Jarek72 0 Napisano Maj 12, 2014 Ducati 2x podium, brawo Chaz Davies!..... a tu cicho :wtf: . Jakitaki, Franz, Oskar.....???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
picek 38 Napisano Maj 12, 2014 Ducati 2x podium, brawo Chaz Davies!..... a tu cicho :wtf: . Jakitaki, Franz, Oskar.....????[/quo Tez jestem pod wrazeniem tego dobrego wyniku. Chlopaki pewnie jeszcze opijaja ten sukces. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Maj 12, 2014 (edytowany) Ducati 2x podium, brawo Chaz Davies!..... a tu cicho :wtf: . Jakitaki, Franz, Oskar.....????[/quo Tez jestem pod wrazeniem tego dobrego wyniku. Chlopaki pewnie jeszcze opijaja ten sukces. Franz z Oscarem pewnie wykupili lekcje u Chaza i śmigają razem po Imoli :mrgreen: Piękny wynik i świetna oraz bardzo dojrzała jazda Daviesa , super przekładańce na szykanach . Chciałbym powiedzieć że "7" zrozumiał Ducati i pogoni za podium w mistrzostwach ... bardzo bym chciał :roll: :razz: A podium stocków widzieli ? 1 - Jeźek 2 - Massei 3 - Mercado Tzn Ducati Ducati i Ducati :twisted: :twisted: :twisted: Edytowano Maj 12, 2014 przez jakitaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Maj 12, 2014 Chaz Davies pojechał rewelacyjnie dwa wyścigi :clap: Widać ,że czuje Ducati :) Oby wiecej takich sukcesów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Maj 13, 2014 To pokazuje, że warto wierzyć w "naszych" ;) Już dawno nie cieszyłem się tak bardzo oglądając WSBK... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Maj 14, 2014 Stocki pieknie to czego oczekujemy od Ducati, w końcu to nasz TOR! Gdzie jest Canepa, 34 musi spokojniej podejść do zagadnienia.........................7 BRAVO! Przy mizerii ostatnich lat jest miło tego słuchać jak zgarniamy wszystko bez litości ( Stocki) P.S Bylismy z Oskarem podrapać trochę Pannonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Maj 14, 2014 Stocki pieknie to czego oczekujemy od Ducati, w końcu to nasz TOR! Gdzie jest Canepa, 34 musi spokojniej podejść do zagadnienia.........................7 BRAVO! Przy mizerii ostatnich lat jest miło tego słuchać jak zgarniamy wszystko bez litości ( Stocki) P.S Bylismy z Oskarem podrapać trochę Pannonie. Mam nadzieję, że zostawiliście jeszcze trochę nawierzchni ;) . Jak Davies wyprzedził Sykesa, to tak się ucieszyłem, że mało co bąka nie puściłem :D . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Maj 14, 2014 Mam nadzieję, że zostawiliście jeszcze trochę nawierzchni ;) . Jak Davies wyprzedził Sykesa, to tak się ucieszyłem, że mało co bąka nie puściłem :D . Ja tam puszczam bąki czy się cieszę czy nie :mrgreen: :mrgreen: A apropos "34" to strasznie gorąca głowa , toż to już dorosły chłop i potencjał ma uważam ogromny . Jedzie pięknie i zadziornie ale kończy w żwirze ... :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Maj 15, 2014 Wielkie Brawa, aż miło popatrzeć jak nasi wygrywają!!! edit proszę wrócić do tematu wątek posprzątany z OT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Maj 15, 2014 Ogladnałem wczoraj i dzisiaj sbk i stocki z Imoli. Faktycznie tak jak mi mówił Jaki, Davis zrozumiał Panigale to widać. 34 przy nim w tych dwóch wyscigach wygladał jak jego tło. Salvadori miał pecha z dzwignia zmiany biegów, ale pomimo cieszy fakt, ze odjechali reszcie stawki w sina dal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach