Ernest Lucjan 0 Napisano Lipiec 10, 2018 Witam, czy posiada ktoś na sprzedaż dobry katalizator do MTS 1200,2011r ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Lipiec 10, 2018 A cóż skłoniło Cię do zakupu tej kupki żelastwa ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ernest Lucjan 0 Napisano Lipiec 10, 2018 Skłoniło mnie to, że jest to świetny motocykl:) Problem w tym, ze dzieciory nasypały mi kamieni do wydechu. Po odpaleniu był wybuch i iskry, teraz brzmi jak sieczkarnia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Lipiec 10, 2018 Kochane aniołki dzieci... 1 Redjasper zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ernest Lucjan 0 Napisano Lipiec 10, 2018 Przynajmniej jest wesoło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gizzy 54 Napisano Lipiec 10, 2018 Skłoniło mnie to, że jest to świetny motocykl:) Problem w tym, ze dzieciory nasypały mi kamieni do wydechu. Po odpaleniu był wybuch i iskry, teraz brzmi jak sieczkarnia...Dobrze, że karbidu nie miały po ręką... Wysłano z pośrodku niczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ernest Lucjan 0 Napisano Lipiec 11, 2018 To już nawet garaż mógłby ucierpieć, nie tylko motocykl:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EasyPMI 2 Napisano Wrzesień 30, 2018 Jak szukasz jeszcze to mam całą puche na sprzedaż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ernest Lucjan 0 Napisano Październik 1, 2018 Już ogarnięte, dzięki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EasyPMI 2 Napisano Październik 1, 2018 Ile zapłaciłeś bo nie wiem ile wołać za swój ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ernest Lucjan 0 Napisano Październik 2, 2018 280zł w ładnym stanie był. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach