peters30 0 Napisano Marzec 25, 2018 Witam, jestem tu nowy. Mam dużą prośbę. Potrzebuję instrukcji obsługi w języku polskim do Ducati Diavel najlepiej po lifcie. Wiem, że ktoś tu miał coś takiego w wersji elektronicznej. Jeżeli ktoś mógłby mi to przesłać z góry dziękuję. [email protected] Pozdrawiam Piotrek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuni 0 Napisano Październik 30, 2018 Witam,dołączam się do prośby kolegi jw jeśli to możliwe to proszę o podesłanie instrukcji na adres: [email protected] Z góry dziękuję i pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pmcpoznan 0 Napisano Listopad 1, 2018 Wysłane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kucharek71 0 Napisano Listopad 3, 2018 Witam Panowie jeżeli możecie podeślijcie. Diavel używany zakupiony w Ducati Łódź,obiecali że załatwia ale już 2 miesiace czekam i nic.Jeżeli nie sprawi kłopotu będę wdzięczny, [email protected]. Dziękuję i pozdrawiam Grzesiek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuni 0 Napisano Listopad 4, 2018 Dnia 2.11.2018 o 00:36, Pmcpoznan napisał: Wysłane. Witam, czy mogę prosić o ponowną wysyłkę bo niestety nic mi nie doszło. Z góry bardzo dziękuję :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pmcpoznan 0 Napisano Listopad 5, 2018 Poszło jeszcze raz do Was trzech. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuni 0 Napisano Listopad 5, 2018 Bardzo dziękuję, pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeluk 0 Napisano Listopad 6, 2018 A do 696 macie?Sent from my SM-G935F using Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
///MM 0 Napisano Listopad 14, 2018 Witam, Poratujecie manualem do Diavela ? [email protected] Z góry dziekuje i pozdrawiam serdecznie Michal PS. Od wczoraj jestem szczesliwym posiadaczem White Carbon:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuni 0 Napisano Listopad 15, 2018 Poszła kolego ma e-mail :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
///MM 0 Napisano Listopad 18, 2018 Dzięki wielkie :) Michał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xdruk 0 Napisano Maj 19, 2019 Witam, Panów Poratujecie manualem do Diavela ? [email protected] Z góry dzięki Pozdrawiam,nowy szczęśliwy posiadacz Diavela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noger 3 Napisano Sierpień 5, 2019 Witam, jeśli dalej jest to możliwe to też poproszę z góry dziękuję. [email protected] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samer 0 Napisano Sierpień 17, 2019 Witam, jestem nowym forumowiczem. Jeśli to możliwe,również jestem zaintersowany manualem do Diavela ? [email protected] Z góry dzięki Pozdrawiam,niebawem szczęśliwy posiadacz Diavela red carbon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mattti8 0 Napisano Październik 28, 2019 Witam, Jeżeli nadal istnieje taka możliwość to również poprosiłbym o przesłanie instrukcji na adres: [email protected] Z góry dzięki. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juras 2 Napisano Listopad 11, 2019 Witam, jeśli do możliwe to też poproszę o serwisówkę po Polsku: [email protected] Z góry dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cineta 0 Napisano Listopad 13, 2019 Witajcie, ja też się dołączę z prośbą o manual do Diavela. [email protected] Dzięki bardzo za pomoc. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tj7772 1 Napisano Styczeń 17, 2020 Witam. Rozpoczynam po 25tu latach przerwy przygode z motocyklem i to wlasnie z DIAVELEM. 25 lat temu bylem szczesliwym posiadaczem Hondy VFR750 dzieki ktorej poznalem obecna zone , ale teraz przez milosc do motockli a one byly pierwsze grozi mi rozwod wiec prosze o..........instrukcje do starej milosci diavela carbon z 2011.Z góry dziekuje. 1 Asty zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tj7772 1 Napisano Styczeń 17, 2020 Zapomnialem [email protected]. Do zobaczenia na trasie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diavel Titanium 323 0 Napisano Luty 2, 2020 Witam ! Potrzebuję SERWISÓWKI Ducati Diavel najlepiej po lifcie. Może ktoś z was ma w wersji elektronicznej. Jeżeli ktoś mógłby mi to przesłać było by super :) mail: [email protected] z góry dziękuję! Forza Ducati ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lelo.l 0 Napisano Marzec 19, 2020 Witam, Jako nowy właściciel Ducati XDiavel S potrzebuję instrukcji najlepiej po polsku.Mój e-mail: [email protected] Z góry dziękuję Pozdrawiam Leszek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magilson 0 Napisano Kwiecień 12, 2020 Witam ja też przyłączam się do prośby o instrukcję w PL Ducati Diavel 2011 Z góry dziękuję i życzę wesołych Świąt :-) [email protected] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mrozek85 0 Napisano Maj 18, 2020 Cześć, również zwracam się z prośbą o podesłanie instrukcji Diavel 2011r- z góry dziękuję :) [email protected] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
centrala rybna 0 Napisano Grudzień 13, 2020 Witam, Wczoraj odebrałem Diavel1260s 2020. Czy ktos z obecnych tu posiada polska instrukcje obsługi? Z gory wielkie dzieki!! [email protected] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Grudzień 13, 2020 Fajny nazwa użytkownika ;) Ktoś napewno pomoże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach