Święty diabeł 0 Napisano Kwiecień 1, 2015 Witam chłopaki no i też pozostałe laseczki W maju na 99% kupie Panigale R na tory . Ktoś już coś takiego ma? Da jakieś cenne info? Diavel, dostanie nowy komplet Termignoni i będzie na jazdy "normalne" Pozdrawiam, Święty ️ I'm BACK! Wysłane z iPhone 6 Plus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Kwiecień 1, 2015 Na dniach będzie u mnie prute w drobny pył... Napiszę jak od strony technicznej to wygląda... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Kwiecień 1, 2015 (edytowany) Swiety, super, ze ciagle jestes z nami :) Edytowano Kwiecień 3, 2015 przez KGr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Święty diabeł 0 Napisano Kwiecień 1, 2015 Oj nie. 18 lat na tym sprzęcie i 3 wypadki ze złamaniami plus ten z czerwca zeszłego roku, który jest nacieższym dla mnie i mojej rodziny, to nie odejdzie odemnie od tak żeby nie poczuć tych uroków dobrej jazdy w życiu . Przykre co mi sie w czerwcu stało ale z tym niech walczy do końca swoich dni ten który spowodował ten wypadek na moim zielonym świetle. Cymbał jeden! Wysłane z iPhone 6 Plus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Kwiecień 1, 2015 Bez opier..... widzę, dobre :mrgreen: no i R z gruubej rury :cool: powodzonka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Święty diabeł 0 Napisano Kwiecień 1, 2015 Tak. Chce naprawdę coś wyjątkowego na polskim rynku. Nie ukrywam. Wysłane z iPhone 6 Plus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Kwiecień 1, 2015 Panigale R czyli 2015? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Święty diabeł 0 Napisano Kwiecień 1, 2015 Tak Po informacji mojego dealera będzie jedynie 5 do 7 sztuk sprzedanych na polskim rynku. Miodzio. Nie ukrywam. Oferta w Polsce tylko na zamowienie. Żaden dealer nie trzyma tego modelu u siebie w salonie. Wysłane z iPhone 6 Plus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Kwiecień 1, 2015 Jest trzy do tej pory. Twoja czwarta ......siedem nie wierze. Znam jednego dealera co trzyma w salonie superllegerę.....! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Święty diabeł 0 Napisano Kwiecień 1, 2015 To sie wychylił z okna . Wysłane z iPhone 6 Plus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Kwiecień 1, 2015 Prawdziwy Diabeł :idea: :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Święty diabeł 0 Napisano Kwiecień 1, 2015 No coś mi dali przy porodzie dożylnego chyba Wysłane z iPhone 6 Plus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Kwiecień 1, 2015 No coś mi dali przy porodzie dożylnego chyba Wysłane z iPhone 6 Plus Hhm. Zazdraszczam... :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Święty diabeł 0 Napisano Kwiecień 1, 2015 A nie dziękuje. :) Wszyscy którzy maja tą markę są wiele warci i mają dobry gust! Same ostatnie MotoGP pozwala pomysleć co taki twórca jeszcze 10 lat temu w ogóle nie był brany pod uwagę Wysłane z iPhone 6 Plus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator-3 0 Napisano Kwiecień 1, 2015 połączone posty proszę stosować opcję EDYTUJ zamiast klepać post pod swoim postem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Święty diabeł 0 Napisano Kwiecień 1, 2015 Co jest klepane? Moderator, co ci sie dzieje? Wysłane z iPhone 6 Plus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marshal 0 Napisano Kwiecień 1, 2015 Jest trzy do tej pory. Twoja czwarta ......siedem nie wierze. ..! Wydaje mi sie że oprócz tych trzech to jeszcze PABLO zamieszczał w dziale pokaż, więc razem cztery. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Kwiecień 1, 2015 (edytowany) i jedną posiada pan Rafał Sonik Edytowano Kwiecień 1, 2015 przez jakitaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Kwiecień 1, 2015 Tylko, że moja jest z 2013, a Święty ma chyba na myśli 2015. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Święty diabeł 0 Napisano Kwiecień 2, 2015 2015 to moje zainteresowanie. Te 2 lata jak ci z nią szło? Wysłane z iPhone 6 Plus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Kwiecień 2, 2015 Paweł powiedz jak się czujesz? Z tego co widzę to super :) i tak powinno być. Stary jak z pamięcią? Coś się poprawiło? I w temacie ducatów. Chyba nie powiesz, że od momentu wypadku jeździłeś już na moto? Stary to by było rewelacyjne. Pytanie czy po takim wypadku to nie za dużo mocy pod tyłkiem na takiej Panigałce? Nie lepiej delikatniej zacząć? 2015 to moje zainteresowanie. Te 2 lata jak ci z nią szło?Wysłane z iPhone 6 Plus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Święty diabeł 0 Napisano Kwiecień 2, 2015 Niestety, jeszcze nie jeździłem. Mam obecną dwuobrazowość co we wtorek będzie jeszcze raz naświetlane tomograficznie I resnonsem! Te polskie szpitale to syf że szkoda gadać. W Gliwicach zrobili mi resonans który ma 123 zdjecia a w Katowicach jest wykonywany z ilością 2000 (!) zdjeć ! W Gliwicach kosztuje 250 zł a w Katowicach 800!!! Szpital miejski! Nie prywatny!! Pamięć powraca a to co teraz sie od 3-4 miesięcy dzieje już nigdy mi z głowy nie wyleci! Co do mocy. Nie, nie za dużo. Ile odkręcisz gazu masz sam w swoim uznaniu ;) z diavelem to samo. Tam śpi tylko ponad 160 kucyków :) Wysłane z iPhone 6 Plus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Kwiecień 2, 2015 (edytowany) Czyli jakby nie patrzec pojedyncze zdjecie w Katowicach jest tansze :) Kosztuje tylko 40 groszy a w Gliwicach az 2zl i 3 grosze :) (sorka, glupi zart :)) Edytowano Kwiecień 3, 2015 przez KGr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Święty diabeł 0 Napisano Kwiecień 2, 2015 KGr dziękuje! Chłopcy, nie macie pojęcia ile wasze wsparcie mi daje! Jestem wam wdzięczny za wszystko!!! Wysłane z iPhone 6 Plus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Kwiecień 2, 2015 Jeszcze nic nie mogę powiedzieć. Niedawno kupiłem i jeszcze nie było okazji zrobić drive testów. Pochwalę się po pierwszej przejażdżce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach