Tharguy Mighty 0 Napisano Czerwiec 14, 2016 Jak w tytule. Do S2R z '06. Numer katalogowy fabrycznego 88713.1038. Wiem że można zamówić w ASO ale czas oczekiwania do 2 tygodni, co mnie nie urządza, bo łańcuch wisi tak, że góra szoruje o wahacz a dół o tłumik. Wszelkie znaki na niebie i ziemi, a na zębatce zwłaszcza, mówią że jakiś... ktoś z meslem już tam był. Mógłbym pewnie też sobie dorobić ale nie mam wymiarów no i to też by chwilę potrwało. Ebay podobnie. Ktoś wie gdzie coś odpowiedniego w Warszawie można dostać na szybko? Jeśli temat był to przepraszam. Szukałem, nie znalazłem, ale mogłem źle szukać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
picek 38 Napisano Czerwiec 15, 2016 Może to wiochą zaleci ale ja na szybko sobie poradzilem ucinając i uginając drut z wałka do malowania. Potem już klucz kupiłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magneto 2 Napisano Czerwiec 16, 2016 Larson Warszawa na Prymasa 1000lecia, jedyne 25 zł i działa. Jeśli mówimy o mimośrodzie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tharguy Mighty 0 Napisano Czerwiec 17, 2016 Larson Warszawa na Prymasa 1000lecia, jedyne 25 zł i działa. Jeśli mówimy o mimośrodzie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk I tak też zrobiłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Lipiec 2, 2016 Larson Warszawa na Prymasa 1000lecia, jedyne 25 zł i działa. Jeśli mówimy o mimośrodzie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk O takim kluczu mowa? Bo ja też szukam http://www.larsson.pl/index.php?c=r&no=NzIyMDEyNA==&t=Klucz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magneto 2 Napisano Lipiec 2, 2016 Nie to nie ten. Choć jeśli chcesz wydać 80 zł .... Kto bogatemu zabroni :). Mój na focie bardzo proszę. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Lipiec 2, 2016 To muszę jeszcze poszukać :) Wysłane z mojego HUAWEI G6-L11 przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Lipiec 2, 2016 Ten? http://www.larsson.pl/index.php?c=r&no=NzIyNTg4MQ==&t=Klucz Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tharguy Mighty 0 Napisano Lipiec 2, 2016 O takim kluczu mowa? Bo ja też szukamhttp://www.larsson.pl/index.php?c=r&no=NzIyMDEyNA==&t=Klucz Ja kupiłem ten. Działa. Nie próbowałem tego tańszego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Sierpień 27, 2016 Wczoraj kupiłem ten za 18,30 zł. http://www.larsson.pl/index.php?c=r&no=NzIyNTg4MQ==&t=Klucz Pasuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DARc 22 Napisano Sierpień 29, 2016 Ten standardowy wzór klucza to minimum konieczne do regulacji, ale dalekie od komfortu jaki daje "ulepszony klucz" typu "C" ;) Zaczepia się on w TRZECH zębach a nie w jedynym, nie ma praktycznie ryzyka wypadnięcia klucza przy regulacji i "niekontrolwanego uślizgu" i najważniejsza zaleta - zakładasz klucz RAZ i regulujesz zarówno naciągając jak i luzując, co przyy zwykłym kluczu wymaga każdorazowo jego przełożenia na drugą stronę "ząbatki" regulacyjnej. Tak, że do garażu polecam ten klucz "C" choć jest za duży trochę by go wozić na dłuższe wyprawy ze sobą (widziałem też wersję "składaną" ale dalej jest to spory kluczyk...). LWG DARc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoma 0 Napisano Sierpień 29, 2016 Ten standardowy wzór klucza to minimum konieczne do regulacji, ale dalekie od komfortu jaki daje "ulepszony klucz" typu "C" ;) Zaczepia się on w TRZECH zębach a nie w jedynym, nie ma praktycznie ryzyka wypadnięcia klucza przy regulacji i "niekontrolwanego uślizgu" i najważniejsza zaleta - zakładasz klucz RAZ i regulujesz zarówno naciągając jak i luzując, co przyy zwykłym kluczu wymaga każdorazowo jego przełożenia na drugą stronę "ząbatki" regulacyjnej. Tak, że do garażu polecam ten klucz "C" choć jest za duży trochę by go wozić na dłuższe wyprawy ze sobą (widziałem też wersję "składaną" ale dalej jest to spory kluczyk...). LWG DARc taki właśnie zakupiłem od kolegi z forum , duży, ciężki ale w wersji garażowej dla mnie idealny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach