hellogrish 0 Napisano Maj 22, 2014 Witam, Jestem w posiadaniu monstera 796 rocznik 2013 od ponad tygodnia. Zauwazylem ze siedzenie wyjatkowo sie grzeje. Google z fraza "monster 796 hot seat" ;) nie daj rezultatow. To tylko u mnie czy typowe dla tego modelu? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
johnnyb88 0 Napisano Maj 22, 2014 "Panie kierowniku, jak jest lato to musi być gorąco" a tak na serio to nie wiem co Ci odpowiedzieć :) czy chodzi ci o to że materiał z którego wykonane jest siedzenie nagrzewa się bardzo od słońca i od ciała? bo raczej nie masz tam zainstalowanego urządzenia do podgrzewania kanapy :) w m796 nie ma takiej konstrukcji kolektorów jak np 749 coby się jakoś strasznie siedzenie grzało, tak mi się przynajmniej wydaje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Maj 22, 2014 Hehehehehe i nie ma opcji grzać się bedzie - popatrz dokładnie co masz pod kanapą tylko nie dotykaj :-D i spokojnie przywykniesz ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki 19 Napisano Maj 22, 2014 Google z fraza "monster 796 hot seat" ;) nie daj rezultatow. Jezeli google ci nie pomogo to watpie aby ktos znal odpowiedz na twoje pytanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Maj 22, 2014 Normalna sprawa, dlatego nie jeździmy w dresach tyko spodniach które maja izolacje i już tak ci <font color='red'>[desmo]</font> nie spieką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellogrish 0 Napisano Maj 23, 2014 ok dzieki, wydaje mi sie ze jednak jest zbyt goraco, no ale moze kwestia przyzwyczajenia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Maj 23, 2014 poczekaj az w jakis upalny dzien na postoju pod swiatlami moto zacznie przypiekac ci wewnatrzna strone ud :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniujr 0 Napisano Maj 23, 2014 kwestia przyzwyczajenia... w japońskich R4 jest lepiej, bo grzeje tylko wydech jeśli idzie pod siedzeniem (np. CBR 600RR PC40), ale jak wsiadłem na V2 i poczułem jak silnik grzeje w łydki to dopiero jest toster ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellogrish 0 Napisano Maj 23, 2014 wlasnie przy wew. stronie ud najbardziej grzeje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniujr 0 Napisano Maj 23, 2014 te typy tak mają, naprawdę kwestia przyzwyczajenia ;) ja z początku się bałem, że mi się spodnie stopią ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Maj 23, 2014 Jeżeli nie jesteś dziewczyną z gorącym tyłkiem to nie wiem co jest grane ;) ( w wszukiwarce hot ass ) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Czerwiec 3, 2014 zerknij może gdzieś z silnika wychodzą Ci gorące rury ( w wyszukiwarce hot pipes ) Przywykniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geni 0 Napisano Czerwiec 3, 2014 Na przejażdżce ruraaaaaa niech się chłodzi dobrze, a po przejażdżce usiądź wygodnie, popatrz na stygnący motocykl i napij się zimnego piwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Czerwiec 3, 2014 Hellogrish kopę lat :razz: ... Co do grzania ten typ tak ma...rada, nie jeździć w textylach i paradach będzie dobrze... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yacec 0 Napisano Sierpień 20, 2014 Jezdzilem nowym monsterem 1200s i tak samo toater miedzy udami.... tak juz pewnie bedzie z potworami :) "kochaj albo rzuć"! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach