Magneto 2 Napisano Listopad 18, 2016 (edytowany) Nie mogłem tego filmu dodać bezpośrednio w "więcej" "filmy" zatem podrzucam tutaj. Edytowano Listopad 18, 2016 przez Magneto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Listopad 18, 2016 Świetnie łamiesz przepisy :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadzik 0 Napisano Listopad 19, 2016 Świetnie łamiesz przepisy :-DCo najmniej jak Karol Okrasa :) wykciukowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Listopad 19, 2016 A ja zaczynam szykować się do Swiąt... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Listopad 19, 2016 Po co Ci znicz na Święta? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Listopad 19, 2016 Znicz z treblinkami :-)... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Listopad 21, 2016 Myśle że obecnie 1200 r tez robi robote :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Listopad 22, 2016 Może i masz troche racji, straciły swój niepowtarzalny styl, chodziło mi tu bardziej o osiągi nowego monstera R, gdzie jednak one dorównują legendarnemu s4rs, ale przyznam szczerze że jak było by mnie stać to z miła chęcia bym taki motocykl chciał mieć dodatkowo w garażu nawet aby się nim przejechać raz w tygodniu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamo 1 Napisano Listopad 22, 2016 A ja dawno nie widziałem jak ktoś używa tylnego hamulca podczas jazdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Listopad 23, 2016 używam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wujek 0 Napisano Listopad 23, 2016 uzywam w dwoch wypadkach, w zwalnianiu i emergency stop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ptysiornia 27 Napisano Listopad 24, 2016 A ja dawno nie widziałem jak ktoś używa tylnego hamulca podczas jazdy Kamo, a na postoju? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kucaty 0 Napisano Listopad 24, 2016 A mnie (jak podejrzewam) tylny hamulec uratował od gleby podczas kolizji. Po szkoleniu u Kulika używam zdecydowanie częściej, na prawdę polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamo 1 Napisano Listopad 24, 2016 Kamo, a na postoju? ;) A na postoju to i owszem ;) A mnie (jak podejrzewam) tylny hamulec uratował od gleby podczas kolizji. Po szkoleniu u Kulika używam zdecydowanie częściej, na prawdę polecam. A ja mogę Ci polecić inna szkołę doskonalenia jazdy motocyklem, chociaż nic do Tomka Kulika nie mam ( sam bylem z nim na radomiu) jest bardzo dobrym instruktorem nauki jazdy. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kucaty 0 Napisano Listopad 30, 2016 A ja mogę Ci polecić inna szkołę doskonalenia jazdy motocyklem, chociaż nic do Tomka Kulika nie mam ( sam bylem z nim na radomiu) jest bardzo dobrym instruktorem nauki jazdy. ;) Tomek jest spoko facet. Nie oznacza to, że chętnie nie rozważę kilku innych opcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach