wonsu 0 Napisano Styczeń 8, 2015 Witam. Jako świeżo upieczony właściciel nie najnowszego Monstera z 2001r. z małymi defektami, mam pytanie: W trakcie odpalania moto, wskazówka obrotomierza skacze kilka razy, ale kiedy motor zapali, opada na "0" i nie drgnie w trakcie jazdy. Mechanik, który ostatnio w nim grzebał przyznał ze wszystko jest połączone jak powinno, ale nie wie co jest problemem. Czy ktoś może spotkał się z takim problemem? A może zna rozwiązanie problemu? Ewentualnie zna mechanika/elektryka z okolic Gliwic, który potrafił by sobie z tym poradzić? Pozdrawiam Wojtek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sacrosaint 2 Napisano Styczeń 8, 2015 ja miałem problem w monsterze z 2000 roku z obrotomierzem (wariował podczas jazdy) - przeszukałem forum i znalazłem rozwiązanie: trzeba rozebrać zegary, z tyłu obrotomierza znajdują się 3 śrubki - u mnie było poluzowane, pomogło dokręcenie. Dałem dodatkowo klej do gwintów w celu zabezpieczenia przed ponownym wykręceniem się tych śrubek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Styczeń 8, 2015 "Jako świeżo upieczony" - powinieneś najpierw zawitać do powitalni, zrób to zatem zanim ktoś inny zwróci Ci uwagę bardziej dosadnie - witaj w klubie :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Styczeń 8, 2015 "Jako świeżo upieczony" - powinieneś najpierw zawitać do powitalni, zrób to zatem zanim ktoś inny zwróci Ci uwagę bardziej dosadnie - witaj w klubie :mrgreen: ufff już myślałem że nikogo na straży nie ma :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Styczeń 8, 2015 Chłopie 2 lata czekałem :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sacrosaint 2 Napisano Styczeń 8, 2015 ufff już myślałem że nikogo na straży nie ma :) sam zauważyłem że nie był w powitalni po napisaniu swojego postu, ale już nie chciało mi się go edytować. Wiedziałem, że ktoś zwróci mu uwagę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Styczeń 8, 2015 (edytowany) Okolice Gliwic to DUCATI BIELSKO BIAŁA. Oddaj fachowcom. Sprawdzą dostaniesz gwarancję na uslugę i cześci. Poznasz prze zacnych ludzi. Wypijesz znakomitą kawę. Zakupisz gadżety Ducati. Zobaczysz podziękowania od nos dla nich. To jest nasze miejsce, miejsce Ducatisti. Godom ci to jo; Franz. Edytowano Styczeń 8, 2015 przez Franz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wonsu 0 Napisano Styczeń 8, 2015 ja miałem problem w monsterze z 2000 roku z obrotomierzem (wariował podczas jazdy) - przeszukałem forum i znalazłem rozwiązanie: trzeba rozebrać zegary, z tyłu obrotomierza znajdują się 3 śrubki - u mnie było poluzowane, pomogło dokręcenie. Dałem dodatkowo klej do gwintów w celu zabezpieczenia przed ponownym wykręceniem się tych śrubek Dzięki za informację... postaram się w nim pogrzebać, mam nadzieję że przy okazji nic nie zepsuje :) A jak to nie pomoże to będę musiał pomyśleć o wysłaniu go do serwisu w Bielsku ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Styczeń 9, 2015 Był jakiś wątek na forum odnośnie zegarów i ich naprawy. Ktoś wtedy pisał o jakimś magiku w Warszawie bądź koło Warszawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Gliwiński 0 Napisano Styczeń 9, 2015 Okolice Gliwic to DUCATI BIELSKO BIAŁA. Oddaj fachowcom. Sprawdzą dostaniesz gwarancję na uslugę i cześci. Poznasz prze zacnych ludzi. Wypijesz znakomitą kawę. Zakupisz gadżety Ducati. Zobaczysz podziękowania od nos dla nich. To jest nasze miejsce, miejsce Ducatisti. Godom ci to jo; Franz. Dobrze goda:) Mój potwór przechodzi metamorfozę właśnie u chłopaków z Ducati Bielsko i jedyne co mogę powiedzieć, to że ich polecam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Styczeń 9, 2015 (edytowany) Był jakiś wątek na forum odnośnie zegarów i ich naprawy. Ktoś wtedy pisał o jakimś magiku w Warszawie bądź koło Warszawy. Jest gość w Markach (albo Łomiankach?) pod Warszawą, zapytaj MARTYN-y, ona ma namiar na niego bo naprawiała 2 typy zegarów, z pozytywnym skutkiem w obu przypadkach. Edytowano Styczeń 9, 2015 przez musieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach