Gość buell Napisano Listopad 5, 2015 S2R 800 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Listopad 6, 2015 Co to za naturysta ? Gdzie kominy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mioo 2 Napisano Listopad 6, 2015 hebel zmieniony z przodu :) ale cięcia kominów nie popieram, drze ryja i nic z tego nie wynika, brak basu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkroom51 0 Napisano Listopad 6, 2015 @buell. Fajny. Gdyby w miejsce standardowego wydechu był ex-box i nakładka na siedzenie, byłby moj ideał, jeśli mowa o s2r. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KejTi 0 Napisano Listopad 6, 2015 Mioo oj tam, oj tam o gustach się nie dyskutuje :P Ja od grudnia wreszcie zabieram się za swoją ślicznotę... Tam się utnie, tu się utnie i kto wie? Może helikopter zbuduję :D Buell ładna włoszka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkroom51 0 Napisano Listopad 6, 2015 @KejTi myślę ze wszyscy z utesknieniem czekają na fotki Twojego. Mówisz, że w grudniu idzie na lifting? Czyli fotki dostaniemy pod choinkę? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mioo 2 Napisano Listopad 6, 2015 Mioo oj tam, oj tam o gustach się nie dyskutuje :P Ja od grudnia wreszcie zabieram się za swoją ślicznotę... Tam się utnie, tu się utnie i kto wie? Może helikopter zbuduję :D Buell ładna włoszka ;) no to mega zapowiedź. czekam wiec niecierpliwie na modyfikacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KejTi 0 Napisano Listopad 6, 2015 W grudniu zaczynam modyfikację, a planowe zakończenie jej dopiero na początek nowego sezonu... Tak więc zima będzie pracowita ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rafał Jagielski 1 Napisano Listopad 6, 2015 Podpowiedzcie , czy lagi na złoto byłyby wskazane ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buell Napisano Listopad 6, 2015 Co to za naturysta ? Gdzie kominy ? Zdjęte :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buell Napisano Listopad 6, 2015 hebel zmieniony z przodu :) ale cięcia kominów nie popieram, drze ryja i nic z tego nie wynika, brak basu Kominy zdjąlem, tylko przeszkadzały. W przyszłym roku wjedzie jeden mały i będzie gitara :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buell Napisano Listopad 6, 2015 Mioo oj tam, oj tam o gustach się nie dyskutuje :P Ja od grudnia wreszcie zabieram się za swoją ślicznotę... Tam się utnie, tu się utnie i kto wie? Może helikopter zbuduję :D Buell ładna włoszka ;) Dzięki. Taka już ich natura ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buell Napisano Listopad 6, 2015 @buell. Fajny. Gdyby w miejsce standardowego wydechu był ex-box i nakładka na siedzenie, byłby moj ideał, jeśli mowa o s2r. Dzięki. Na przyszły sezon wjeżdża jeden mały wydech i nakładka również :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bagi 0 Napisano Listopad 6, 2015 Jak Ohlinsy to jak najbardziej ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KejTi 0 Napisano Listopad 6, 2015 Zdjęte :) Kominy zdjąlem, tylko przeszkadzały. W przyszłym roku wjedzie jeden mały i będzie gitara :) Dzięki. Taka już ich natura ;) Dzięki. Na przyszły sezon wjeżdża jeden mały wydech i nakładka również :) Buell chciałabym Ci podpowiedzieć, że w jednym poście możesz zacytować parę osób, oszczędzi Ci to czasu i powtórzeń ;) Podpowiedzcie , czy lagi na złoto byłyby wskazane ? Jak dla mnie, to ona jest piękna! :) Jeśli natomiast chciałbyś się pchać w złoto, to nie tylko lagi, ale również w dodatki, wtedy to rzeczywiście miałoby sens ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkroom51 0 Napisano Listopad 6, 2015 Podpowiedzcie , czy lagi na złoto byłyby wskazane ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ja bym nic nie robił, jest spoko tak jak jest, imho.A jeśli ciekawi Cie jak wygladalby ze złotymi lagami to 1. Złoto w stylu starego monstera 2. Zloto (bardziej) w stylu s4rs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rafał Jagielski 1 Napisano Listopad 7, 2015 Super dzieki za opinie. Zostają w oryginale Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Micke 0 Napisano Listopad 7, 2015 Pierwsza fota po zakupie. S2R 1000 ´07 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buell Napisano Listopad 7, 2015 Buell chciałabym Ci podpowiedzieć, że w jednym poście możesz zacytować parę osób, oszczędzi Ci to czasu i powtórzeń ;) Jak dla mnie, to ona jest piękna! :) Jeśli natomiast chciałbyś się pchać w złoto, to nie tylko lagi, ale również w dodatki, wtedy to rzeczywiście miałoby sens ;) Dzieki KejTi. Na pewno skorzystam z Twojej podpowiedzi w przyszlosci :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seti 3 Napisano Listopad 8, 2015 Mój :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michal-500 0 Napisano Listopad 8, 2015 Dzisiaj spędziłem 3 godziny w siodle by odnaleźć Miłość :) P.S. Jakby ktos szukał Miłości to jest niealeko Częstochowy :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KejTi 0 Napisano Listopad 8, 2015 Jakie piękne Love Story z Happy Endem :wub: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mioo 2 Napisano Listopad 8, 2015 Pierwsza fota po zakupie. S2R 1000 ´07 Pięknota !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkroom51 0 Napisano Listopad 8, 2015 Pierwsza fota po zakupie. S2R 1000 ´07Piękny. Moje marzenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Listopad 9, 2015 To pokazuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach