arti632 0 Napisano Wrzesień 25, 2019 To moje s4 troche dziki podczas jednego z pierwszych wyjazdów złamał mi ręke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
faza 15 Napisano Wrzesień 26, 2019 No i zdaje się, że serce też :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TypicalSeba 3 Napisano Listopad 4, 2019 Potwory dwa, a miłość jedna ..ten z lewej będzie szukał nowego właściciela hehe 1 Lulu_meyers zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TypicalSeba 3 Napisano Styczeń 14, 2020 Niewiele się dzieje na drogach, za to weszło kilka modyfikacji w garażu :) Monster 1200 R z kilkoma gratami od Motodynamic, CNC Racing oraz Womet-Tech ...wieczorową porą ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pavlik 2 Napisano Maj 20, 2020 Witam z pierwszym moim w życiu moto - Monster 796 z 2010 roku- musiał być Monster, nie było innej możliwości :) Troszkę "nasi" tu byli ale tragedii jakiejś nie ma: jeździ, skręca, hamuje, daje frajdę z jazdy oraz samego wyglądu...resztą za chwilę zajmą się (mam nadzieję) Panowie z Motomaniax. 1 LucjanoR zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m_adamek 0 Napisano Czerwiec 7, 2020 (edytowany) Moje pierwsze 696. Magia dźwięku silnika :) Edytowano Czerwiec 7, 2020 przez m_adamek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniels90 0 Napisano Lipiec 21, 2020 Witam serdecznie wszystkich. Jestem Daniel i mam już swojego monstera z 2 lata. Pozdro! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomal 0 Napisano Styczeń 6, 2021 Witam serdecznie, posiadam Ducati Monster 620 Dark i.e. Rocznik 2004, przebieg ok. 43000 km i wciąż rośnie. Kolor czarny mat. Dwie tarcze i skrzynia 5. Motor w posiadaniu od 2019 r. Lokalizacja Ostrów Wielkopolski Początkujący motocyklista, rozważam zmianę Monstera na innego Monstera lub ewentualnie SV650. W poszukiwaniu idealnego nakeda. Pozdrawiam Paweł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ohmarek666 0 Napisano Lipiec 21, 2021 Siema, przedstawiam mój pierwszy motocykl monster 695, rocznik 2007, przebieg ok. 25 tys. km, czarny mat. Obecny wygląd zostanie na pewno do zimy, bankowo wj adą akcesoryjne wydechy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m_adamek 0 Napisano Sierpień 20, 2021 Witam a tu mój potwór :) 696 z 2011r. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kubinio007 3 Napisano Kwiecień 18, 2022 (edytowany) Jak tylko pojawił się na rynku Monster 1100 wiedziałem, że kiedyś go sobie sprawię. Marzenia się spełniają :) Monster 1100s ABS 2010r Edytowano Kwiecień 18, 2022 przez Kubinio007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elspasoo 2 Napisano Sierpień 29, 2022 Jestem świeżo po zakupie S4R. Co prawda szukałem ładnego S2R1000, ale ten motocykl mnie oczarował. Mój pierwszy dukat. Moto po dużym serwisie rok temu. Mam nadzieję , że posłuży. Wiem , że 996 jest dość delikatny. Ogromna prośba, aby ujawnili się dobrzy ludzie,którzy znają ten silnik. 2 Pavlik i jarmah zareagowały na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pavlik 2 Napisano Wrzesień 7, 2022 (edytowany) Sprzątnąłeś mi go sprzed nosa! Sprzedający niby zrobił mi na niego rezerwację, umówiony byłem w niedzielę a Ty zawijałeś go w sobotę Dzisiaj byłem oglądać tego czerwonego w Jarocinie. Motocykl TYNY…niestety niechlujnie polakierowana rama i bak, zacieki widoczne gołym okiem…a myślałem, że to pewniak i jechałem z przekonaniem go kupić : Edytowano Wrzesień 7, 2022 przez Pavlik 1 elspasoo zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elspasoo 2 Napisano Wrzesień 21, 2022 (edytowany) Hej Pavlik, podobno miałeś go oglądać na powrocie z Karpacza w drodze do domu. Może sprzedający pomyślał, że chcesz tylko obejrzeć. Jak gość stoi pod domem z kasą, to zawsze jest inna rozmowa . Zazwyczaj kupuję moto w DE od kogoś z domu, bo u nas ciężko, o dobrą sztukę, niestety teraz u nich jest sporo badziewia . Tym razem miałem farta, Ty też prędzej czy później coś ustrzelisz. Edytowano Wrzesień 21, 2022 przez elspasoo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pavlik 2 Napisano Wrzesień 30, 2022 Jakoś tak...po tym Jarocinie...to mi się odechciało :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rafi90 0 Napisano Październik 16, 2023 (edytowany) Witam. Chciałbym się przywitać bo to mój pierwszy post na forum. W tamtym roku kumpel podjechał do mnie do pracy Monsterem i po 10 sekundach powiedziałem sobie w głowie "Muszę go mieć". Rok później postawiłem ten egzemplarz 821 w moim garażu . 2016 rok , 15tys przebiegu, Salon Polska. Pozdrawiam Edytowano Październik 16, 2023 przez Rafi90 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Luty Czy ktoś był na Desmomeetingu i może podzielić się swoimi wrażeniami z tego wydarzenia? Jaka była atmosfera i jakie były najciekawsze atrakcje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maus 0 Napisano 3 Kwiecień Witam, od niedawna też jestem właścicielem Monstera 821 2017r. LwG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach