faza 15 Napisano Luty 9, 2015 Ciao! Mam wrażenie, że gdzieś już widziałem podobne zapytanie ale tematu nie odnalazłem. Wybaczcie jeśli się powielam. Potrzebuję wymiary oryginalnego białego paska wysmarowanego wzdłuż monstera. Może nawet ktoś wie gdzie mogę nabyć gotowca...a może ktoś ma czas oraz możliwości i mi wytnie ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 9, 2015 Taki pasek kupuje się jako część OEMową wg nr katalogowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pablo70 0 Napisano Luty 9, 2015 Faza, dowiedz się jakie są wymiary tego paska, a ja spróbuję coś wymyślić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
faza 15 Napisano Luty 9, 2015 Taki pasek kupuje się jako część OEMową wg nr katalogowego No tak Theodore tylko czy ja potrzebuje oryginalną za 3000000PLN ? :) Ja prosty chłopak jestem, mi wycinanka starczy...w zasadzie to nawet dla żony jest :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
faza 15 Napisano Luty 9, 2015 Faza, dowiedz się jakie są wymiary tego paska, a ja spróbuję coś wymyślić. Dzięki Pablo. Odezwę się jak tylko posiądę tę wiedzę tajemną :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 9, 2015 No tak Theodore tylko czy ja potrzebuje oryginalną za 3000000PLN ? :) Ja prosty chłopak jestem, mi wycinanka starczy...w zasadzie to nawet dla żony jest :) A sprawdzałes ile oryginał kosztuje? ;) Rozumiem gdyby miał być to jakiś indywidualny projekt, ale jak ma być wg wzoru oryginalnego to po prostu wyważanie otwartych drzwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
johnnyb88 0 Napisano Luty 10, 2015 voila! http://allegro.pl/paski-naklejki-na-motocykl-promocja-3-x-gratis-i5041824631.html ktoś kiedyś wrzucał na forum linka do tej aukcji, pozwolliłem sobie odgrzebać. Dużo wariantów kolorystycznych i wymiarowych, cena atrakcyjna, ciekawe tylko jak jakość... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
faza 15 Napisano Luty 10, 2015 voila! http://allegro.pl/paski-naklejki-na-motocykl-promocja-3-x-gratis-i5041824631.html ktoś kiedyś wrzucał na forum linka do tej aukcji, pozwolliłem sobie odgrzebać. Dużo wariantów kolorystycznych i wymiarowych, cena atrakcyjna, ciekawe tylko jak jakość... Nooo! Rączki całuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Luty 10, 2015 Ewentualnie gotowiec na klasycznego monstera, wprawdzie z zagramanicy ale to nie problem ;-) http://www.ebay.com/itm/Ducati-Monster-600-750-900-Stripe-Decal-Set-Decals-bike-/260394476009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piotras224 0 Napisano Luty 24, 2016 jestem tu nowy wiec witam wszystkich serdecznie:) tak jak w temacie również potrzebuje wymiary białego paska, ale chodzi o ten który idzie z boku owiewki, zbiornika paliwa i nakładki tak jak w s2r s4r, nie ten który jest centralnie naklejony przez srodek, prosze o posiadaczy s2r, s4r o wymiar dzieki i pozd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach