Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

delta81

Pokaż swojego Monstera

Polecane posty

tylko w jednym rogu ...   dobrze, że nie zrobiłem zdjęcia jak u Ciebie w garażu "pusto" :)

no cóż zrobić... ale w garażu pustawo sie zrobilo... oby Ci służył jak najlepiej

Fajny sprzęt, gratuluję  :) . Jak będziesz się kiedyś nosił z zamiarem przesiadki na najlepszego Monstera......S4rs'a to daj znać, może się dogadamy :P .

Fajny sprzęt, gratuluję  :) . Jak będziesz się kiedyś nosił z zamiarem przesiadki na najlepszego Monstera......S4rs'a to daj znać, może się dogadamy :P .

a co masz cos ciekawego ?:D

Myślę, że mam, przynajmniej z mojego punktu widzenia :D ....zdjęcia słabe, ale dla osoby spostrzegawczej widać wystarczająco dużo ;).

post-87425-0-61081800-1407070400_thumb.jpg

post-87425-0-08597000-1407070436_thumb.jpg

Edytowano przez Jarek72

Jarek powiem krótko...  nie stać mnie :)  

Myślę, że mam, przynajmniej z mojego punktu widzenia :D ....zdjęcia słabe, ale dla osoby spostrzegawczej widać wystarczająco dużo ;).

wwk    0

obiecałem jak sprzedam 695 pokazać co zagości - a nawet co zagościło :)  ależ mi się japa cieszy...  zamieniłem wyśmienite na genialne!

sr4-800x600.jpg

Dominik, gratuluje. Ten motocykl jest kapitalny

Proste sa dla szybkich motocyki a zakrety dla szybkich kierowcow. Rozumiesz co mam na mysli ;-)

A co do moto to bardzo ladnie sie prezentuje i swietnie utrzymany

Ukasz czy ty masz z przodu opone założoną odwrotnie niż tylną patrząc po bieżniku czy tylko mi się wydaje a może jest to całkiem inna marka i model opony.?

A to dobrze. ;) Tak z ciekawości zapytałem...oj no dobra musialem się przyczepić bo zazdroszcze że twój wygląda lepiej niż mój ;p

Witam Was,

Też się pochwalę. Oto 696 na dobry początek przygody z Ducati. :-) Zakupiony kilkanaście dni temu testowy egzemplarz z 2012 roku, przebieg w dniu zakupu 1,5 tys. km, a dziś już 3 tys. km. ;-) Na razie pełna seria, ale planuję kilka drobnych przeróbek...

post-89679-0-85378000-1408478501_thumb.jpg

post-89679-0-26547700-1408478511_thumb.jpg

Przyszedł ten czas.....

żeby pochwalić się swoim potwornickim.... mimo iż mam go od marca... to wstyd się przyznać dopiero teraz dokonałem kilka drobnych zmian :oops:

Pierwsza fotka jako pełna seria :)

post-89220-0-07569000-1409163326_thumb.jpg

Kolejna fotka już z nowymi lustrami.... ale lustra w górze przeszły do historii

post-89220-0-64833300-1409163378_thumb.jpg

W najnowszej odsłonie...

lustra w dół

nowe klami

oryginalna owiewka poszła do kosza :)

nowy dekielek

no i Termosy ryczące...

post-89220-0-90648600-1409163493_thumb.jpg

jak wypoleruje kolektory, i dokończę resztę prac wstawię nowe fotki.

PZDR Ducatisti!

Edytowano przez Vince

no i Termosy ryczące...

Nareszcie :) to teraz czekamy na odsłonę audio -video 

Cieszę się razem z Tobą :)

Tak jak obiecałem kilka fotek z minionego weekendu nad zatoką gdańska

Super się prezentuje! chciałbym dostać taką pocztówkę  z wakacji ;)

Fajna sztuka, piszesz o polerowaniu kolektorów to trochę syzyfowa praca ;-). Widziałem tu u kolegi z forum, który latał 696 kolektory pomalowane na czarny mat/półmat - wyglądało świetnie, przemyśl mam gdzieś namiary na firmę, która to ogarniała.

Fajna sztuka, piszesz o polerowaniu kolektorów to trochę syzyfowa praca :wink:. Widziałem tu u kolegi z forum, który latał 696 kolektory pomalowane na czarny mat/półmat - wyglądało świetnie, przemyśl mam gdzieś namiary na firmę, która to ogarniała.

Z tym polerowaniem nie jest aż tak strasznie... papier 160, potem 1000 na koniec 2000 i pasta polerska... 3 piwka i zrobione.

Na zimę chcę założyć czarną taśmę, "owijkę" całych kolektorów.

miałem okazje na żywo oglądnąć Monstera i muszę przyznać, że robi duże wrażenie :) Widać, że dopieszczony potworek :)

Zapomniałem spytać - ten pas po środku jest z wersji 796 Corse Stripe? Wygląda to super :)

miałem okazje na żywo oglądnąć Monstera i muszę przyznać, że robi duże wrażenie :) Widać, że dopieszczony potworek :)

Zapomniałem spytać - ten pas po środku jest z wersji 796 Corse Stripe? Wygląda to super :)

Te pasy zrobiłem sam... Ale chyba 696 był w wersji z pasami w którejś edycji, nie wiem napewno :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.