Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Magneto

Takie tam, na jesienno zimowe wieczory.

Polecane posty

Nie mogłem tego filmu dodać bezpośrednio w "więcej" "filmy" zatem podrzucam tutaj. 

Edytowano przez Magneto

Po co Ci znicz na Święta? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :razz:

Może i masz troche racji, straciły swój niepowtarzalny styl, chodziło mi tu bardziej o osiągi nowego monstera R, gdzie jednak one dorównują legendarnemu s4rs, ale przyznam szczerze że jak było by mnie stać to z miła chęcia bym taki motocykl chciał mieć dodatkowo w garażu nawet aby się nim przejechać raz w tygodniu :)

A mnie (jak podejrzewam) tylny hamulec uratował od gleby podczas kolizji. Po szkoleniu u Kulika używam zdecydowanie częściej, na prawdę polecam.

Kamo, a na postoju? ;)

A na postoju to i owszem  ;)

A mnie (jak podejrzewam) tylny hamulec uratował od gleby podczas kolizji. Po szkoleniu u Kulika używam zdecydowanie częściej, na prawdę polecam.

A ja mogę Ci polecić inna szkołę doskonalenia jazdy motocyklem, chociaż nic do Tomka Kulika nie mam ( sam bylem z nim na radomiu) jest bardzo dobrym instruktorem nauki jazdy.  ;)

A ja mogę Ci polecić inna szkołę doskonalenia jazdy motocyklem, chociaż nic do Tomka Kulika nie mam ( sam bylem z nim na radomiu) jest bardzo dobrym instruktorem nauki jazdy.  ;)

Tomek jest spoko facet. Nie oznacza to, że chętnie nie rozważę kilku innych opcji

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.