Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Arecki

MTS 1100 Pomoc w zakupie

Polecane posty

Witam,

Od dluzszego czasu zastanawiam sie nad tym ogloszeniem

http://otomoto.pl/ducati-multistrada-1100s-multistrada-ds-1100-s-gs-1600-km-M4001950.html

Moto wyglada jak igla ale 3.5 roku na parkingu ubezpieczalni mowi samo za siebie, tym bardziej ze na innych aukcjach gosc sprzedaje podrapane plastiki od bialej Multi.

Moglby ktos z okolic rzucic okiem na te moto?

Pozdrawiam

Arek

wwk    0

Pogadaj z yangiem z rzeszowa nt mts, a na pewno pomoże, jak chcesz tel do niego to na pw.

KGr    1

To samo chcialem powiedziec :)

Yang właśnie wystawił w Garażu swoją Multistradę - fajnie doposażoną.

Zagladnij do garazu, cieszy oko ta jego czarnulka :)

brać - nie oglądać się... na gadzinie zobaczyłem połowę Europy. Pierwszorzędny i bezwypadkowy egzemplarz - dodatkowo zamontowane akcesoria usunęły fabryczne niedomagania...

Naprawdę fajna ta jego Multi-szkarada. :)

Gdybym nie był za krótki na taki motocykl (172 cm. wzrostu), to sam bym się zastanowił, czy go nie wziąć - zamiast naprawiać mojego rozbitego Monstera ;)

wwk    0

Cóż ja mogę powiedzieć, zostaje mi cinka zacytować: brać, bo takie motocykle rzadko się trafiają, a i historię ma pewną.

Miło poczytać takie pochlebne opinie o moim moto, ale nieskromnie mówiąc - coś w nich jest. Cały czas się biję z myślami czy to dobry pomysł ją zmieniać... No ale, jeżeli faktycznie trafi się konkretny kupiec to trzeba się będzie z nią pożegnać, a jak się nie trafi to na pewno płakał nie będę :)

Naprawdę fajna ta jego Multi-szkarada. :)

Gdybym nie był za krótki na taki motocykl (172 cm. wzrostu), to sam bym się zastanowił, czy go nie wziąć - zamiast naprawiać mojego rozbitego Monstera ;)

Motoricko, z tym wzrostem nie jest tak źle. WWK jest mniej więcej Twojego wzrostu i nie miał problemu z ogarnięciem Multi. Nie ukrywam, że cieszył bym się jak by została w klubie, więc może jednak się skusiz.... ;)

Dziekuje wszystkim za pomoc, niestety zrezygnowałem z zamiaru kupna Multistrady. Wyjezdzam na mała karaibską wysepke gdzie S4R da wiecej frajdy :)

Pozdrawiam

A.

Tak myślałem.

Nawet mnie samemu ten sprzęt przeszedł przez głowę, bo sprzedawany był blisko mnie. Ale uznałem, że jeszcze Monstera 1000 nie ogarnłąem w wystarczającym stopniu, żeby porywać się na S4R.

Później właściciel gdzieś tu się pochwalił, że go już sprzedał i że sprzęt wyjeżdza na Karaiby.

A tu - proszę - wyjaśnienie sytuacji. :)

Edytowano przez Motoricko

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.