki, musiałem jeździć w okularach :) Co do zadupka to silnie go poszukuję i w pełni się zgadzam, taka wiśnia na torcie. Edytowano Październik 17, 2013 przez Raxon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KejTi 0 Napisano Październik 17, 2013 @Raxon bardzo klimatyczne zdjęcie - masz do tego rękę, a swoją drogą ładna sztuka :) I tak, nakładka na siedzisko jest jak wisienka na torcie, ale to samo bym powiedziała o przedniej owiewce - te dwa elementy po prostu tworzą monstrum :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raxon 1 Napisano Październik 17, 2013 Dzięki za uznanie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Październik 17, 2013 OOooo teraz to widać że kolega uprawia Łomżing na trawingu.......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...ale bez kocingu..........ładny sprzęt, fajna klimatyczna fotka, podoba mi się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Październik 19, 2013 (edytowany) Edytowano Październik 19, 2013 przez morham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Październik 19, 2013 Morham Widać kto rządzi w stadzie :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach