morham 0 Napisano Maj 6, 2014 Pozostaje pytanie - co autor ww. modyfikacji mial na mysli? :) Przerobię pięknego klasyka na paszczura który od ręki kojarzy się z powypadkiem? ;) Wiem, że brzmi to okrutnie i sprawi przykrość właścicielowi ale ja mam tylko takie skojarzenia jak widzę coś takiego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawelfilip 0 Napisano Maj 6, 2014 Przerobię pięknego klasyka na paszczura który od ręki kojarzy się z powypadkiem? ;) Wiem, że brzmi to okrutnie i sprawi przykrość właścicielowi ale ja mam tylko takie skojarzenia jak widzę coś takiego... Teraz widzisz, że są na tym świecie "gorsze rzeczy" niż pozbawienie Monstera "bobra" ;) no ale cóż takie prawo właściciela, że przerabia moto według własnego uznania.. i może ta lampa to początek dalszych "modyfikacji"... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NeX 3 Napisano Maj 6, 2014 Teraz widzisz, że są na tym świecie "gorsze rzeczy" niż pozbawienie Monstera "bobra" ;) no ale cóż takie prawo właściciela, że przerabia moto według własnego uznania.. i może ta lampa to początek dalszych "modyfikacji"... To chyba juz lepiej by bylo, żeby modyfikacje poszly dalej i nikt nie był w stanie poznac, że kiedyś to był Monster. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawelfilip 0 Napisano Maj 6, 2014 Nie mogłem się powstrzymać :D Chyba masz już nowe imię dla maszyny :) a może tak: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klopsik 2 Napisano Maj 6, 2014 (edytowany) Podoba mi się kolor ramy :) Jaki to jest dokładnie bo na tym zdjęciu wyszedł bardziej bordowy a na drugim bardziej czerwony :P btw. Moto prezentuje się super, ale jeśli chcesz w coś jeszcze inwestować to koniecznie wydechy bo te, które są w tym przypadku strasznie zakłócają całość :P Witam, to i ja pokaże nową twarz mojego potworka. Jeszcze nie pomalowana... Chryste Panie :wtf: Edytowano Maj 6, 2014 przez klopsik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Maj 6, 2014 No to w świetle dziennym, ale zdjęcia nadal żelazkiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Maj 6, 2014 (edytowany) Osłony pasków masz na czerwony silikon sklejone ? I lampę też ?? I kierownica jakaś taka nie czarna tylko srebrna :???: I ramka na tablicę też nie pasuje, bo nie jest czarna :P ;) :D P.S. A gdzie Darth Vader z wlewu paliwa ? :evil: Edytowano Maj 6, 2014 przez bialy114 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Maj 6, 2014 (edytowany) biały nie może być idealnie - przecież przy motocyklu zawsze coś jest do zrobienia :P stelaż może pomaluje w następnym sezonie... kierownicy nie chce mi się zmieniać... ta mi pasuje Panie ironia :P a sylikon dostałem od MINI-MAN`a - to ta sama naklejka co napisy :P Edytowano Maj 6, 2014 przez Redjasper Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Maj 6, 2014 :D Zaraz, zaraz - a gdzie Twoje śrubki z LED do podświetlenia tablicy ? Zginęły w akcji ? Inne rozwiązanie ? Wymazane razem z numerami tablicy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Maj 6, 2014 ech bystrzaku - tobie nic nie umknie... urwał się gwint, a ja czekam na nowe krótsze już 14 dni - idą gdzieś od małych chińskich rączek... lampa tylna jest tak zbudowana, że żarówka oświetla na czerwono tablicę... jak się zmieści to pod lampą jest otwór, a jak nie zmieści się pod lampą to w tablicy mam zbędną dziurę to ją wypełnię diodą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Maj 6, 2014 ech bystrzaku - tobie nic nie umknie... urwał się gwint, a ja czekam na nowe krótsze już 14 dni - idą gdzieś od małych chińskich rączek... lampa tylna jest tak zbudowana, że żarówka oświetla na czerwono tablicę... jak się zmieści to pod lampą jest otwór, a jak nie zmieści się pod lampą to w tablicy mam zbędną dziurę to ją wypełnię diodą.Zawsze można zrobić kolejne podejście do stelaża. Tym razem już na spokojnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Maj 6, 2014 Wojtek jest super i nie trzeba nic zmieniać. Lampkę od podświetlenia tablicy sam zepsulem. Czekam na nowe. Teraz tablice oświetla lampa tylna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Maj 6, 2014 red czym malowane zaciski hamulcow masz ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Maj 6, 2014 red czym malowane zaciski hamulcow masz ? :D To seryjne zaciski dwutłoczkowe jakie występowały fabrycznie w monsterach 695. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Maj 6, 2014 a to lipa :D :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HotRod 0 Napisano Maj 6, 2014 Redjasper bardzo fajnie to wszystko wygląda :) Jeszcze jakaś fajna grafika z pajęczynami i pająkiem na zbiornik i mamy piękną czarną wdowę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Maj 6, 2014 fajna grafika z pajęczynami i pająkiem na zbiornik i mamy piękną czarną wdowę :) Znam jedną taką ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HotRod 0 Napisano Maj 6, 2014 Znam jedną taką ;) Też ciekawe. U Redjasper wyglądało by jeszcze lepiej jakby zrobić to w czerwonym kolorze ^^ W połączeniu z obszytą kanapą wyglądałoby obłędnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Maj 6, 2014 Chyba ponosi was wyobraźnia ;) ale sam pająk super. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klopsik 2 Napisano Maj 20, 2014 (edytowany) To i ja się pochwale :)Po dłuugiej zimie, po dłuugim oczekiwaniu na cokolwiek, po wielu, wielu godzinach spędzonych przed komputerem na różnych stronach... w końcu nastał ten dzień i znalazł się oto ten jeden jedyny...Mój Dziobak :) Na dzień dobry nowe kapcie, crashpady i krótkie klamki regulowane :)Powrót do oryginalnych lusterek (bo poprzednie były paskudne) no i oczywiście obecnie pozbyłam się setów pasażera :roll:Mój cukierek oczekuje jeszcze na owiewkę, którą muszę dać do pomalowania, nowe osłony pasków no i oczywiście pozbycie się katalizatora + nowe tłumiki :) Edytowano Maj 20, 2014 przez klopsik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Maj 20, 2014 To i ja się pochwale :) Ale to nie ten z Motoszklarni przypadkiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klopsik 2 Napisano Maj 20, 2014 Oj nie, nie, nie.. Broń Boże..Prosto z Włoch przybył do mnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Maj 20, 2014 A mnie się podoba na tym wydechu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klopsik 2 Napisano Maj 20, 2014 A mnie się podoba na tym wydechu :) Mi poniekąd też, wygląda dość masywnie :) Jeśli po usunięciu katalizatora to co jest będzie mnie satysfakcjonowało to tak zostanie - a jeśli nie to już mam na oku wydechy, które go troszkę wyszczuplą i odkryją bardziej koło :) Zobaczymy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Maj 20, 2014 mi si etez podoba oryginalny wydech, ewentaulnie zestaw Arrow'a super sprzet, tesknie za swoim coraz bardziej :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach