Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Polecane posty

Ciao! Mam wrażenie, że gdzieś już widziałem podobne zapytanie ale tematu nie odnalazłem. Wybaczcie jeśli się powielam. Potrzebuję wymiary oryginalnego białego paska wysmarowanego wzdłuż monstera. Może nawet ktoś wie gdzie mogę nabyć gotowca...a może ktoś ma czas oraz możliwości i mi wytnie ? :)

Taki pasek kupuje się jako część OEMową wg nr katalogowego

Faza, dowiedz się jakie są wymiary tego paska, a ja spróbuję coś wymyślić.

Taki pasek kupuje się jako część OEMową wg nr katalogowego

No tak Theodore tylko czy ja potrzebuje oryginalną za 3000000PLN ? :) Ja prosty chłopak jestem, mi wycinanka starczy...w zasadzie to nawet dla żony jest :)

Faza, dowiedz się jakie są wymiary tego paska, a ja spróbuję coś wymyślić.

Dzięki Pablo. Odezwę się jak tylko posiądę tę wiedzę tajemną :)

No tak Theodore tylko czy ja potrzebuje oryginalną za 3000000PLN ? :) Ja prosty chłopak jestem, mi wycinanka starczy...w zasadzie to nawet dla żony jest :)

A sprawdzałes ile oryginał kosztuje? ;)

Rozumiem gdyby miał być to jakiś indywidualny projekt, ale jak ma być wg wzoru oryginalnego to po prostu wyważanie otwartych drzwi.

voila!

http://allegro.pl/paski-naklejki-na-motocykl-promocja-3-x-gratis-i5041824631.html

ktoś kiedyś wrzucał na forum linka do tej aukcji, pozwolliłem sobie odgrzebać. Dużo wariantów kolorystycznych i wymiarowych, cena atrakcyjna, ciekawe tylko jak jakość...

Nooo! Rączki całuje :)

jestem tu nowy wiec witam wszystkich serdecznie:) tak jak w temacie również potrzebuje wymiary białego paska, ale chodzi o ten który idzie z boku owiewki, zbiornika paliwa i nakładki tak jak w s2r s4r, nie ten który jest centralnie naklejony przez srodek, prosze o posiadaczy s2r, s4r o wymiar dzieki i pozd.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.