emvespa 0 Napisano Grudzień 27, 2013 gratulacje, wyglada na dobry wybor ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AlBundy 0 Napisano Styczeń 4, 2014 Ile Cię czasu takie cudo kosztowało? W sumie to prawie 2 miesiące. Ale robiłem to na luzie, tylko w wolnych chwilach. Trochę mi się z tym zeszło bo nie mam żadnych specjalistycznych narzędzi jak tokarka. Przy struganiu używałem nożyków, dłutek, radzieckich pilniczków i brzeszczotu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unearth 0 Napisano Styczeń 4, 2014 W sumie to prawie 2 miesiące. Ale robiłem to na luzie, tylko w wolnych chwilach. Trochę mi się z tym zeszło bo nie mam żadnych specjalistycznych narzędzi jak tokarka. Przy struganiu używałem nożyków, dłutek, radzieckich pilniczków i brzeszczotu :) A zrobisz takiego drugiego? :D Jak tak to podaj cenę na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raxon 1 Napisano Styczeń 9, 2014 Nie mogłem się oprzeć w sklepie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klopsik 2 Napisano Styczeń 9, 2014 A zrobisz takiego drugiego? :D Jak tak to podaj cenę na PW Też z chęcią poznałabym cenę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Styczeń 9, 2014 Nie mogłem się oprzeć w sklepie.. Tez takie cos mam :) tylko ze juz zrobilem mu tail chop :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bartekpartek 0 Napisano Styczeń 9, 2014 Tez takie cos mam :) tylko ze juz zrobilem mu tail chop :P KGr, a masz może w takim razie tylny błotnik z ogona, na którym trzymała się tablica ? Żeby nie było o/t ! Ciekawe klocki w tle.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raxon 1 Napisano Styczeń 9, 2014 Z klockami jest ciekawa historia, ale nie opowiem bo dostane bana za off top. No dobra opowiem bo mam zero ostrzeżeń.Otóż były takie trzy, podobno inteligentni ludzie rozkladają i składają taki w parę minut, cos jak kostka rubika. I postanowiłem jednego rozłożyc. ...nigdy go nie złożyłem ponownie.KONIEC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firewoman 0 Napisano Styczeń 10, 2014 Nie mogłem się oprzeć w sklepie.. To już jest zboczenie zawodowe (chyba) :D PS. Mam tak samo , a nawet i ciężarówkę mam DUCATI :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AlBundy 0 Napisano Styczeń 22, 2014 A zrobisz takiego drugiego? :D Jak tak to podaj cenę na PW Zrobiłem jednego, myślę, że kolejny nie byłyby ogromnym problemem :) Na razie jednak muszę ogarnąć jakąś pracę. Jak się z tym uporam, będzie można wrócić do hobby. Co do ceny, to nie mam zielonego pojęcia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Slawek 0 Napisano Styczeń 28, 2014 (edytowany) WItam Monster 696+ ABS rok 2012 pochodzi z polskiego salonu jeszcze na gwarancji do czerwca przeglądy, raptem dwa, zrobione w ASO przebieg to około 5000 km czerwony - w pełni seryjny z dodatków (choć to nie dodatki a seria) - nakładka siedzenia i owiewka motocykl bezwypadkowy , wszystko prawie jak nowe - kilka otarć "parkingowych" nazywanych przez niektórych "naturalnym zużyciem" :) Edytowano Styczeń 28, 2014 przez Moderator004 Edycja wypowiedzi potraktowanej jako oferty sprzedaży - zapraszamy do garażu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Styczeń 29, 2014 Cóż :D Monster ładny. Parkingówka to naturalne zużycie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stypski 0 Napisano Luty 12, 2014 (edytowany) Dziś wreszcie dotarł do mnie mój Monster :mrgreen: Wrzucam kilka na szybko strzelonych fotek (dlatego nietypowe tło) Edytowano Luty 12, 2014 przez stypski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raxon 1 Napisano Luty 12, 2014 Zacny klasyk panie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chojny 0 Napisano Luty 13, 2014 Gratulacje!! Odział Wlkp. rośnie w siłę :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Luty 13, 2014 Dziś wreszcie dotarł do mnie mój Monster :mrgreen: Wrzucam kilka na szybko strzelonych fotek (dlatego nietypowe tło) Phiii Jakiś taki...szary...pewnie mu panewki klekocą... i jeszcze ta firma... Co to jest to "Ducato" ?? :roll: Taki żarcik :mrgreen: Stypski - żeby grzecznie dooopsko woził, a Tobie mordeczka się cieszyła. Monster to je to ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stypski 0 Napisano Luty 13, 2014 Dzięki wielkie :razz: A Ty Biały nie ciesz się zbytnio, tylko przygotuj dużą rezerwę wyrozumiałości na tłumaczenie laikowi jak o to coś szarego zadbać by dupsko grzecznie woziło i do tego coraz ładniej się prezentowało ;) :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Luty 13, 2014 Lepiej wywal to na złom :P do niczego innego się nie nadaje :wtf: ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Luty 13, 2014 Dzięki wielkie :razz: A Ty Biały nie ciesz się zbytnio, tylko przygotuj dużą rezerwę wyrozumiałości na tłumaczenie laikowi jak o to coś szarego zadbać by dupsko grzecznie woziło i do tego coraz ładniej się prezentowało ;) :mrgreen: Hehehe - ja bym od razu kastrował to coś z tyłu, ale morham by padł na zawał i miałbym gościa na sumieniu :P Co mogę, to pomogę, co wiem - powiem. Czego nie wiem...też powiem :D A w odwodzie mamy Macieja Z ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 13, 2014 Rżnij bobra i wywal te tragiczne carbonowe osłonki z nad wydechów :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyntR 2 Napisano Luty 13, 2014 stypski - pamietaj że z monsterem jest jak z kobietą, im mniej ma na sobie tym jest bardziej sexi ;) no i nie należy też przesadzać z tym rozbieraniem by cos tam wyobraźni pozostawić :) theodor dobrze radzi - rżnij bobra, osłonki wy... no i ja bym błotniki ciachnął ( przedni niekoniecznie ale tył to obowiązek ) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stypski 0 Napisano Luty 13, 2014 Ech.. Ale w głowie mieszacie.. Do bobra mam podobny stosunek co kolega Morham, podoba mi się (o Monsterze mowa ;)). A z osłonkami i tylnym błotnikiem daliście konkretnie do myślenia... :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Luty 13, 2014 Ech.. Ale w głowie mieszacie.. Do bobra mam podobny stosunek co kolega Morham, podoba mi się (o Monsterze mowa ;)). A z osłonkami i tylnym błotnikiem daliście konkretnie do myślenia... :roll: Blotnika nie obcinaj tylko wymien na carbonowy DucatiPerformance. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyntR 2 Napisano Luty 13, 2014 (edytowany) Blotnika nie obcinaj tylko wymien na carbonowy DucatiPerformance. No to też jest pomysł, tylko... Ten pomysł sporo kosztuje ;) a obcięcie to troszke pracy i mamy dobry efekt i satysfakcje z roboty :) bym był zapomniał ze performance trza chyba też ciąć :mrgreen: Edytowano Luty 13, 2014 przez xyntR Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Luty 14, 2014 Albo wywal i pomyśl nad jakaś zgrabną osłoną na od spodu i na łańcuch bo bez tylnego błotnika Monster wygląda kozacko. A co do bobra - jak już bardziej podoba mi się pomysł z rżnięciem niż kastrowaniem ;) Widać kto ma zdrowsze (co nie znaczy zdrowe ;) ) podejście do spraw... XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach