Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Kwinto

Triumph Speed Triple 1050 - mina

Polecane posty

Napisano (edytowany)

http://otomoto.pl/triumph-speed-triple-speed-triple-1050-M3955171.html

Witajcie w załączeniu link do motocykla który razem z kolegą mieliśmy okazję sprawdzić przedzakupowo w Liberty Motors w Warszawie.

Motocykl po dzwonie, sprzedającego nie oceniam bo wydawał się zaskoczony werdyktem serwisu.  

Wrzucam mimo, iż mowa o Triumphie, bo trochę ich tu w forumowych garażach jest a i może jakiś chętny znajomy się trafi na zakup tego egzemplarza.

Ewentualne szersze info o oględzinach i szkodzie na priv.

W tytuł wdarł się mały błąd oczywiście chodzi o 1050 a nie 1098 :-)

Edytowano przez Kwinto

dzięki Kwinto

akurat tydzień temu byłem kupić speed tripla dla kolegi - na szczęście innego

tak się składa że faktycznie te marki się przyciągają

Kwota z linku jest dość niska (co już powinno być podejżane), za tyle to spokojnie można dostać zostawiając w salonie. Dobrze zachodwane triumph trzymają cenę. Więc niech kolaga zwiększy budrzet bo inaczej będzie musiał tracić czas na takie niespodzianki

To druga sztuka, która oglądamy i juz wiemy że w okolicach 30-35 tysi nowy model jest nieosiągalny idziemy na 40 tysi ale tu mi się kolega zaczyna zastanawiac nad praktycznie nową japonią :evil:  - pracuje nad nim. Niestety Ducati poza jego zasięgiem.  

ps. korzystając z okazji podczas wizyty w salonie na Łopuszańskiej pomierzyłem się trochę do całej gamy Ducati. Bardzo myliłem się krytykując za wygląd nowego "dużego" monstera - piękny, świetnie wyciągięte tylne zawieszenie ogólnie podoba mi się, wydaje się też poręczny. Mocno rozczarowałem się natomiast SF za bardzo przypomina japonię, stąd jasna konkluzja w przyszłości nie bedzie przystanku przejściowego na SF trzeba zbierać od razu na Diavela :mrgreen:   

To druga sztuka, która oglądamy i juz wiemy że w okolicach 30-35 tysi nowy model jest nieosiągalny idziemy na 40 tysi ale tu mi się kolega zaczyna zastanawiac nad praktycznie nową japonią :evil:  - pracuje nad nim. Niestety Ducati poza jego zasięgiem.  

ps. korzystając z okazji podczas wizyty w salonie na Łopuszańskiej pomierzyłem się trochę do całej gamy Ducati. Bardzo myliłem się krytykując za wygląd nowego "dużego" monstera - piękny, świetnie wyciągięte tylne zawieszenie ogólnie podoba mi się, wydaje się też poręczny. Mocno rozczarowałem się natomiast SF za bardzo przypomina japonię, stąd jasna konkluzja w przyszłości nie bedzie przystanku przejściowego na SF trzeba zbierać od razu na Diavela :mrgreen:   

ja swojego Speed z 2011 (z dodatkami) tydzien temu sprzedalem za 32 tys zl. Kupiony z LM z przebiegiem 25 tys km. Nie przesadzal bym z to cena max to 34 tys. Jest ich malo na rynku to fakt, druga sprawa że sa nie do zdarcia - to jeden z tych motocykli ktorych cena jest dosc stała. Porozmawiaj z p. Karpiem z LM od Triumpha czasami ktoś zostawia w rozliczenie. Ewentualnie szukaj u Niemca (np. W salonie Triumph w Berlinie tydzien temu stal jeden biały z 2011 z dodatkami), ale tam sa ceny troszeczke wyzsze.

Napisano (edytowany)

ja swojego Speed z 2011 (z dodatkami) tydzien temu sprzedalem za 32 tys zl. Kupiony z LM z przebiegiem 25 tys km. Nie przesadzal bym z to cena max to 34 tys. Jest ich malo na rynku to fakt, druga sprawa że sa nie do zdarcia - to jeden z tych motocykli ktorych cena jest dosc stała. Porozmawiaj z p. Karpiem z LM od Triumpha czasami ktoś zostawia w rozliczenie. Ewentualnie szukaj u Niemca (np. W salonie Triumph w Berlinie tydzien temu stal jeden biały z 2011 z dodatkami), ale tam sa ceny troszeczke wyzsze.

Uciekł nam jakis dobrze "ubrany" egzemplarz na Mivvach ze stolycy więc być może Twój :smile:. Zostawiliśmy w LM namiary, zobaczymy. A z tym przedziałem cenowym, tak masz pewnie rację jednak jak oglądasz nie mając zamiaru kupić to jest wszystko jak chcesz kupić to cięzko o dobry egzemplarz w rozsądnej cenie. Poczekamy, zobaczymy i pewnie kupimy  :wink:.  

Edytowano przez Kwinto

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.