Gorzko 10 Napisano Sierpień 19, 2015 Co o tym sądzicie jestem ciekawy? Tak nie mylicie się tam jest pas napędowy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Sierpień 20, 2015 (edytowany) Moim zdaniem zaczyna troche wygladac jak te karykatury, gdzie ludzie probowali zgadywac jak bedzie wygladal pierwszy Diavel (przyklad ponizej). Chyba troche juz za duzo w nim cruisera (wyglada jak nowoczesna Yamaha Warrior 1700) a za malo Muscle Bike'a... Edytowano Sierpień 20, 2015 przez KGr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Sierpień 20, 2015 Moim zdaniem zaczyna troche wygladac jak te karykatury, gdzie ludzie probowali zgadywac jak bedzie wygladal pierwszy Diavel (przyklad ponizej). Chyba troche juz za duzo w nim cruisera (wyglada jak nowoczesna Yamaha Warrior 1700) a za malo Muscle Bike'a... A mi się kojarzy tak: Sorry ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arachnia 1 Napisano Sierpień 20, 2015 (edytowany) Dla mnie bardzo słabo, nie wiem czy coś zmienili w geometrii, ale w starym diavelu nie rzuca się w oczy tak wysunięty przedni widelec, może przez owiewki. . Edytowano Sierpień 20, 2015 przez arachnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anja 0 Napisano Sierpień 20, 2015 Przydało by mu się trochę koksu, bo wygląda jakoś tak wątle :/Przez ten płasko-bak stracił moim zdaniem na drapieżności ale mam nadzieję, że jeszcze go przerobią :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Sierpień 20, 2015 A zwrociliscie uwage, ze on jest juz zupelnie jednoosobowy? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Sierpień 20, 2015 Wydaję się dwu osobowy, wiesz stary też wygląda na jednoosobowy :) to co tu widzę nie podoba mi się, szczególnie jakoś dziwnie ten bak i te siwiało od nowego monstera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cezario 48 Napisano Sierpień 21, 2015 to nie jest Diavel...to prowokacja.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Sierpień 21, 2015 Chyba płakał jak testował.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slomek23 0 Napisano Sierpień 21, 2015 Myślę, że nie jest to prowokacja. Ale zgadzam się z przedmówcą, że stracił swoją masywność i wygląda jak przeciętny cruiser :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki72 1 Napisano Sierpień 21, 2015 to nie jest Diavel...to prowokacja.. a nawet profanacja ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Sierpień 25, 2015 A mnie się podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DzikiBobr 0 Napisano Sierpień 25, 2015 Wygląda trochę jak jakiś custom bike robiony dla Ducati przez RSD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Henshell 0 Napisano Wrzesień 7, 2015 (edytowany) Haha, najlepsze sa te chopperowskie podnóżki z przodu! :twisted: Edytowano Wrzesień 7, 2015 przez Henshell Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Wrzesień 7, 2015 Może ten pas napędowy jest odpowiedzią na tłukący sie łańcuch po wahaczu??? Dadzą rolkę napinającą i problem rozwiązany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Wrzesień 8, 2015 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Wrzesień 8, 2015 Jeśli ten wydech się utrzyma to to jest "dramat tego zawodnika" :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki72 1 Napisano Wrzesień 8, 2015 czy to jeszcze jest L-twin? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Wrzesień 8, 2015 Powiem wam, że jest mega kontrowersyjny, stara linia Diavela miała jaja, tu nie dostrzegam testosteronu... Jak monster 696 na początku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trytytka 0 Napisano Wrzesień 8, 2015 A mi się podoba. I ta osłona rozrządu jest świetna :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukasz88 0 Napisano Wrzesień 12, 2015 Według mnie jest dokładnie na odwrót - starszy Diavel przypominał cruisera dla starszych ludzi, za to nowy to już bardziej taki streetfighter dla młodych - wg mnie taki powinien być diavel od początku, no może poza tymi podnóżkami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Wrzesień 16, 2015 Jak z nową Multi, foto be, ale live... Piękna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamyk82 0 Napisano Wrzesień 16, 2015 To nie jest nowy Diavel . Pisali o tym we wrześniowej Motormani . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach