Redjasper 53 Napisano Maj 9, 2015 Błotnik zawsze możesz dociąć. Albo kupić jakiś i na nim testować robótki ręczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Billy 0 Napisano Maj 9, 2015 fajnie zrobiony..... czysto i ze smakiem. Gratulacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Maj 9, 2015 (edytowany) Dziekuje Montaz blotnika do 2 minuty, wiec zalozyc zawsze mozna. Tymniemniej, do jazdy po miescie nie jest potrzebny. Motocykl nie jest dla mnie religia, jezdzenie to nei pielgrzymka. Jezdze, kiedy mi to sprawia przyjemnosc, a w blocie jej nie odczuwam ;) wole suchy asfalt. Na ta chwile to wszystko, chociaz pomyslow cala masa ;) glownie odchudzajacych, mimo, ze motocykl jest juz odczuwalnie lzejszy. niestety bardzo fajne klamki ducabike nie pasuja to tych pomp, mimo, ze powinny, to tak w ramach ostrzezenia. Edytowano Maj 9, 2015 przez emvespa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Maj 9, 2015 Motocykl nie jest dla mnie religia, jezdzenie to nei pielgrzymka. Jezdze, kiedy mi to sprawia przyjemnosc, a w blocie jej nie odczuwam ;) wole suchy asfalt. N Jasne. Ja też unikam jazdy po mokrym - jeśli nie muszę. Ale nie wszystko się da zaplanować i przy deszczu brak błotnika może być uciążliwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Maj 9, 2015 Tu by super pasowal przedni blotnik a la sportclassic. Moto wyglada zacnie :) (wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Maj 9, 2015 Tu by super pasowal przedni blotnik a la sportclassic. Moto wyglada zacnie :) (wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk) Tak wlasnie kombinuje, ale, poki co, nie znalazlem nic ciekawego. Dziekuje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KejTi 0 Napisano Maj 10, 2015 Świetnie wygląda :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izula 0 Napisano Maj 15, 2015 (edytowany) i w końcu przyszła pora pokazac mojego monsterka, udało się caluśkiego w serii znaleźć, oto moja perełka :D Edytowano Maj 15, 2015 przez Izula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Maj 15, 2015 Jedyny sluszny kolor :) (wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Maj 15, 2015 Ładny pogratulować :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Maj 16, 2015 Jedyny sluszny kolor :) (wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk) Eeee tam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Badrian 0 Napisano Maj 17, 2015 (edytowany) Dodałem owiewkę i przyrost mocy 10 % :DD Edytowano Maj 17, 2015 przez Badrian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelinad123 0 Napisano Maj 17, 2015 (edytowany) Mam go dwa dni i uwielbiam Go :wub: Edytowano Maj 17, 2015 przez Ewelinad123 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DMOC 1 Napisano Maj 17, 2015 Moja Bestia S4R Tex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Maj 18, 2015 Moja Bestia S4R Tex Dawaj lepsze foty! :) Ten mod zawsze mi sie zarabiscie podobal :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Maj 18, 2015 trochę tego jest w internetach https://www.google.pl/search?biw=1440&bih=740&tbm=isch&sa=1&q=s4r+tex&oq=s4r+tex&gs_l=img.12...0.0.0.63832.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0.msedr...0...1c..64.img..0.0.0.oPAuVe7UrBw pięknie wygląda, ale... wczoraj przejechałem około 300 kilometrów na oryginalnej kanapie i tyłek mi chciał odpaść... jeździłeś już jakieś dłuższe trasy? Jak z wygodą siedzenia? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arvent 0 Napisano Maj 18, 2015 No właśnie!, co to foto skromność? ogólnie to chcę zobaczyć na żywo :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DMOC 1 Napisano Maj 18, 2015 Jak z wygodą siedzenia? :) Siodło jest dość twarde ale w sumie wygodne i bardzo dobrze czuć moto. W dalsze traski (powyżej 100km) jeszcze się nie wybierałem, ale myślę, że po takich 300km to moje 4litery po prostu odpadną :) Poza tym mało jeszcze mogę powiedzieć jak się maszynka sprawuje, bo monstera kupiłem w listopadzie, zrobiłem nim jakieś 300m i pociąłem :D Dopiero trzy dni temu skończyłem przebudowę; a jeszcze troszkę muszę nad Bestią popracować.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DMOC 1 Napisano Maj 18, 2015 ogólnie to chcę zobaczyć na żywo :razz: Latam z Ferajną po Warszawie, zapraszam! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Maj 18, 2015 Moja Bestia S4R Tex Ładny, ładny dawaj więcej fotek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŁadnyGips 0 Napisano Maj 18, 2015 nie chciałbym być niegrzeczny, ale widzę pewne podobieństwo :mrgreen: ...tak na pierwszy "rzut oka" ale moto wygląda na bardzo ładne :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KejTi 0 Napisano Maj 18, 2015 Nie no... Genialnie wygląda!! DMOC przyznam, że jestem zachwycona Twoją bestią :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelinad123 0 Napisano Maj 18, 2015 Piękna Bestia, brak mi słów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Maj 18, 2015 nie chciałbym być niegrzeczny, ale widzę pewne podobieństwo :mrgreen: ...tak na pierwszy "rzut oka" ale moto wygląda na bardzo ładne :clap: Buahahhah dobre dobre, naprawde dobre ;) Pikny motór!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DMOC 1 Napisano Maj 18, 2015 Mod blokuje nowe treści, więc Bestię i historię projektu można przeglądać tutaj ; http://motoferajna.pl/blog/2-bestia/ użytkownik z dorobkiem do 5 postów ma automatyczną premoderację postów MOD nie jest online 24/7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach