AdamUS 0 Napisano Marzec 23, 2018 Szukam siedziska/kanapy do 620. Interesuje mnie czarna, oryginalna, lub zbliżona do oryginału. Może być tez samo obicie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Marzec 23, 2018 Nie masz wcale kanapy? Bo można poprostu oddać do dobrego tapicera i po sprawie. Tu przykład od nas: "nowa" kanapa w 999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AdamUS 0 Napisano Marzec 31, 2018 Kanapę mam, ale właśnie obicie muszę wymienić. Jaki jest orientacyjny koszt takiego obicia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
picek 38 Napisano Marzec 31, 2018 Koszt "obicia" od 100zł w górę, zależy co sobie zażyczysz i u kogo. Zwykły tapicer meblowy sobie poradzi,poszukaj w okolicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gizzy 54 Napisano Kwiecień 1, 2018 Jednak nie kazdy meblowy da rade. MW Moto poszukaj. Zrobiłem do MTS i do R1100S i wiem, ze chlopaki z BMW duuuuuuzo siedzen tam robili i sa mega zadowoleni, ja też.Wysłano z pośrodku niczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach