Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
mart_

Monster 620s i.e. fabryczne malowanie ??

Polecane posty

Witam

W związku z tym, że szukam dla siebie Monstera i jutro wybieram się oglądnąć ten własnie egzemplarz to moje pytanie jest czy takie malowanie wychodziło z fabryki ?? Właściciel twierdzi, że to 100% orginał 

Z góry dzięki za pomoc

post-90210-0-79981100-1440869468.jpg

Czarne wychodziły jak najbardziej ale mi to wygląda bardziej na fioletowy, chociaż to może wina aparatu. Co do błotnika to nie dam sobie ręki obciąć ale na 99,9 % albo były karbonowe albo w jednolitym kolorze bez pasków (przynajmniej ze zdjęć katalogowych tak wynika), a więc coś mogło być malowane. Inaczej sprawa by wyglądała gdyby była to twórcza inwencja właściciela i sam by powiedział że pomalował bo mu tak się podobało to wtedy luz, ale jak właściciel upiera się że to oryginał to mi osobiście ten błotnik nie pasuje.

Matek dzięki za odpowiedź. Dodam,że to rocznik 2002 model S.Kolor jest taki jak na zdjęciu czyli jakiś taki purpurowy. Wrzucę jeszcze kilka dodatkowych fotek.

Mam jeszcze jedno pytanie. Motocykle ma ponoć 12tys przbiegu. Jak najłatwiej zweryfikować ten przebieg. Czy ten model mas jakieś elementy, które z używają się szybciej w jakiś charakterystyczny sposób. Ogólnie na co zwrócić uwagę w przypadku oględzin monstera ?

post-90210-0-16098900-1440922981_thumb.jpg

post-90210-0-41873600-1440922997_thumb.jpg

post-90210-0-31263700-1440923012_thumb.jpg

Byłem, zobaczyłem i szukam dalej. Oczywiście malowany o reszcie nie wspominając...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Odkopuję temat.

Nie udało mi się jednak znaleźć żadnej rozsądnej 620, ale... za to stałem się posiadaczem Monstera s4

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.