Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
pieron

Monster 696- kilka sztuk z aukcji

Polecane posty

Jak chesz by nie tracił na wartości to kup s4rs

No nie tylko, na wartości nie traci, a wrecz już zyskuje wiele modeli.

S2R1000 chociażby czy 999, o poliftowych 999S nawet nie wspominając

Jak nie chcesz tracić na wartości to kup sobie ziemię :mrgreen:

Jak nie chcesz tracić na wartości to kup sobie ziemię :mrgreen:

Mówimy o motocyklach. Może pomyliłeś forum? :D 620 też trzymają cenę. Zobaczymy, może trafi się coś ciekawego, co będzie godne zakupu. Jeśli ktoś sprzedaje Monstera, niech pisze

Najważniejsze żebyś trzymał kurs na Ducati, nie tracił nadziei ale i zdrowego rozsądku a na pewno znajdziesz. Większość z nas, użytkowników forum zaczynała szukając tak jak Ty i większość cieszy się do dziś z użytkowania Dukata a nawet kilku :P. Ja gdyby nie forum swojej 696 też bym nie miał. Znajdziesz do sezonu mamy jeszcze trochę czasu ;)

Dzięki za pomoc. Wasze rady są dla mnie bardzo cenne. Na Ducati kurs obrałem już kilka lat temu. Na forum jestem zarejestrowany od 2012 roku. Nie byłem gotów na Ducati i zakupiłem Cagive 650. Super motocykl, ale to nie Monster. Teraz już jestem gotów i decyzja już zapadła :)

Jutro okół 10-11 jadę do motomaniaxów obejrzeć parę sztuk. Jest ktoś chętny się przejechać? :) Przepraszam za post pod postem, ale nie mogę już edytować...

dziś przypadkowo oglądałem tą sztukę. Byłem zobaczyć kiere i kierunki więc zerknołem

http://olx.pl/oferta/ducati-monster-696-rok-2012-rej-2013-przebieg-3140km-CID5-IDdfKn5.html#6452033d1b

Sztuka wygląda jak nówka z salonu. Gość opowiedział całą historię motocykla. Ma delikatne uszkodzenia na manetce i wydechu - widać, że było robione to pod odszkodowanie. Ograniczniki całe. Nie odpalałem bo stoi w salonie motocyklowym. Jak na pierwszy rzut oka sztuka warta uwagi. Nie widać, żadnych śladów używania a to co jest uszkodzone to kosmetyka. Wystarczy manetke wymienić i w sumie tyle z większych uszkodzeń. Myślę, że można ją taniej wyrwać bo właściciel jest fanem ogórków:P

No taka sztuka faktycznie jest godna zainteresowania, jeśli rzeczywiście wszystko jest tak dobrze jak wyglada. Mam do Ciebie natomiast pytanie co do Monstera 1000

Tutaj masz fajną sztukę: http://www.eurorider.pl/motocykle.php?a=

Jeżeli jeszcze oferta aktualna to chyba warty ceny. Pewnie opony od nowości i nadają się do wymiany ale serwis przy 12k zrobiony. Zadzwoń może jeszcze stoi. Goście też często mają sprzęty od pierwszych właścicieli w komisie w dobrych cenach. Kiedyś mi proponowali a nie był wystawiony na stronie więc może warto zostawić namiary i niech dzwonią jak coś będzie albo Ty regularnie się przypominaj.

Nie dosyć, że krajowy z rozsądnym przebiegiem to jeszcze na "termosach" pierwszy mod i spora kasa w kieszeni - pieron zainteresuj się, moim zdaniem warto  

Faktycznie, bardzo dobra oferta. W sobotę jadę na oględziny też bardzo fajnej 696. Też krajowej i też z termi Bardzo możliwe, że przyjedzie ze mną

Tutaj masz fajną sztukę: http://www.eurorider.pl/motocykle.php?a=

Jeżeli jeszcze oferta aktualna to chyba warty ceny. Pewnie opony od nowości i nadają się do wymiany ale serwis przy 12k zrobiony. Zadzwoń może jeszcze stoi. Goście też często mają sprzęty od pierwszych właścicieli w komisie w dobrych cenach. Kiedyś mi proponowali a nie był wystawiony na stronie więc może warto zostawić namiary i niech dzwonią jak coś będzie albo Ty regularnie się przypominaj.

Była maszyna i nie ma maszyny :) Panowie prawdopodobie i ja w przyszłym tygodniu stanę się właścicielem M696 :D

Ale dopieszczony:)

Ale chyba mnie nie stać

Edytowano przez pieron

znajomy sie na niego sadził ale tez go nie stac :) moze wlasciciel by go rozebral z dodatkow co by taniej mozna bylo kupic :P

Wydechy chętnie odkupię ... jak ktoś chce kupić bez. Poza tym motocykl przewinął się przez Ducatowy profil na FB - ładny ale zdecydowanie za drogi, nawet z wszystkimi gratami, które i tak sprzedając moto oddaje się za 1/3 pierwotnej wartości.    

Panowie...KUPIŁEM!! :D W garażu stoi mały, czerwony diabeł z 2008 r. Sprzęt od kolegi matti'ego z forum, krajowy i doposażony :) Trzeba zrobić parę poprawek i serwis po 12 000 km, ale maszyna prezentuje się znakomicie. Bardzo Wam wszystkim dziękuję za pomoc i mam nadzieję, że niedługo się spotkamy na wspólnej jezdzie!

Gratulacje i prosimy o fotki

Edytowano przez Waldi59

Liczę na to, choć jeszcze muszę załatwić formalności, a wiadomo czasu nigdy za wiele...

Zapodaję parę zdjęć :) http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/MacO4u5K_WX9AsgsmiU8ndn6XtW1Ga

http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/sZQNfa5D9PcdeiwXV_FwxddF7Pt__M

http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/KoDj4TK8en71ZycKb6franLARvA~iq

Sprzęt ma wgniecenie na wydechu, ale bez żadnej rysy ani krawędzi, więc jest to do "wypchnięcia". Poza tym niestety uszkodzony jest przedni błotnik (blokada na tarczy..). Okleję matą karbonową- prawdziwą, nie folią.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.