Gorzko 10 Napisano Sierpień 3, 2014 Piękny gratulacje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Sierpień 3, 2014 tylko w jednym rogu ... dobrze, że nie zrobiłem zdjęcia jak u Ciebie w garażu "pusto" :) no cóż zrobić... ale w garażu pustawo sie zrobilo... oby Ci służył jak najlepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Sierpień 3, 2014 Nooo Dominik !!! Gratulejszyn - piękny sprzęt i widzę, że z pewnego źródła ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Sierpień 3, 2014 Fajny sprzęt, gratuluję :) . Jak będziesz się kiedyś nosił z zamiarem przesiadki na najlepszego Monstera......S4rs'a to daj znać, może się dogadamy :P . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Suzumushi 0 Napisano Sierpień 3, 2014 Fajny sprzęt, gratuluję :) . Jak będziesz się kiedyś nosił z zamiarem przesiadki na najlepszego Monstera......S4rs'a to daj znać, może się dogadamy :P . a co masz cos ciekawego ?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Sierpień 3, 2014 (edytowany) Myślę, że mam, przynajmniej z mojego punktu widzenia :D ....zdjęcia słabe, ale dla osoby spostrzegawczej widać wystarczająco dużo ;). Edytowano Sierpień 3, 2014 przez Jarek72 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Sierpień 3, 2014 Jarek powiem krótko... nie stać mnie :) Myślę, że mam, przynajmniej z mojego punktu widzenia :D ....zdjęcia słabe, ale dla osoby spostrzegawczej widać wystarczająco dużo ;). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Sierpień 3, 2014 Jasper, Ty przebiegly... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Sierpień 4, 2014 obiecałem jak sprzedam 695 pokazać co zagości - a nawet co zagościło :) ależ mi się japa cieszy... zamieniłem wyśmienite na genialne! Dominik, gratuluje. Ten motocykl jest kapitalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukasz 0 Napisano Sierpień 15, 2014 no to moj na tle Waszych wiekszych braci wypada blado :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Henshell 0 Napisano Sierpień 15, 2014 Proste sa dla szybkich motocyki a zakrety dla szybkich kierowcow. Rozumiesz co mam na mysli ;-) A co do moto to bardzo ladnie sie prezentuje i swietnie utrzymany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukasz 0 Napisano Sierpień 15, 2014 nastepna fota na zakrecie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Badrian 0 Napisano Sierpień 17, 2014 Ukasz czy ty masz z przodu opone założoną odwrotnie niż tylną patrząc po bieżniku czy tylko mi się wydaje a może jest to całkiem inna marka i model opony.? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukasz 0 Napisano Sierpień 17, 2014 opony pilot road2 2ct dobrze zalozone :) Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Badrian 0 Napisano Sierpień 17, 2014 A to dobrze. ;) Tak z ciekawości zapytałem...oj no dobra musialem się przyczepić bo zazdroszcze że twój wygląda lepiej niż mój ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakublad 0 Napisano Sierpień 19, 2014 Witam Was, Też się pochwalę. Oto 696 na dobry początek przygody z Ducati. :-) Zakupiony kilkanaście dni temu testowy egzemplarz z 2012 roku, przebieg w dniu zakupu 1,5 tys. km, a dziś już 3 tys. km. ;-) Na razie pełna seria, ale planuję kilka drobnych przeróbek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vince 0 Napisano Sierpień 27, 2014 (edytowany) Przyszedł ten czas..... żeby pochwalić się swoim potwornickim.... mimo iż mam go od marca... to wstyd się przyznać dopiero teraz dokonałem kilka drobnych zmian :oops: Pierwsza fotka jako pełna seria :) Kolejna fotka już z nowymi lustrami.... ale lustra w górze przeszły do historii W najnowszej odsłonie... lustra w dół nowe klami oryginalna owiewka poszła do kosza :) nowy dekielek no i Termosy ryczące... jak wypoleruje kolektory, i dokończę resztę prac wstawię nowe fotki. PZDR Ducatisti! Edytowano Sierpień 27, 2014 przez Vince Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
splonka 0 Napisano Sierpień 27, 2014 no i Termosy ryczące... Nareszcie :) to teraz czekamy na odsłonę audio -video Cieszę się razem z Tobą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Sierpień 27, 2014 Ostro idziesz Vince :) .Ładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vince 0 Napisano Wrzesień 1, 2014 Tak jak obiecałem kilka fotek z minionego weekendu nad zatoką gdańska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawelfilip 0 Napisano Wrzesień 1, 2014 Tak jak obiecałem kilka fotek z minionego weekendu nad zatoką gdańska Super się prezentuje! chciałbym dostać taką pocztówkę z wakacji ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Wrzesień 1, 2014 Fajna sztuka, piszesz o polerowaniu kolektorów to trochę syzyfowa praca ;-). Widziałem tu u kolegi z forum, który latał 696 kolektory pomalowane na czarny mat/półmat - wyglądało świetnie, przemyśl mam gdzieś namiary na firmę, która to ogarniała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vince 0 Napisano Wrzesień 1, 2014 Fajna sztuka, piszesz o polerowaniu kolektorów to trochę syzyfowa praca :wink:. Widziałem tu u kolegi z forum, który latał 696 kolektory pomalowane na czarny mat/półmat - wyglądało świetnie, przemyśl mam gdzieś namiary na firmę, która to ogarniała. Z tym polerowaniem nie jest aż tak strasznie... papier 160, potem 1000 na koniec 2000 i pasta polerska... 3 piwka i zrobione. Na zimę chcę założyć czarną taśmę, "owijkę" całych kolektorów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotruch88 0 Napisano Wrzesień 1, 2014 miałem okazje na żywo oglądnąć Monstera i muszę przyznać, że robi duże wrażenie :) Widać, że dopieszczony potworek :) Zapomniałem spytać - ten pas po środku jest z wersji 796 Corse Stripe? Wygląda to super :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vince 0 Napisano Wrzesień 1, 2014 miałem okazje na żywo oglądnąć Monstera i muszę przyznać, że robi duże wrażenie :) Widać, że dopieszczony potworek :) Zapomniałem spytać - ten pas po środku jest z wersji 796 Corse Stripe? Wygląda to super :) Te pasy zrobiłem sam... Ale chyba 696 był w wersji z pasami w którejś edycji, nie wiem napewno :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach