MOTOMANIAXpl 0 Napisano Luty 19, 2014 a jaka jest cena takiego zestawu do SC ? Z półkami Speedymoto jest chwilowo zamieszanie (są niedostępne przez najbliższe kilka tygodni ze względu na alokację magazynu), ponieważ doszło do pewnego rodzaju "fuzji" Speedymoto z Motowheels. Dlatego też zmieniliśmy wybór z zestawu półek speedymoto na półki innego producenta, chyba nawet fajniejsze :wink: W kwestii cenowej ...ciach . Reklama - ostatnie ostrzerzenie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Luty 19, 2014 Z półkami Speedymoto jest chwilowo zamieszanie (są niedostępne przez najbliższe kilka tygodni ze względu na alokację magazynu), ponieważ doszło do pewnego rodzaju "fuzji" Speedymoto z Motowheels. Dlatego też zmieniliśmy wybór z zestawu półek speedymoto na półki innego producenta, chyba nawet fajniejsze :wink: W kwestii cenowej .......... zrozumiałem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Marzec 12, 2014 Doszły wreszcie nowe półki przedniego zawieszenia z właściwym offsetem dla SC pod zawieszenie SBK, możemy robić przymiarkę. Do kompletu wjechały clipony "Panigale style" ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Marzec 12, 2014 Kurcze, zrobcie go slicznym i za jakas dobra cene, to bede rekami i nogami probowal zmienic moje M na to SC :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Marzec 14, 2014 No dobra - wystarczająco dużo szpejów dotarło, zatem dziś na koniec dnia ruszyliśmy z "dłubaniną" przy SC :wink: Na początek troszkę szpejów wyjechało z pojazdu: Następnie wjechało na pokład zawieszenie Showa od 1098 po pełnym serwisie, zamontowane w dedykowanych półkach Corse Dynamics + clipony Ducabike: Świeżo lakierowane proszkowo fele obute zostały w nowe opony Dunlop SportSmart II, po wcześniejszym montażu nowych łożysk: Szybkie popołudnie zaowocowało postawieniem "pszczoły" na nowych kółkach: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
handelson 0 Napisano Marzec 14, 2014 On będzie na sprzedaż? Chętnie bym przygarnął taką ślicznotę do mojego garażu. O ile oczywiście nie będzie droższy od mojego diabła :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Marzec 14, 2014 Nieee, nie jest na sprzedaż. To monoposto które sprowadziliśmy, a teraz modyfikujemy dla naszego klienta wg naszego pomysłu ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
handelson 0 Napisano Marzec 14, 2014 Piękna rzecz. Jeśli to nie tajemnica to daj znać na PW ile takie cacko może kosztować. Ciekaw jestem czy mnie stać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 15, 2014 Nigdy nie ukrywałem że fanem SC nie jestem, ale ten zaczyna mi się podobać. Zmiany sprawiają że traci swój retro charakter, a zyskuje klasycznej wyścigówki, Aż sam miałbym ochotę nim pogrzmieć po zakrętasach. :) Nie mogę sie doczekać finalnego efektu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Marzec 15, 2014 a ja jak Kartagina! Parówki so najlepsze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Marzec 15, 2014 (edytowany) On będzie na sprzedaż? Chętnie bym przygarnął taką ślicznotę do mojego garażu. O ile oczywiście nie będzie droższy od mojego diabła :) ciach..............................................................................................................napisz na PW. oferta handlowa Edytowano Marzec 15, 2014 przez Moderator004 pkt. 29 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 28, 2014 Nowa kanapa naszego projektu: I prawa strona silnika: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyntR 2 Napisano Marzec 28, 2014 Ta prawa strona bardzo mi się podoba. Właśnie tak to widzę u siebie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Marzec 28, 2014 Ładny i na bogato idzie właściciel... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 2, 2014 Pierwsza FLEDA W Polsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukasz 0 Napisano Kwiecień 2, 2014 dlugo jeszcze do konca? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
des 0 Napisano Kwiecień 2, 2014 Pierwsza FLEDA W Polsce Chciałbyś :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Kwiecień 3, 2014 Pierwsza FLEDA W Polsce Sexi dupcia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 3, 2014 dlugo jeszcze do konca? :D Już końcóweczka, czyli drobiazgi które najwięcej czasu wymagają :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Kwiecień 3, 2014 Nie pojmuję dlaczego Fleda tak mi się w Classicu podoba :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukasz 0 Napisano Kwiecień 3, 2014 poniewaz jest dla niego stworzona :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 21, 2014 Fotki i krótki opis. http://ducatisti.pl/ducati-sport-classic-techracer/ Jednak jak przy każdej dużej modyfikacji, nie jest ona nigdy skończona ;) skoro temat został założony na forum to może warto umieścić opis i fotki tutaj, a nie odsyłać pod link zewnętrzny ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Kwiecień 21, 2014 Ładna sztuka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Kwiecień 21, 2014 Piękny. Największe wrażenie , dla mnie , to sety połączone z osłonką łańcucha i deklem . Super . Majstersztyk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adrian 0 Napisano Kwiecień 21, 2014 (edytowany) ...ciach - złośliwy OT - proszę się zastanowić przed następną tego typu wypowiedzią , mamy już 2 punkciki POZDRO Edytowano Kwiecień 21, 2014 przez Moderator004 pkt 30 c,i Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach