martini 34 Napisano Styczeń 27, 2015 Franz! Czyżbyś miał mieć to samo malowanie to teem?? he? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Styczeń 27, 2015 No to lecimy dalej Kaj to synek lecisz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Styczeń 28, 2015 Franz Ty to jakieś nieaktualne te zdjęcia masz :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Styczeń 28, 2015 Wszyscy macie nieaktualne :-) Niezly wyciek informacji przed oficjalna prezentacja teamu. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Styczeń 28, 2015 Wszyscy macie nieaktualne :smile: Niezly wyciek informacji przed oficjalna prezentacja teamu. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Jaco, trzymam rękę na pulsie, zapewniam :mrgreen: :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Styczeń 28, 2015 Oczywiscie. Znam sytuacje ale bedzie jeszcze jeden element. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Styczeń 28, 2015 Frencci co ty fandzolisz? Wszystko co tu jest pokazywane jest ustalone z Darkiem. Wiem że bedą szybsze niż piękniejsze! Czy to w ogóle możliwe, pytam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Styczeń 28, 2015 Franz chopie, a co Ty fandzolisz ? Brakuje klubowego logotypu, ktory jest ustalony w miejscu powyzej naklejki 'AutoKolor'. Wczoraj otrzymalem wizualizcje calosci jako potwierdzenie umowy z Darkiem w tej kwestii. Myslalem,ze chcieliscie forumowiczom przedstawic finalna wersje, stad jedynie moja uwaga, poniewaz ta nie jest ostateczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Styczeń 28, 2015 To który logotyp wybierasz? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Styczeń 28, 2015 Klubowicz wie jakie jest logo klubu ;-] Forma graficzna na owiewke jest juz ustalona. Nie bedzie to jednak logo-combo klubowe. Ale nie o tym temat ;-] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Styczeń 28, 2015 Nie nie chcemy pokazywac finalnego dzieła, a proces. Tak, aby Ducatisti widzieli jak to wszystko powstaje. Mamy takiego świra, że klubowicze mają zdjecia z każdej godziny pracy projektanta WIELKIEGO GREGA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Styczeń 28, 2015 oj,niespodzieanka się zepsuła :( szkoda że nie utrzymano tajności tajnej broni... :( miałem nadzieję na WOW! (czyt. ŁAŁ!) ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Styczeń 28, 2015 Nie marudź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Styczeń 28, 2015 Martini nic nie straciłeś z niepodzianki. To jest podgrzewanie atmosfery ala Ducati. Widzisz tylko elementy, kawałki, nie widziasz całości, wiec nie "zepsuła sie" i " utrzymano" jak najbardziej. Nie wszystko wygląda jak wygląda wierz mi....byłem tam.........poleżałem sobie chwilę z wrażenia. RED Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
daras848 0 Napisano Styczeń 28, 2015 Dwa nasze motocykle będzie można zobaczyć na targach w Warszawie 6,7,8 luty na stoisku Ducati i Motul,zresztą będa też zawodnicy naszego teamu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Styczeń 28, 2015 Dwa nasze motocykle będzie można zobaczyć na targach w Warszawie 6,7,8 luty na stoisku Ducati i Motul,zresztą będa też zawodnicy naszego teamu. Wypadałoby zmienić nick :mrgreen: :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Styczeń 28, 2015 Wypadałoby zmienić nick :mrgreen: :mrgreen: Ale na jaki ? DaRas ? :wink: :wave: Wypadało by odwiedzić targi w Warszawie i :idea: Drodzy fani zespołu trza zebrać bandę i pokazać namiastkę "Czerwonej trybyny " w stolycy :idea: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vince 0 Napisano Styczeń 28, 2015 No trzeba... :) ja bedę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Styczeń 28, 2015 DesmoToruńManiaxDucati daRas nie masz wyjścia My i Wy to jedno. Na dobre i na złe!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Styczeń 28, 2015 Napatrzeć się nie mogę..................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vince 0 Napisano Styczeń 28, 2015 Zaje....te! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Styczeń 28, 2015 (edytowany) Jarku, ja nie myślałem o sobie, bo ja już kilka dni temu otrzymałem foto całego moto z pełną wizualizacją, nie publikowaliśmy tego, miała być niespodzianka dla naszych klubowiczów i forumowiczów... ;) Ale jest MOC !! Czerwona MOC !! Edytowano Styczeń 28, 2015 przez martini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Styczeń 28, 2015 To super, można liczyć, że za rok umawiamy się klubem w lutowy zimny wieczór na imprezie. Imprezie DMX i DTMT oficjalnej prezentacji naszego zespołu wyścigowego. I takim sposobem doszusowalismy do ŚWIATA :-) Czerwone motocykle wystawione na śniegu. Wspaniały pomysł Martini!!!! Razem MOC RED Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach