klopsik 2 Napisano Maj 20, 2014 Hm a jeśli już tą drogą idziemy - po usunięciu katalizatora jak "bardzo" (bo to pojęcie względne) zmieni się dźwięk? :)Jeśli dźwięk będzie dla mnie satysfakcjonujący (nie chce zbyt głośnego motocykla, ale żeby był chociaż ciut głośniejszy od stanu obecnego) to wtedy zostaną oryginały :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Maj 20, 2014 Jak juz porobilem foty, to i tutaj je wrzuce. A co tam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Maj 20, 2014 Gratki Gosia sprzętu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Maj 20, 2014 Gratulacje Gosia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Maj 20, 2014 Jak juz porobilem foty, to i tutaj je wrzuce. A co tam :) ale wyplakowany :D ... a docisk .... hihihihihihih nie ma tytanu :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Maj 20, 2014 "Tytan" sie jeszcze robi :) Jak monster sie wczesniej sprzeda, to najwyzej bedzie do nastepnego motocykla :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yarek72 0 Napisano Maj 21, 2014 piękny sprzęt , można se patrzeć bez końca Ducati to jest to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rudi 0 Napisano Maj 28, 2014 porobiłem trochę zdjęc, podzielę się z Wami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
splonka 0 Napisano Maj 28, 2014 porobiłem trochę zdjęc, podzielę się z Wami Piękny panie piękny - z resztą moją opinię znasz na temat tego motocykla ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Maj 28, 2014 Faaaajny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Badrian 0 Napisano Czerwiec 2, 2014 Magiczna granica przekroczona, wartość motocykla w umyśle potencjalnego przyszłego nabywcy spadła pewnie o jakieś 2 tyś. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Czerwiec 2, 2014 mhm, jakies 10 tys km temu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Badrian 0 Napisano Czerwiec 2, 2014 To teraz juz wartosc sentymentalna zostala hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Czerwiec 2, 2014 (edytowany) Magiczna granica przekroczona, wartość motocykla w umyśle potencjalnego przyszłego nabywcy spadła pewnie o jakieś 2 tyś. xD No proszę Cię. Mój licznik mówi 41000, a nie wiem czy to prawda, bo kupiłem z zegarami od SC (wtedy było 22767km). Czy przy zmianie wrzucono im faktyczny przebieg do pamięci ? Czy tylko zegary mają 41 tysi ? Któż to wie ? ;) I wcale nie przejmuję się tym, co się dzieje w umyśle potencjalnego nabywcy ;) :D Edytowano Czerwiec 2, 2014 przez bialy114 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alcapone 0 Napisano Czerwiec 2, 2014 Moj ma kolo 43. Kupilem z 39. Osmiele sie ocenic stan silnika jako dobrze dotarty. I wcale nie przejmuję się tym, co się dzieje w umyśle potencjalnego nabywcy ;) :D Moge sie tylko pod tym podpisac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŁadnyGips 0 Napisano Czerwiec 3, 2014 Magiczna granica przekroczona, wartość motocykla w umyśle potencjalnego przyszłego nabywcy spadła pewnie o jakieś 2 tyś. xD Nic bardziej mylnego . Od teraz zaczyna nabierać wartości zabytkowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chojny 0 Napisano Czerwiec 3, 2014 Moj ma kolo 43. Kupilem z 39. Osmiele sie ocenic stan silnika jako dobrze dotarty. Moge sie tylko pod tym podpisac. Przebijam :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Czerwiec 4, 2014 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Henshell 0 Napisano Czerwiec 4, 2014 Przyjemny mudzin, ale czy ja wiem czy ta oslona potrzebna od dołu..? Jakos tak przytlacza Potworka w moich oczach ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krawiecki20 0 Napisano Czerwiec 10, 2014 A oto mój biały rumak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Czerwiec 11, 2014 Pług został w Rybniku... został unicestwiony :) Przyjemny mudzin, ale czy ja wiem czy ta oslona potrzebna od dołu..? Jakos tak przytlacza Potworka w moich oczach ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Czerwiec 11, 2014 no wlasnie pamietam, ze faktycznie wisial na drzewie jakis czarny bubel :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Czerwiec 11, 2014 Pewnie załatwiłeś go na garbach wjazdowych do ośrodka :) Sent from my Lumia 710 using Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arvent 0 Napisano Czerwiec 11, 2014 Pewnie załatwiłeś go na garbach wjazdowych do ośrodka :) Sent from my Lumia 710 using Tapatalk właśnie, że nie! pług przechodził testy dynamiczne wielokrotnego skakania po nim ...pamiętam, że myślałem jak Ci ducatisti są bogaci, że jak mają kaprys, to skaczą po elementach swojego motocykla :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Czerwiec 11, 2014 przyczyna była bardziej prozaiczna :) Arvent mam tylko DUCATI - nie jak wielu Ducatistów jeszcze Alfy :) Stąd oszczędności... :) pozdrowienia dla Martiniego i Duke`a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach