mart_ 5 Napisano Sierpień 29, 2015 Witam W związku z tym, że szukam dla siebie Monstera i jutro wybieram się oglądnąć ten własnie egzemplarz to moje pytanie jest czy takie malowanie wychodziło z fabryki ?? Właściciel twierdzi, że to 100% orginał Z góry dzięki za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matekboss 25 Napisano Sierpień 29, 2015 Czarne wychodziły jak najbardziej ale mi to wygląda bardziej na fioletowy, chociaż to może wina aparatu. Co do błotnika to nie dam sobie ręki obciąć ale na 99,9 % albo były karbonowe albo w jednolitym kolorze bez pasków (przynajmniej ze zdjęć katalogowych tak wynika), a więc coś mogło być malowane. Inaczej sprawa by wyglądała gdyby była to twórcza inwencja właściciela i sam by powiedział że pomalował bo mu tak się podobało to wtedy luz, ale jak właściciel upiera się że to oryginał to mi osobiście ten błotnik nie pasuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mart_ 5 Napisano Sierpień 30, 2015 Matek dzięki za odpowiedź. Dodam,że to rocznik 2002 model S.Kolor jest taki jak na zdjęciu czyli jakiś taki purpurowy. Wrzucę jeszcze kilka dodatkowych fotek. Mam jeszcze jedno pytanie. Motocykle ma ponoć 12tys przbiegu. Jak najłatwiej zweryfikować ten przebieg. Czy ten model mas jakieś elementy, które z używają się szybciej w jakiś charakterystyczny sposób. Ogólnie na co zwrócić uwagę w przypadku oględzin monstera ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Sierpień 30, 2015 Nie ma szans. Z takim paskiem byly tylko s4rs chyba. I nie mialy zadne paska na blotniku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arecki 9 Napisano Sierpień 30, 2015 http://www.ebay.it/itm/adesivi-per-ducati-monster-s2r-s4r-600-900-decals-stickers-for-ducati-monster-/281732786644?hash=item41989529d4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mart_ 5 Napisano Sierpień 30, 2015 Byłem, zobaczyłem i szukam dalej. Oczywiście malowany o reszcie nie wspominając... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mart_ 5 Napisano Czerwiec 5, 2016 Odkopuję temat. Nie udało mi się jednak znaleźć żadnej rozsądnej 620, ale... za to stałem się posiadaczem Monstera s4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach