ciety 0 Napisano Lipiec 17, 2015 (edytowany) A propo tej wyprawy przez Rumunię ...póżniej była Bułgaria i Grecja łącznie 5000km w 10 dni. Monster wytrzymał jedyny minus to zmarszczona farba na tylnym amorku i przetarty wydech tzn kolanko po prawej stronie.....i ten brak mocy na autostradach 218 i odcinka.... Edytowano Lipiec 17, 2015 przez ciety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciety 0 Napisano Lipiec 17, 2015 jeśli macie jakąś radę jak podpompować monstera.....5ps Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Sierpień 2, 2015 fajne zdjęcie... i 40 na tej drodze? :) hamowałeś? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Sierpień 2, 2015 fajne zdjęcie... i 40 na tej drodze? :) hamowałeś? :P Oczywiscie! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin_WM 1 Napisano Sierpień 8, 2015 zostawiłem na chwilę doktorskiego sam na sam z potworem ... :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Sierpień 8, 2015 Piekne te Zardy... :wub: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin_WM 1 Napisano Sierpień 9, 2015 Piekne te Zardy... :wub: a jak gadają :) jednak po zamontowaniu dół był fatalny, poniżej 4.5-5krpm nie bardzo chciał jechać, szarpał, prychał. teraz od niespełna 3krpm jedzie gładko - szczególnie przydatne w mieście. no i nie strzela w wydech :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Sierpień 9, 2015 no i jak sobie poradziłeś z tą dziurą? nowa mapa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin_WM 1 Napisano Sierpień 10, 2015 no i jak sobie poradziłeś z tą dziurą? nowa mapa? Rapid Bike Evo i Monster śmiga, aż miło. poza tym, że nie szarpie, to fajnie ciągnie w średnich obrotach, szybciej się wkręca, bardziej gładko pracuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciety 0 Napisano Sierpień 10, 2015 (edytowany) ok to moduł....Jeśli możesz napisz gdzie kupiłeś i czy potrzebowałes hamownii czy tak jak piszą sam się stroi....bo mam ten ból nerwowość na wolnych obrotach....mam wydechy gpr Edytowano Sierpień 10, 2015 przez ciety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin_WM 1 Napisano Sierpień 10, 2015 ok to moduł....Jeśli możesz napisz gdzie kupiłeś i czy potrzebowałes hamownii czy tak jak piszą sam się stroi....bo mam ten ból nerwowość na wolnych obrotach....mam wydechy gpr Montował mi Michał z motokofeina.pl, hamownia niepotrzebna - autoadaptacja działa. Razem z wysokoprzepływowym filtrem powietrza i QS Cordony wszystko współpracuje miło, Monster dużo fajniej jeździ. Nawinąłem około 300km od montażu, z tego 250km w trasie i jak już pisałem - dużo lepszy dół i środek, szybsza reakcja na gaz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciety 0 Napisano Sierpień 10, 2015 ok dzięki bardzo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Sierpień 11, 2015 Dobre zdjecie dobry Arrow :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin_WM 1 Napisano Sierpień 13, 2015 w pełnej krasie ;) 1 janusz666666 zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yarek72 0 Napisano Sierpień 13, 2015 piękny , ech to suche sprzęgło tego mi brakuje w 796 ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Sierpień 14, 2015 Ale pikne kółko i zardy mmm... zajebioza :cool: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Sierpień 14, 2015 zardy są pewnie bezlitosne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Sierpień 15, 2015 widze ze uchwyt do GoPro ciagle na swoim miejscu :) w pełnej krasie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszek 8 Napisano Sierpień 17, 2015 Na żywo ten Potwór prezentuje się jeszcze lepiej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin_WM 1 Napisano Sierpień 18, 2015 dzięki, Włoszka w garażu aż się mocniej zaczerwieniła od komplementów ;) Zardy są zajebiste - nie są aż tak głośne, ale bardzo zadziorne i wyglądają baaardzo nietuzinkowo :) @KGr uchwyt jest, tylko GoPro brak ;) @Groszek super było się spotkać, w koszulce nie sposób było Cię nie zauważyć ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michal-500 0 Napisano Październik 4, 2015 Mój monster z maczugą :) Tyle motonitów dzisiaj mijałem i nie dojrzałem żadnego dukata... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukasz 0 Napisano Październik 5, 2015 maczuga? to kiedy jakis barszczyk w bidzie? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michal-500 0 Napisano Październik 5, 2015 maczuga? to kiedy jakis barszczyk w bidzie? :) Chętnie, jak pogoda dopisze to od srody w górę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach