norbico 0 Napisano Maj 1, 2014 Witam teraz moja kolej, myślę że z zadupkiem byłby bardziej okazały ??? Pozdrawiam !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzech 0 Napisano Maj 1, 2014 Monstera nabyłem w maju zeszłego roku w stanie jak na poniższym zdjęciu: Tej zimy do malowania poszła rama, bak i przedni błotnik. Monster dostał też nowe oponki - w końcu nie muszę brać winkla na dwa razy :). Zdjęcia po przemianie poniżej.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KRIS59 0 Napisano Maj 1, 2014 Piękna przemiana.Fajny. Jako zagorzały tunner pewnie coś bym zrobił z kominami ale... to ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Maj 2, 2014 Monstera nabyłem w maju zeszłego roku w stanie jak na poniższym zdjęciu: Tej zimy do malowania poszła rama, bak i przedni błotnik. Monster dostał też nowe oponki - w końcu nie muszę brać winkla na dwa razy :). Zdjęcia po przemianie poniżej.. Nieeeeeeeeee.... najpiękniejszą "złotą" ramę przemalować na czerowno... to to grzech normalnie... arghhhh... ja to bym ramę zostawił złotą i przemalował Monstro na czerwono (najlepsza kombinacja)... A dawno mojego nie było :D I chyba już na pewno nie w momencie jak został oznakowany ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwan 0 Napisano Maj 2, 2014 Zaliczka wpłacona, czeka na dokumenty z Włoch, a ja nie mogę się doczekać... :) zanim do mnie trafi, przejdzie kilka wstępnych modyfikacji m. in. ogon, kierunkowskazy, lusterka, manetki, crashpady.... docelowo planuję też wydech bardziej odkrywający tylne koło.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Maj 3, 2014 To jest ten 1000 z mm? Ładny :) niech służy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arvent 0 Napisano Maj 3, 2014 To jest ten 1000 z mm? Ładny :) niech służy Pamiętam, jak dzwoniłem w sprawie tego moto i dostałem informację, że następnego dnia dwie osoby będą go oglądać ...następnego dnia znikł z allegro :P ..no to teraz się znalazł :clap: Ty szybki i wściekły... zostawiasz naklejki? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwan 0 Napisano Maj 3, 2014 A co chcesz te naklejki? ;) naklejki out. trzeba się szybko decydować jak towar chodliwy... ja pierwszy oglądałem tego dnia, ale był ktoś jeszcze dzień wcześniej wieczorem i bałem się że mi go sprzątnie... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Maj 3, 2014 gratuluje zakupów... Grzech modyfikacji również zazdroszczę. Morhama nie słuchaj on jest taki jak kot Sajmona... nie wie gdzie mu ciepło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo milan 0 Napisano Maj 5, 2014 Witam, to i ja pokaże nową twarz mojego potworka. Jeszcze nie pomalowana... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SticV 0 Napisano Maj 5, 2014 (edytowany) Nie mogłem się powstrzymać :D Chyba masz już nowe imię dla maszyny :) Edytowano Maj 5, 2014 przez SticV Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Maj 5, 2014 No cóż, ja jednak tradycjonalista jestem. Ale - ważne że Tobie się podoba. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Maj 5, 2014 Witam, to i ja pokaże nową twarz mojego potworka. Jeszcze nie pomalowana... Wader? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Maj 5, 2014 Proszę nie krzywdź w ten sposób monstera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włodi 0 Napisano Maj 6, 2014 Boże Święty co to jest za kalectwo?! Kompletna tragedia. Kinga zawału dostanie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Maj 6, 2014 (edytowany) A co temu motocyklowi stało się w ryjka? Weź no załóż normalną lampę bo z czymś takim to jak ujął Włodi - kompletna tragedia... Ja wiem, że każdy swój gust ma i zrozumiem, że np. Tobie się podoba ale bardzo ładnie, grzecznie i uprzejmie proszę - nie krzywdź nas widokiem tej lampy rodem z rozbitej CBR F3 przerabianej na strit fajtera... (przy czym zrozumiem jeżeli walniesz focha, obrazisz się itp - no i jak Tobie się podoba...) Edytowano Maj 6, 2014 przez morham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kinga 0 Napisano Maj 6, 2014 Witam, to i ja pokaże nową twarz mojego potworka. Jeszcze nie pomalowana... Poproszę leki na depresję... :cry: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Maj 6, 2014 Hahahahh ale paszczur :grin: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Maj 6, 2014 Witam, to i ja pokaże nową twarz mojego potworka. Jeszcze nie pomalowana... to chyba dowcip :D bo jak nie to dramat... powinni Ci go odebrac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geni 0 Napisano Maj 6, 2014 - Tato, tato Witia wierzchem jedzie. - Na kocie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
johnnyb88 0 Napisano Maj 6, 2014 na pewno jest inny :) odważna modyfikacja jak na monstera, ale jak dla mnie wygląda ciekawie, nawet niepomalowany :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Maj 6, 2014 przyznam, że doznałem szoku, ale najważniejsze, że tobie się podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Maj 6, 2014 Jeszcze raz mowię nie dla tej modyfikacji.... A był taki ładny RIP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bagi 0 Napisano Maj 6, 2014 To już lepiej by to wyglądało z bobrzym ogonem Morhama w miejscu tej lampy ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawelfilip 0 Napisano Maj 6, 2014 Pozostaje pytanie - co autor ww. modyfikacji mial na mysli? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach