KejTi 0 Napisano Kwiecień 26, 2015 Witam! Poszukuję dla siebie s2r800, jednakże czasem zdarza się, że upragniony przez nas motocykl znajduje się dość daleko od miejsca zamieszkania... I tu, chciałabym zwrócić się z ogromną prośbą do wszystkich desmo na tym forum o pomoc :) Czy ktoś z Was może kojarzy te dwie poniższe sztuki monstera?? A jeśli nie, to czy znalazłby się ktoś chętny, żeby móc je dla mnie obejrzeć i ocenić czy w ogóle są warte uwagi?? Może akurat ktoś mieszka w okolicy - będę ogromnie zobowiązana za pomoc i informacje :) Lublin - żółty s2r800 Bielsko-Biała - czarny s2r800 Z góry serdecznie dziękuję! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 26, 2015 Właściciel z Bielska jest chętny do przesyłania fotek, więc im więcej - tym lepiej i pewniejsza będziesz. Znając damską pedanterię - nic nie zastąpi Twojego osobistego sprawdzenia, nawet przez tambylca ;) Właściciela czarnego umawiasz w DBB, Oni sprawdzają na Twoje zlecenie i wystawiają "certyfikat". Jedziesz "ciopongiem", wracasz na kołach. Morham jest z Bielska ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KejTi 0 Napisano Kwiecień 26, 2015 (edytowany) Właśnie biały najfajniej by było, żeby ktoś mi ją zobaczył, czy sprawdził i dał mi zielone światło. Obie są zarejestrowane, więc pojechałabym po nie osobiście i wróciła na kołach - taki mam plan :) biały... orientujesz się jaki jest koszt czegoś takiego w dbb?? Edytowano Kwiecień 26, 2015 przez młoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarhead 0 Napisano Kwiecień 26, 2015 Ducati Bielsko Biala http://www.ducati.bielsko.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KejTi 0 Napisano Kwiecień 26, 2015 jarhead właśnie zaskoczyłam, sorry zmęczona po całym dniu pracy jestem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KejTi 0 Napisano Kwiecień 26, 2015 Jeszcze taka sztuka mi się rzuciła w oko: Niemcy s2r800 w sumie to nie tak daleko, bo 400km. A jak to wygląda, gdybym sama chciała ją sprowadzić?? Jest tak zwyczajnie jak u nas, czy nieco więcej papierologi?? Ktoś ma może doświadczenie, żeby móc mnie uświadomić i poinstruować?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 26, 2015 KOBIETO !! ;) Masz moto zarejestrowane w PL, serwisowane w DBB, a po niemcowni Cię nosi ! :wtf: :P Dzwoń jutro do Ducati Bielsko i gadaj. ;) Resztę zostaw jako backup. JA przynajmniej bym tak zrobił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KejTi 0 Napisano Kwiecień 26, 2015 ...ale tamta jest taka czerwoooona i taka śliczniusia :D mój ex 695 też był czerwoooniusi... takie są najszssssybsssse ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stypski 0 Napisano Kwiecień 26, 2015 (edytowany) Ja płaciłem koło 200 zł. w DBB za sprawdzenie przed kupnem 620. Ba, nawet mi po niego pojechali ok 40 km. wzięli na pakę i zawieźli do siebie bo to zima jeszcze była a sprzedający mieszkał pod BB:) Edytowano Kwiecień 26, 2015 przez stypski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarhead 0 Napisano Kwiecień 26, 2015 bo DBB daje taka mozliwosc podjechania do 100km za darmo. Takze tak jak Bialy mowi, najlepsza sztuka to ta czarna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KejTi 0 Napisano Kwiecień 26, 2015 To w takim razie jutro będę miała gorącą linię ;) Zobaczymy co mi dbb powie i czy serwisowali przez ten czas tą sztukę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 26, 2015 ...ale tamta jest taka czerwoooona i taka śliczniusia :D mój ex 695 też był czerwoooniusi... takie są najszssssybsssse ;) To se zrobisz za czarnego czerwooooooniusi W Monsterze to tylko zbiornik i przedni błotnik ;) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Massive 0 Napisano Kwiecień 26, 2015 Wyglada całkiem niezle, a czarne są szybsze, wiem co mowię :) Wysłane z elektronicznej maszyny powielającej myśli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Kwiecień 26, 2015 Co wy mi tutaj !?!?!?! na kolorach to ja sie znam najlepiej !!! BIERZ ZÓŁTEGO !!!!!! :D :D :D :D :D bez wzgledu na wszystko !! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Kwiecień 27, 2015 W Monsterze to tylko zbiornik i przedni błotnik ;) :P I troszkę ramy w tym wypadku ;) A ten z bielska, to czyj i skąd ? Bo jak klubowicza, to sprawę uznałbym za rozwiązaną :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 27, 2015 A ten z bielska, to czyj i skąd ? Bo jak klubowicza, to sprawę uznałbym za rozwiązaną :smile: Tak, poczucie humoru ważna rzecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Kwiecień 27, 2015 Nie wiem, czemu sie tak nakrecacie na ten egzemplarz. Wyraznie gosc napisal, ze robil przeglad 3 sezony temu i od tego czasu nie wymienil nawet oleju, tylko przednia opone i, bog wie czemu, tylny klocek;) Dodatkowo ma ten plug zainstalowany, co powinno od razu eliminowac ten motocykl ;) A na serio, to ze kiedys byl zrobiony przeglad nie mowi nic o dzisiejszym stanie. Sadze, ze do ceny nalezy doliczyc porzadny serwis i nie napalac sie za mocno bez obejrzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Kwiecień 27, 2015 Tak, poczucie humoru ważna rzecz Czyżbyś nie wierzył w dobre intencje klubowiczów? Wiec prosto - CZYJ TO MOTOCYKL SKORO JEST TAKI DOBRY? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Kwiecień 27, 2015 (edytowany) Tak, poczucie humoru ważna rzecz prawda... Czyżbyś nie wierzył w dobre intencje klubowiczów? dobre intencje to czasami za malo. Edytowano Kwiecień 27, 2015 przez KGr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 27, 2015 Chodzi o to że fakt iz motocykl należy do klubowicza o niczym nie świadczy i z taką samą rezerwą i racjonalnym podejściem należy rozpatrywać taki egzemplarz. Nie raz i nie dwa okazało sie że naiwne przekonanie ze od klubowicza to wartościowy motocykl okazało się błędne. Apeluję jedynie o trochę rozsądku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KejTi 0 Napisano Kwiecień 27, 2015 Theodor ma absolutną rację; to jak z ograniczonym zaufaniem na drodze, sexem z zabezpieczeniem, psem na smyczy i itp itd ;) :P Dla spokojnego sumienia lepiej wszystko osobiście sprawdzić niż brać w ciemno, a wiem co mówię, bo kupiłam tak sprowadzone auto, od dobrego znajomego... Sam serwis pochłonął potem 1/3 wartości samochodu, a na miejscu miałam sztuki w o wiele lepszym wyposażeniu i stanie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Kwiecień 27, 2015 Chodzi o to że fakt iz motocykl należy do klubowicza o niczym nie świadczy i z taką samą rezerwą i racjonalnym podejściem należy rozpatrywać taki egzemplarz. Nie raz i nie dwa okazało sie że naiwne przekonanie ze od klubowicza to wartościowy motocykl okazało się błędne. Apeluję jedynie o trochę rozsądku :) No to niestety racja. Ale najpierw bym oglądał motocykl od klubowicza, a potem od nieznajomej osoby - ale który wybrać to już niestety chłodna kalkulacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 27, 2015 ... sexem na smyczy i itp itd ;) :P... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KejTi 0 Napisano Kwiecień 27, 2015 (edytowany) Oooo.... :o Widzę dobre klimaty ;) :D No to niestety racja. Ale najpierw bym oglądał motocykl od klubowicza, a potem od nieznajomej osoby - ale który wybrać to już niestety chłodna kalkulacja. Pod tym względem mam takie samo podejście :) Edytowano Kwiecień 27, 2015 przez młoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KejTi 0 Napisano Kwiecień 27, 2015 OK czarny obdzwoniony, czekam na maila ze szczegółowymi fotkami, poprosiłam też o zdjęcie bez pługu, jak tylko będę je miała to wrzucę i zobaczymy czy wszystko gra. Jeśli będzie wyglądał w porządku, to dbb jest w gotowości, pójdzie na sprawdzenie i jeśli nic nie wyjdzie, to po niego pojadę :D plpt miej paski w gotowości, bo będą mi do niego potrzebne ;) Nie wiem, czemu sie tak nakrecacie na ten egzemplarz. Wyraznie gosc napisal, ze robil przeglad 3 sezony temu i od tego czasu nie wymienil nawet oleju, tylko przednia opone i, bog wie czemu, tylny klocek;) Dodatkowo ma ten plug zainstalowany, co powinno od razu eliminowac ten motocykl ;)A na serio, to ze kiedys byl zrobiony przeglad nie mowi nic o dzisiejszym stanie. Sadze, ze do ceny nalezy doliczyc porzadny serwis i nie napalac sie za mocno bez obejrzenia. Koleś sam zmieniał olej i filtry w późniejszym okresie, to nic skomplikowanego przecież :) Nie każdy pisze o tak oczywistych rzeczach na aukcjach, a niektórzy to w ogóle jedynie parametry wstawiają, tak więc no stress :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach