theodor 2 Napisano Grudzień 8, 2014 Zaczynam nowy projekt Baza: potwornie brzydki monster 620 z 2003 roku, wersja jeszcze 5 biegowa bez aptc, ale Sie z aluminowym wahaczem. P.S. tak to nie żart, przesiadam się z wypasionych 999 na małego monstera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yahoo 0 Napisano Grudzień 8, 2014 Co z niego mniej więcej powstanie? :rolleyes: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Grudzień 8, 2014 ... czy 620 będzie wdzięcznym mechanicznie projektem?? ma sporo niedociągnięć silnikowych.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Grudzień 8, 2014 P.S. tak to nie żart, przesiadam się z wypasionych 999 na małego monstera. Ale jaja , nie że obok ale zamiast :?: :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Grudzień 8, 2014 theo obys zdazyl z tym na meeting :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MRTrue 0 Napisano Grudzień 8, 2014 hmm wszystko wskazuje na to że mam takiego M620 tyle ze z 2004r. ale tez 5 biegów i z tego co czułem to sprzegło bez aptc, bo pare razy zblokowało kółko :) ... czy 620 będzie wdzięcznym mechanicznie projektem?? ma sporo niedociągnięć silnikowych.. Cinek78 możesz rozwinąć co z tymi niedociągnięciami???? Theodor: potwornie brzydki M620, tzn. mam nadzieję że mówiłeś o kolorze itd :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Grudzień 9, 2014 Do małych pojemności trzeba dorosnąć ;-) a baza jest rzeczywiście zapyziała i niesmaczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Grudzień 9, 2014 (edytowany) Nieboszczyk przedstawiony. Teraz sukcesywnie będę przedstawiał 'złote' zęby implementowane w jego ciało. Edytowano Grudzień 9, 2014 przez theodor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Gliwiński 0 Napisano Grudzień 10, 2014 Stary ale jary, ja tam kocham swoją 620-stke. Mam Darka z 2003r. Jestem ciekaw co z nim wymyślisz, ja już swojego zaczołem personalizować, niedługo też założe specjalny dla mojego potwora temat:) Pozdro i powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Grudzień 16, 2014 Pierwsze ze złotych zębów Pompy promieniowe rodem z 848 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ronnie 0 Napisano Grudzień 18, 2014 (edytowany) Theo....czy te nowe pompy mają wyglądać czy też służyć? Jeśli służyć, to w czym są lepsze? Pytam, bo wydawało mi się, że pompy z 620 są bardzo dobre. Edytowano Grudzień 18, 2014 przez Ronnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Badrian 0 Napisano Grudzień 18, 2014 Jestem strasznie ciekawy co się z tego narodzi ;D Może coś podłapie do swojego :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Grudzień 19, 2014 Chętnie wyjaśnię różnice pomiędzy pompami, jeśli jesteś zainteresowany to zadzwoń, sporo tłumaczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Grudzień 24, 2014 (edytowany) Bam, kolejna złoty ząb Edytowano Grudzień 24, 2014 przez theodor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyntR 2 Napisano Grudzień 24, 2014 No Panie, na bogato!!! :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 12, 2015 (edytowany) Sety, only kierowca oczywiście Edytowano Styczeń 12, 2015 przez theodor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MRTrue 0 Napisano Styczeń 12, 2015 Bam, kolejna złoty ząb jaka cena? bo może .... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 13, 2015 Rozumiem że pytasz o amortyzator? To zależy jak się kupi używkę, bo cena nowego to wartość samego motocykla :-) Plus serwis amora i ewentualnie kupno sprężyny, ale to dopiero jak będzie maszyna gotowa i finalna masa znana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Styczeń 14, 2015 Trzeba się rozglądać za przednim zawiasem ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MRTrue 0 Napisano Styczeń 14, 2015 Tak, pytałem o amora, ale już nie wiem czy chcę wiedzieć :( bedzie ogień :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamo 1 Napisano Styczeń 26, 2015 Trzeba się rozglądać za przednim zawiasem :wink: Coś konkretnego będzie? Zamierzasz zmieniać opone tylną na coś szerszego? PS Jaki price za sety. moze byc pw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 26, 2015 Nie, wąska tylna opona była jednym z głównych kryteriów wyboru bazy pod projekt. Przód to najprawdopodobniej będzie regulowany widelec z wyzszych modeli monstera bądź serii ST. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 18, 2015 Włoski komin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
faza 15 Napisano Luty 19, 2015 .....allllle łatny fydech...jeden? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach