Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

bialy114

Propozycja usprawnienia działu

Polecane posty

Ciekawe że się przekłąda tylko w sytuacjach zgodnych z prywatnym zdaniem administracji forum czy osób jej bliskim ;)

Dziękuję za uwagę.

Co do tematu, to może i takie zrzuty ekranu nie były by złym pomysłem.

Proponuje po raz kolejny abys powsciagnal jezyk Kolego, jesli nie masz nic konstruktywnego do przekazania w tym watku lub innym.

A takie docinki to zachowaj dla siebie, szczegolnie dla siebie. Sklerozy chyba jeszcze nie masz?

Proponuje wrocic do tematu.

Ta zmiana jest potrzebna ze względu na przejrzystość i czytelność działu, taka "archiwizacja" ogłoszeń jest jednym z lepszych pomysłów, ze względu na wygasające linki dział traci czytelność, ten zabieg pozwoli utrzymać jego czytelność i zwiększy użyteczność...

Edytowano przez martini

Nie, bo uważam że wprowadzenie tych zmian to sprawa przesądzona i one tak czy inaczej nastapią.

Tak samo jak liczne głosy osób uważających że dział Garaż jest złym pomysłem, nie mają absolutnie znaczenia dla formy działu.

Bo może i w tym wypadku decyzja administracji będzie zgodna z opinia użytkowników, ale nie zmienia to faktu że opinia użytkowników nie przekłąda się na decyzję administracji i nie ma na nią wpływu.

Według mnie to forum czy każde inne tworzą w głównej mierze użytkownicy. Administracja okiełznuje forum aby chaosu nie było i tworzy forum razem z innymi użytkownikami. Jeżeli nie ma na forum komu pisać bo jest tylko np 10 modów to żeby sobie popisać ze sobą mogą iść na czat... Jeżeli ktoś ma jakiś fajny pomysł na usprawnienie i ułatwienie forum niech go wyrazi... może się przyjmie? ;)

Otóż to.

Istnieją też uwarunkowania techniczne, o których wszystko wie Admin (Fala).

Bo może się okazać, że nasze życzenia nie są możliwe do realizacji właśnie przez powyższe.

Dlatego w pierwszym poście zadałem pytanie skierowanie do Admina.

Odpowiedź: "Da się to zrobić". :)

Wróćmy może do tematu pierwotnego ?  :roll:

Edytowano przez bialy114

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.