ukasz 0 Napisano Wrzesień 25, 2014 moze ktos z forum sie pokusi? :) link do aukcji: http://www.ebay.com/itm/Ducati-Other-Ducati-570cc-SUPERMONO-14-1995-BRAND-NEW-/221556872645?forcerrptr=true&hash=item3395d195c5&item=221556872645&pt=US_motorcycles#viTabs_0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Samos 0 Napisano Wrzesień 28, 2014 ja sie pokusze, jak nienaprawie swojej bestii, przez to ze nie moge dodac postu/tematu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Wrzesień 29, 2014 No piękne to Supermono, fajna galeria dużych zdjęć detali :) ... myślałem, żeby sprzedać dom, ale i tak by na niego nie starczyło ... A swoją drogą, czy to znaczy, że mój SS nadaje się już do działu Historyczne??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Wrzesień 30, 2014 No piękne to Supermono, fajna galeria dużych zdjęć detali :) ... myślałem, żeby sprzedać dom, ale i tak by na niego nie starczyło ... A swoją drogą, czy to znaczy, że mój SS nadaje się już do działu Historyczne??? Papuga jak najbardziej zaliczany jest do Historycznych!, to prawdziwy rasowy Włoch!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach