Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

theodor

Sport 1000 monoposto - gruba modyfikacja

Polecane posty

a jaka jest cena takiego zestawu do SC ?

Z półkami Speedymoto jest chwilowo zamieszanie (są niedostępne przez najbliższe kilka tygodni ze względu na alokację magazynu), ponieważ doszło do pewnego rodzaju "fuzji" Speedymoto z Motowheels. Dlatego też zmieniliśmy wybór z zestawu półek speedymoto na półki innego producenta, chyba nawet fajniejsze :wink:

W kwestii cenowej ...ciach . Reklama - ostatnie ostrzerzenie !

Z półkami Speedymoto jest chwilowo zamieszanie (są niedostępne przez najbliższe kilka tygodni ze względu na alokację magazynu), ponieważ doszło do pewnego rodzaju "fuzji" Speedymoto z Motowheels. Dlatego też zmieniliśmy wybór z zestawu półek speedymoto na półki innego producenta, chyba nawet fajniejsze :wink:

W kwestii cenowej ..........

zrozumiałem...

Doszły wreszcie nowe półki przedniego zawieszenia z właściwym offsetem dla SC pod zawieszenie SBK, możemy robić przymiarkę. Do kompletu wjechały clipony "Panigale style" ;-)

IMG_0553.JPG

IMG_0557.JPG

KGr    1

Kurcze, zrobcie go slicznym i za jakas dobra cene, to bede rekami i nogami probowal zmienic moje M na to SC :P

No dobra - wystarczająco dużo szpejów dotarło, zatem dziś na koniec dnia ruszyliśmy z "dłubaniną" przy SC :wink:

Na początek troszkę szpejów wyjechało z pojazdu:

zdjecie 10.JPG

Następnie wjechało na pokład zawieszenie Showa od 1098 po pełnym serwisie, zamontowane w dedykowanych półkach Corse Dynamics + clipony Ducabike:

2.JPG

3.JPG

Świeżo lakierowane proszkowo fele obute zostały w nowe opony Dunlop SportSmart II, po wcześniejszym montażu nowych łożysk:

zdjecie 11.JPG

Szybkie popołudnie zaowocowało postawieniem "pszczoły" na nowych kółkach:

zdjecie.JPG

zdjecie 4.JPG

zdjecie 9.JPG

On będzie na sprzedaż? Chętnie bym przygarnął taką ślicznotę do mojego garażu. O ile oczywiście nie będzie droższy od mojego diabła :)

Nieee, nie jest na sprzedaż. To monoposto które sprowadziliśmy, a teraz modyfikujemy dla naszego klienta wg naszego pomysłu ;-)

Piękna rzecz. Jeśli to nie tajemnica to daj znać na PW ile takie cacko może kosztować. Ciekaw jestem czy mnie stać ;)

Nigdy nie ukrywałem że fanem SC nie jestem, ale ten zaczyna mi się podobać. Zmiany sprawiają że traci swój retro charakter, a zyskuje klasycznej wyścigówki, Aż sam miałbym ochotę nim pogrzmieć po zakrętasach. :) 

Nie mogę sie doczekać finalnego efektu.

On będzie na sprzedaż? Chętnie bym przygarnął taką ślicznotę do mojego garażu. O ile oczywiście nie będzie droższy od mojego diabła :)

ciach..............................................................................................................napisz na PW.

oferta handlowa

Edytowano przez Moderator004
pkt. 29

Nowa kanapa naszego projektu:

post-86319-0-47659500-1395992090_thumb.jpg

I prawa strona silnika:

post-86319-0-01408200-1395992193_thumb.jpg

Ta prawa strona bardzo mi się podoba. Właśnie tak to widzę u siebie :)

dlugo jeszcze do konca? :D

Już końcóweczka, czyli drobiazgi które najwięcej czasu wymagają :D

Fotki i krótki opis.

http://ducatisti.pl/ducati-sport-classic-techracer/

Jednak jak przy każdej dużej modyfikacji, nie jest ona nigdy skończona ;)

skoro temat został założony na forum to może warto umieścić opis i fotki tutaj, a nie odsyłać pod link zewnętrzny ?

post-86319-0-69122900-1398069018_thumb.jpg

Piękny. Największe wrażenie , dla mnie , to  sety połączone z osłonką łańcucha i deklem . Super . Majstersztyk.

...ciach - złośliwy OT - proszę się zastanowić przed następną tego typu wypowiedzią , mamy już 2 punkciki 

POZDRO

Edytowano przez Moderator004
pkt 30 c,i

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.