Asty 34 Napisano Lipiec 25, 2018 Dzięki, okazało się , że mojego na szczęście to nie dotyczy. Pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asty 34 Napisano Kwiecień 12, 2019 Tak nieoficjalnie napiszę, że jeżeli komuś w Multi 1200 (S) nie domagał system bezkluczykowy, tzn. raz działał, raz nie, to coś z tym robią w serwisach. Mój obecnie w mieście świętym na Desmo serwisie i kazali dwa kluczyki przesłać z motocyklem(chociaż dawno już po gwarancji) Napiszę, czy wymienili i co, po powrocie z serwisu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki 19 Napisano Kwiecień 12, 2019 28 minut temu, Asty napisał: Tak nieoficjalnie napiszę, że jeżeli komuś w Multi 1200 (S) nie domagał system bezkluczykowy, tzn. raz działał, raz nie, to coś z tym robią w serwisach. Mój obecnie w mieście świętym na Desmo serwisie i kazali dwa kluczyki przesłać z motocyklem(chociaż dawno już po gwarancji) Napiszę, czy wymienili i co, po powrocie z serwisu. akcja jest na sam kluczyk , jest też nowa mapa ecu i jakiś innych pierdołek 1 Asty zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach