Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Andrzej1983

Ducati Streetfighter 1098 - przestrzegam

Polecane posty

Witam.

Przejechałem całą Polskę po to aby obejrzeć ulepa.. Motocykl cały malowany, rozrząd rozkręcany przecinakiem, silnik cały złożony na silikonie ( cylindry, głowice, kartery), spawana chłodnica, błędy na liczniku, felgi porysane, coś grzebane przy lampie/liczniku.  Przebieg 11 tysięcy - nie wierzcie w cuda.

VIN: ZDMF101AABB007962

Nie traćcie czasu na tego SFa.

700630401_1_1000x700_ducati-streetfighter-1098-wrzesnia.jpg

4 godziny temu, Andrzej1983 napisał:

silnik cały złożony na silikonie ( cylindry, głowice, kartery),

Akurat Ducati tak ma - może nie silikon, tylko spec. masa uszczelniająca , ale tak to właśnie wygląda...:29_smirk:

Nie chcę bronic ani oceniać tego motocykla bo nie widziałem go na żywo ale mój motocykl też jest cały malowany. Ubzdurało mi się malowanie: czerwona rama i srebrna reszta. Nie mogłem znaleźć takiego egzemplarza w dobrym stanie więc podjąłem decyzję że kupie Monstera w jakiejkolwiek konfiguracji kolorystycznej ale w dobrym stanie i pomaluje we własnym zakresie. Tydzień roboty i mam co chciałem. Sprawa wygląda inaczej jak rzeczywiście jest po mocnym dzwonie i po prostu robili co mogli.

Edytowano przez matekboss

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.