Franz 0 Napisano Luty 17, 2015 W piatek pierwsze treningi, ale jutro rano decyzja czy i kto pojedzie jesli nie pojedzie 34. Jest szansa ze Guliano pojedzie i to byłoby super. Moze jechac Pirro w zamian, ale jeszcze sie zastanawiają. ..........przeciez takie to proste 21 TROY. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Luty 17, 2015 (edytowany) ..........przeciez takie to proste 21 TROY. Davide zawsze może pojechać jako plecaczek... Edytowano Luty 17, 2015 przez oskar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 17, 2015 Buhahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Luty 18, 2015 (edytowany) Śmiechy hihy ale dość poważny portal Ducati Web Point 38 minut temu umieścił taką oto informację : Troy Bayliss, 45 anni, torna a correre nel Mondiale SBK domenica a Phillip Island !!!di Paolo Gozzi Incredibile, ma vero: Troy Bayliss, 46 anni il prossimo 30 marzo, tornerà alle corse a quasi sette anni dal ritiro questo fine settimane nel GP d’Australia Superbike, la gara di casa che ha già vinto sei volte in carriera. Il tre volte campione del Mondo della categoria (2001, 2006 e 2008) correrà con la Ducati ufficiale liberata dall’infortunio di Davide Giugliano, caduto nei test di lunedi fratturandosi due vertebre lombari. Il 25enne romano dovrà osservare tre mesi di stop, perdendo quattro GP: Australia, Tailanda, Spagna e Olanda. Salvo complicazioni tornerà in pista a Imola, il 10 maggio. (continua a leggere: http://paologozzi.gazzetta.it/…/troy-bayliss-45-anni-torna…/) Jako że z włoskiego orłem nie jestem przetłumaczyłem dzięki Google i wychodzi ... no ... masakra ..niech to ktoś potwierdzi Troy Bayliss, 45 lat, powrót do wyścigu mistrzostw świata SBK niedziela w Phillip Island! przez Paolo GozziNiesamowite, ale prawdziwe: Troy Bayliss, 46 lat, 30 marca, będzie wrócić do wyścigów w prawie siedem lat od przejścia na emeryturę to weekendy w Australii Superbike GP, jego domowy wyścig, który już zdobył sześć razy w swojej karierze. Trzykrotny mistrz Kategoria (2001, 2006 i 2008) będzie ścigać się z oficjalnej Ducati, wyzwolony przez Davide Giugliano szkody, spadł w poniedziałek szczelinowania dwóch kręgów lędźwiowych. 25-letni romano obserwować przystanek trzy miesiące, tracąc cztery GP: Australii, Tajlandii, Hiszpanii i Holandii. Zakazu powikłania zwróci się do toru w Imola, 10 maja. Edytowano Luty 18, 2015 przez jakitaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Luty 18, 2015 (edytowany) Achachacha kolejni to potwierdzają :idea: :idea: :idea: http://www.gpone.com/2015021816006/Contrordine-Ducati-Bayliss-al-posto-di-Giugliano.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter&utm_campaign=gponedotcom i oficjalna strona SBK http://www.worldsbk.com/en/news/2015/Former+World+Champion+Bayliss+to+race+at+Phillip+Island Edytowano Luty 18, 2015 przez jakitaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Luty 18, 2015 Tutaj też jest potwierdzenie, Troy w najbliższy weekend zastąpi Giugliano na Philip Island :) :) http://www.bikeracing.it/topnews/146593_superbike-troy-bayliss-torna-a-correre-in-gara-a-phillip-island-con-ducati/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Luty 18, 2015 Sprawozdanie rozpowszechniane przez zespół z informacji prasowej: Troy Bayliss : "Po pierwsze, jestem bardzo przykro dla Dawida, i to jest wstyd, że po prostu na początku sezonu nie będzie w stanie udowodnić swój talent na tym torze. Pragnienie, aby być w stanie powitać z powrotem na śledzenie mojej publiczności i wszystkich Ducatisti fanów zawsze była silna, ponieważ przestałem uruchomiony, a podczas tego weekendu, Phillip Island, jeden z moich ulubionych utworów, obchodzi roku dwudziestą piątą wyścigów Superbike. Dlatego wpadłem na pomysł, aby zrobić to "dziką kartę" i wrócić ponownie pracować z techników zespołu Ducati SBK. Wiem, że to będzie bardzo trudne weekend, ponieważ jest trochę "czasu, że nie napędzać R Panigale Superbike, ale wiem, że dobrze utworów i dlatego mam nadzieję, znaleźć odpowiedni rytm po kilku okrążeniach. Postaram się dobrze bawić i oczywiście dołożę wszelkich starań, aby uzyskać dobry wynik i zrobić dobre show dla całego społeczeństwa. " Davide Giuliano : "Moim celem jest teraz zobowiązuję się do maksimum, aby odzyskać jak najszybciej, a ja wrócę do Włoch jak najszybciej rozpocząć prace rekultywacyjne. Jestem bardzo dumny, aby wiedzieć, że Troja będzie po prostu zastąpić mnie w tym wyścigu. To wielki mistrz i zawsze podziwiałem. Mam nadzieję, że jesteś teraz komfortowo z instalacji, które przygotowaliśmy wraz z zespołem w ostatnich kilku miesiącach pracy. " Tłumaczenie przez automat google Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 18, 2015 Mam nadzieje że nie porozmienia swojej legendy na drobne, jak zrobił to np Schumacher wracając z "emerytury". