Mitzek 3 Napisano Grudzień 14, 2020 a to do nowych "odebranych" nie dają PL instrukcji? ...tak tylko pytam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariuszmaslich 0 Napisano Marzec 8, 2021 Witam Tak jak poprzednicy potrzebuje instrukcje obsługi polska do Ducati Diavel 2014 r [email protected] z góry dziękuje i pzdr wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
l.karpik 0 Napisano Marzec 11, 2021 Witam, Mam prośbę, szukam instrukcji obsługi po polsku do ducati x diavel s 216 rok. Może ktoś z forumowiczów posiada w wersji elektronicznej ? Byłbym bardzo wdzięczny za przesłanie [email protected] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gizzy 54 Napisano Marzec 12, 2021 szukam instrukcji obsługi po polsku do ducati x diavel s 216 rok.Akuratnie ten rocznik ma prostą obsługę, łatwo zapamiętać dwie procedury:1. Apage Diavelas!2. Wiśta, wio!:drinking ;-)Wysłane z pośrodku niczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MarcinR 0 Napisano Maj 11, 2021 Cześć, jestem szczęśliwym posiadaczem Diavela 2019 i poszukuję do niego instrukcji po polsku. Gdyby ktoś miał jeszcze Spare parts catalogue do Diavel 2019 i zechciał się nią podzielić to byłoby cudownie [email protected] Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DARc 22 Napisano Maj 12, 2021 On 11.05.2021 at 3:38 PM, MarcinR said: Cześć, jestem szczęśliwym posiadaczem Diavela 2019 i poszukuję do niego instrukcji po polsku. Gdyby ktoś miał jeszcze Spare parts catalogue do Diavel 2019 i zechciał się nią podzielić to byłoby cudownie [email protected] Pozdrawiam Spare parts ... Ech... to słodkie lenistwo ;) Na stronach oficjalnych Ducati w Support jest dział z maualami (choć PL tam nie ma w PDF) ORAZ SpareParts. Było to kilka razy poruszane na Forum... https://www.ducati.com/ww/en/service-maintenance/spare-parts-catalogs Na dole... ściągniesz sobie Spare Parts https://www.ducati.com/ww/en/service-maintenance/owner-manuals Na dole... wybierz MY 2018, no ale wersji PL nie ma. LWG 1 MarcinR zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Benito 0 Napisano Czerwiec 23, 2021 Dołączam się z prośbą o przesłanie manuala do Diavela `14. Z góry wielkie dzięki. [email protected] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wózek 0 Napisano Lipiec 4, 2021 (edytowany) Witajcie. Wczoraj zakupiłem Diavel'a Łajta Karbonka z 2016 roku i również potrzebowałbym instrukcji po PL. Pomożecie? [email protected] Pozdro Wózek Edytowano Lipiec 4, 2021 przez Wózek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolo 0 Napisano Sierpień 2, 2021 Czemu nie zamieścicie instrukcji PL na forum ? Jakaś tajemna wiedza w niej jest ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wózek 0 Napisano Sierpień 12, 2021 Ja już ogarnąłem w wersji angielskiej.Jak nie znasz dobrze anglika do wrzuć do translatora. Dużo jest obrazków więc 3/4 powinieneś ogarnąć.PzdrWózek Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolo 0 Napisano Sierpień 18, 2021 Dla mnie może być i po angielsku. Dziwi mnie tylko ta tajemniczość związana z przekazywaniem sobie mail to mail instrukcji ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waldi59 15 Napisano Październik 14, 2021 Witam Tak jak poprzednicy potrzebuje instrukcje obsługi w j.polskim do Ducati Diavel 2014 r [email protected] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Best 0 Napisano Marzec 26, 2022 Witam. Jestem nowym posiadaczem diavel carbon 2017. Potrzebuje instrukcje po polsku jeśli jakas dobra dusza może posiada i może podesłać na email.: [email protected] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maxot 0 Napisano Kwiecień 3, 2022 Witam ja też potrzebuje serwisowki po Polsku ,dziekuje z góry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DARc 22 Napisano Kwiecień 4, 2022 Sorry, ale serwisówka po polsku?? Nie ma szans! Nie istnieje. Instrukcja użytkownika (podobno bo sam nie widziałem) istnieje, ale nie serwisówka. LWG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DARc 22 Napisano Kwiecień 5, 2022 Podpowiem jeszcze takie rozwiązanie ("zgniły kompromis" jeśli faktycznie angielski nie jest akceptowalnym wyjściem): - tu jest stronka gdzie ktoś pokusił się o publikację praktycznie pełnej serwisówki Diavel'a z podziałem na strony HMTL -> https://www.dudiavel.com/ducati_diavel_service_manual-158.html - linki wewnątrz stron nie działają, ale coś tam jest, - otworzyć ją w Chrome, - wybrać "Translate to Polish"... - w opcjach (trze kropki) wybrać "zawsze tłumacz English", - ... i możesz klikać a Chrome będzie Ci w locie robiło tłumaczenie na Polski - chu...steczkowe często, ale coś tam złapiesz a najważniejsze są kolejności działań, wartości momentów, jakieś uwagi o sposobie montażu itd itp. - serwisówka ta jest do Gen1, więc pewne drobne różnice w Gen2 będą odmienne, LWG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Don40 0 Napisano Czerwiec 16, 2022 Prośba o instrukcja obsługi ducati diavel rocznik 2012 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gandex 0 Napisano Maj 24, 2023 Cześć. Lewa dla wszystkich . Podeślę ktoś serwis manual do Diavela 2012 ? [email protected] Z góry dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chemik211 0 Napisano 3 Lipiec Jeśli można to też bym prosił o instrukcję 2011r [email protected] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach