Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

delta81

Pokaż swojego Monstera

Polecane posty

Pozostaje pytanie - co autor ww. modyfikacji mial na mysli? :)

Przerobię pięknego klasyka na paszczura który od ręki kojarzy się z powypadkiem? ;)

Wiem, że brzmi to okrutnie i sprawi przykrość właścicielowi ale ja mam tylko takie skojarzenia jak widzę coś takiego...

Przerobię pięknego klasyka na paszczura który od ręki kojarzy się z powypadkiem? ;)

Wiem, że brzmi to okrutnie i sprawi przykrość właścicielowi ale ja mam tylko takie skojarzenia jak widzę coś takiego...

Teraz widzisz, że są na tym świecie "gorsze rzeczy" niż pozbawienie Monstera "bobra" ;) no ale cóż takie prawo właściciela, że przerabia moto według własnego uznania.. i może ta lampa to początek dalszych "modyfikacji"...

NeX    3

Teraz widzisz, że są na tym świecie "gorsze rzeczy" niż pozbawienie Monstera "bobra" ;) no ale cóż takie prawo właściciela, że przerabia moto według własnego uznania.. i może ta lampa to początek dalszych "modyfikacji"...

To chyba juz lepiej by bylo, żeby modyfikacje poszly dalej i nikt nie był w stanie poznac, że kiedyś to był Monster.

Napisano (edytowany)

po1.JPG

Podoba mi się kolor ramy :)

Jaki to jest dokładnie bo na tym zdjęciu wyszedł bardziej bordowy a na drugim bardziej czerwony :P

btw. Moto prezentuje się super, ale jeśli chcesz w coś jeszcze inwestować to koniecznie wydechy bo te, które są w tym przypadku strasznie zakłócają całość :P

Witam, to i ja pokaże nową twarz mojego potworka. Jeszcze nie pomalowana...

Chryste Panie :wtf:

Edytowano przez klopsik

Napisano (edytowany)

Osłony pasków masz na czerwony silikon sklejone ?

I lampę też ??

I kierownica jakaś taka nie czarna tylko srebrna  :???:

I ramka na tablicę też nie pasuje, bo nie jest czarna :P

;) :D

P.S.

A gdzie Darth Vader z wlewu paliwa ?  :evil:

Edytowano przez bialy114

Napisano (edytowany)

biały nie może być idealnie - przecież przy motocyklu zawsze coś jest do zrobienia :P  stelaż może pomaluje w następnym sezonie...  kierownicy nie chce mi się zmieniać...  ta mi pasuje Panie ironia :P

a sylikon dostałem od MINI-MAN`a - to ta sama naklejka co napisy :P

Edytowano przez Redjasper

:D

Zaraz, zaraz - a gdzie Twoje śrubki z LED do podświetlenia tablicy ?

Zginęły w akcji ?

Inne rozwiązanie ?

Wymazane razem z numerami tablicy ?

ech bystrzaku - tobie nic nie umknie...  urwał się gwint, a ja czekam na nowe krótsze już 14 dni - idą gdzieś od małych chińskich rączek...  lampa tylna jest tak zbudowana, że żarówka oświetla na czerwono tablicę...  jak się zmieści to pod lampą jest otwór, a jak nie zmieści się pod lampą to w tablicy mam zbędną dziurę to ją wypełnię diodą.

wwk    0

ech bystrzaku - tobie nic nie umknie... urwał się gwint, a ja czekam na nowe krótsze już 14 dni - idą gdzieś od małych chińskich rączek... lampa tylna jest tak zbudowana, że żarówka oświetla na czerwono tablicę... jak się zmieści to pod lampą jest otwór, a jak nie zmieści się pod lampą to w tablicy mam zbędną dziurę to ją wypełnię diodą.

Zawsze można zrobić kolejne podejście do stelaża. Tym razem już na spokojnie ;)

Wojtek jest super i nie trzeba nic zmieniać. Lampkę od podświetlenia tablicy sam zepsulem. Czekam na nowe. Teraz tablice oświetla lampa tylna.

red czym malowane zaciski hamulcow masz ? :D

To seryjne zaciski dwutłoczkowe jakie występowały fabrycznie w monsterach 695.

Redjasper bardzo fajnie to wszystko wygląda :) Jeszcze jakaś fajna grafika z pajęczynami i pająkiem na zbiornik i mamy piękną czarną wdowę :) 

fajna grafika z pajęczynami i pająkiem na zbiornik i mamy piękną czarną wdowę :)

Znam jedną taką ;)

post-86706-0-51108800-1399408210_thumb.jpg

Znam jedną taką ;)

Też ciekawe. U Redjasper wyglądało by jeszcze lepiej jakby zrobić to w czerwonym kolorze ^^ W połączeniu z obszytą kanapą wyglądałoby obłędnie :)

Napisano (edytowany)

To i ja się pochwale :)
Po dłuugiej zimie, po dłuugim oczekiwaniu na cokolwiek, po wielu, wielu godzinach spędzonych przed komputerem na różnych stronach... w końcu nastał ten dzień i znalazł się oto ten jeden jedyny...
Mój Dziobak :)

Na dzień dobry nowe kapcie, crashpady i krótkie klamki regulowane :)
Powrót do oryginalnych lusterek (bo poprzednie były paskudne) no i oczywiście obecnie pozbyłam się setów pasażera :roll:
Mój cukierek oczekuje jeszcze na owiewkę, którą muszę dać do pomalowania, nowe osłony pasków no i oczywiście pozbycie się katalizatora + nowe tłumiki :)

20140518_153637.jpg

20140518_154911.jpg

Edytowano przez klopsik

To i ja się pochwale :)

Ale to nie ten z Motoszklarni przypadkiem?

A mnie się podoba na tym wydechu :)

Mi poniekąd też, wygląda dość masywnie :)

Jeśli po usunięciu katalizatora to co jest będzie mnie satysfakcjonowało to tak zostanie - a jeśli nie to już mam na oku wydechy, które go troszkę wyszczuplą i odkryją bardziej koło :)

Zobaczymy :)

mi si etez podoba oryginalny wydech, ewentaulnie zestaw Arrow'a 

super sprzet, tesknie za swoim coraz bardziej :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.