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Luty 18, 2015 (edytowany) Mam nadzieje że nie porozmienia swojej legendy na drobne, jak zrobił to np Schumacher wracając z "emerytury". Nie wraca na cały cykl mistrzostw tylko na jedną rundę , więc może się po prostu dobrze bawić . Pierwotnie mówiło się o Michele Pirro ale ściągnięcie go z Europy itd ... Troy od kilku lat wyrazał chęć wystartowania w "domowej " rundzie z dziką kartą ale " ktoś" z Ducati skutecznie mu to uniemożliwiał . Jeszcze wczoraj wieczorem szef projektu Ducati SBK Ernesto Marinelli zaprzeczał powyższym informacjom i uważał je za niemożliwe , jednakże kierownictwo Ducati wyciągnęło karty na stół i " podjęli decyzję sercem " Edytowano Luty 18, 2015 przez jakitaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Luty 18, 2015 (edytowany) Mam nadzieje że nie porozmienia swojej legendy na drobne, jak zrobił to np Schumacher wracając z "emerytury". Nie ważne, który przyjedzie na metę, ważne, że na naszej R-ce pojedzie człowiek legenda. Pamiętajmy, ze to 45 letni facet, ale pazur pozostał... ;) Rolą Schumachera był rozwój bolidu, którą bez wątpienia wypełniał w 100%. Jako facet po 40-ce objeżdżał przynajmniej połowę stawki, którą stanowili młodzi ;) Edytowano Luty 18, 2015 przez Pablo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 18, 2015 Teodor Maruda jest. Już jest pieknie!!!!! Cały swiatek motocyklowy o tym mówi. 21 wraca i to jest zwyciestwo. Przyjedzie ostatni i co ( choc jest to mało prawdopodobne)? Bedzie wielka feta i tak!!!!!! Mysle, że to dzieki Gigi i Nam, którzy pisalismy o tym juz nie pierwszy raz. Ernesto został usadzony!!!!! Weekend........................brak mi słów w słowniku! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 18, 2015 Theodor nie jest marudą, Theodor nie chciał by sie rozczarować, liczę ze jesli nie wyniki to będzie przynajmniej super widowisko. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Luty 18, 2015 Żeby się nie rozczarować nie wolno próbować ! Widowisko jest gwarantowane moim zdaniem :idea: Zobaczyć Troya wśród całej stawki SBK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 18, 2015 Ja na ta chwilę jestem entuzjastycznie kompletny. Teraz juz dodatki. ja przezywam teraz tą chwilę i sie nią cieszę, reszta+ Teoś tak bym cie uścisnął z tej radości............... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Luty 18, 2015 return :smile: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Luty 18, 2015 Na to czekamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 18, 2015 Teoś kawy, espresso? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Luty 18, 2015 Domowy wyścig, dojrzały motocykl. Liczę na pierwszą 10. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 18, 2015 Sobie może utrwale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 18, 2015 Tak my sie dzisiaj cieszyli z moim przyjacielem wielkim Oskarem na wieść o 21. Jak my se robili ta fotka to babki ze stacji benzynowej się mnie pytały " Czy to jest ktoś znany?" o Oskarze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Luty 18, 2015 Co za wiesci!!!!! Pieknie :-) Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Luty 18, 2015 Taaa, pomyślały że kręcą kolejną część gupi i gupszy hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 18, 2015 Chyba Większy i Maciupki ha ha ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marshal 0 Napisano Luty 18, 2015 W piatek pierwsze treningi, ale jutro rano decyzja czy i kto pojedzie jesli nie pojedzie 34. Jest szansa ze Guliano pojedzie i to byłoby super. Moze jechac Pirro w zamian, ale jeszcze sie zastanawiają. ..........przeciez takie to proste 21 TROY. No to Panie wykrakałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Luty 18, 2015 Chyba Większy i Maciupki ha ha ha Ta mały z plackatym nochalem i owłosionom klatom i duży co mu broda z kasku wystaje . Wszyscy dzisiaj zwariowali :wtf: :crazy: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach