Arecki 9 Napisano Maj 9, 2014 Witam, Od dluzszego czasu zastanawiam sie nad tym ogloszeniem http://otomoto.pl/ducati-multistrada-1100s-multistrada-ds-1100-s-gs-1600-km-M4001950.html Moto wyglada jak igla ale 3.5 roku na parkingu ubezpieczalni mowi samo za siebie, tym bardziej ze na innych aukcjach gosc sprzedaje podrapane plastiki od bialej Multi. Moglby ktos z okolic rzucic okiem na te moto? Pozdrawiam Arek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Maj 10, 2014 Pogadaj z yangiem z rzeszowa nt mts, a na pewno pomoże, jak chcesz tel do niego to na pw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Maj 15, 2014 Yang właśnie wystawił w Garażu swoją Multistradę - fajnie doposażoną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Maj 15, 2014 To samo chcialem powiedziec :) Yang właśnie wystawił w Garażu swoją Multistradę - fajnie doposażoną. Zagladnij do garazu, cieszy oko ta jego czarnulka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Maj 15, 2014 brać - nie oglądać się... na gadzinie zobaczyłem połowę Europy. Pierwszorzędny i bezwypadkowy egzemplarz - dodatkowo zamontowane akcesoria usunęły fabryczne niedomagania... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Maj 15, 2014 Naprawdę fajna ta jego Multi-szkarada. :) Gdybym nie był za krótki na taki motocykl (172 cm. wzrostu), to sam bym się zastanowił, czy go nie wziąć - zamiast naprawiać mojego rozbitego Monstera ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Maj 15, 2014 Cóż ja mogę powiedzieć, zostaje mi cinka zacytować: brać, bo takie motocykle rzadko się trafiają, a i historię ma pewną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Maj 15, 2014 ja również potwierdzę, gdyż kiedyś się nią interesowałem, moto jest git ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yang 0 Napisano Maj 17, 2014 Miło poczytać takie pochlebne opinie o moim moto, ale nieskromnie mówiąc - coś w nich jest. Cały czas się biję z myślami czy to dobry pomysł ją zmieniać... No ale, jeżeli faktycznie trafi się konkretny kupiec to trzeba się będzie z nią pożegnać, a jak się nie trafi to na pewno płakał nie będę :) Naprawdę fajna ta jego Multi-szkarada. :) Gdybym nie był za krótki na taki motocykl (172 cm. wzrostu), to sam bym się zastanowił, czy go nie wziąć - zamiast naprawiać mojego rozbitego Monstera ;) Motoricko, z tym wzrostem nie jest tak źle. WWK jest mniej więcej Twojego wzrostu i nie miał problemu z ogarnięciem Multi. Nie ukrywam, że cieszył bym się jak by została w klubie, więc może jednak się skusiz.... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arecki 9 Napisano Czerwiec 20, 2014 Dziekuje wszystkim za pomoc, niestety zrezygnowałem z zamiaru kupna Multistrady. Wyjezdzam na mała karaibską wysepke gdzie S4R da wiecej frajdy :) Pozdrawiam A. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Czerwiec 20, 2014 Pewnie z Łodzi? :) Wysłane z mojego Transformer TF101G przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arecki 9 Napisano Czerwiec 20, 2014 i do tego szary w czerwone koła ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Czerwiec 21, 2014 (edytowany) Tak myślałem. Nawet mnie samemu ten sprzęt przeszedł przez głowę, bo sprzedawany był blisko mnie. Ale uznałem, że jeszcze Monstera 1000 nie ogarnłąem w wystarczającym stopniu, żeby porywać się na S4R. Później właściciel gdzieś tu się pochwalił, że go już sprzedał i że sprzęt wyjeżdza na Karaiby. A tu - proszę - wyjaśnienie sytuacji. :) Edytowano Czerwiec 21, 2014 przez Motoricko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach