NibyCzerwonyajednakZielony 0 Napisano Wrzesień 11, 2018 Mam do zrobienia rozrząd i zawory dla pewności a ASO ducati Torun na bardzo złe opinie. Szukam więc serwisu który mi to zrobi fachowo +300 km od Torunia. Wrazie możliwości taniej niż ASO ducati. Ducati 848 - 2008rok 29000 przebieg - czy przy wymianie rozrządu muszę robić zawory? Jestem zielony w tym temacie za odpowiedzi z góry dziękuję! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Wrzesień 11, 2018 Motomaniax Warszawa i tam Theodor! 1 NibyCzerwonyajednakZielony zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asty 34 Napisano Wrzesień 11, 2018 Hmmm… Dziwne, bo ja nowy motocykl niemalże od początku zakupu serwisuję w Ducati Toruń (ok. 300km) , chociaż w swoim województwie mam autoryzowany serwis Ducati,(ok. 60 km) i nigdy na Ducati Toruń nie narzekałem. Może powinienem w Berlinie serwisować(mam bliżej) ? Gdzie to takie złe opinie o DT? 1 NibyCzerwonyajednakZielony zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NibyCzerwonyajednakZielony 0 Napisano Wrzesień 11, 2018 Mieszkam w Toruniu i takie opinie słyszę od większości ludzi. Na Google mają 3 gwiazdki na 5 co wygląda naprawdę słabiutko i komentarze pod tym potwierdzają opinie zasłyszana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asty 34 Napisano Wrzesień 11, 2018 No, ok. Widzę tam 4 opinie: dwie negatywne, przy czym jedna skuterów dotyczy a druga dla mnie dziwna bardzo. Dwie następne to ocena najwyższa. Nigdy nie narzekałem, ba- w 2015 waliłem do nich w celu ustawienia świateł w MTS 1200S rocznik 2015 prawie 600 km, bo Ci, którzy mi ją sprzedali nawet tego nie potrafili zrobić. Fakt, ceny jak to w serwisie-niemałe na kieszeń średniozamożnego krajana, ale cóż-ja złego słowa nie mogę powiedzieć. Pzdrawiam 1 NibyCzerwonyajednakZielony zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NibyCzerwonyajednakZielony 0 Napisano Wrzesień 11, 2018 Dzięki za opinie. W takim razie udam się tam z rozrzadem. Chociaż obawiam się nie ukrywam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FLASH 6 Napisano Wrzesień 12, 2018 Ka o ducati toruń złych opini za dużo nie słyszałem. Ale weź pod uwage jeszcze cinkek78 czyli jmg motocykle. Sam tam serwisuje nie znam złych opini a robi w/g mnie z pasji do ducati a nie jako firma. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 1 NibyCzerwonyajednakZielony zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NibyCzerwonyajednakZielony 0 Napisano Wrzesień 12, 2018 Dzięki za opinie. Słyszałem za rozrząd i zawory w ducati to trudna rzecz do zrobienia i łatwo to zchrzanic nie mam się bać oddawać go do jmg motocykle? Chce dbać o to moto :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Wrzesień 12, 2018 Po pierwsze opinie na Google Moja Firma, czyli na wizytówkach możesz sobie wsadzić.... to najgorszy produkt Google i każdy może napisać co mu ślina na język przyniesie - nawet jak nie jesteś Klientem. Co do Cinka... no powiem Ci, że nawet nie umiem odpowiedzieć na pytanie, czy się bać oddawać... :) jak ci Marcin ustawi moto, to sam będziesz zdziwiony, że może tak płynnie działać. Polecam jegomościa. 1 NibyCzerwonyajednakZielony zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NibyCzerwonyajednakZielony 0 Napisano Wrzesień 12, 2018 Ok zadzwonię tam - potrzebował bym jeszcze tylko dane cinka by spytać o niego w jmg. Przecież nie zapytam po ksywce z forum. A jak to cenowo wygląda u nich? Taniej niż ASO? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BialyByk 2 Napisano Wrzesień 12, 2018 a Cinek czyta, czyta i uśmiecha się pod nosem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
herrwolf 3 Napisano Wrzesień 12, 2018 Zadzwoń i zapytaj o Cinka, bez obaw. Jego wszyscy tam znają, znajda go :) Polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NibyCzerwonyajednakZielony 0 Napisano Wrzesień 12, 2018 Wielkie dzięki dla wszystkich udzielajacych się. Temat do zamknięcia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pawel83 0 Napisano Wrzesień 12, 2018 Nie wiem skąd te złe opinie o Ducati Toruń. Od nowości serwisowałem tam Monstera 1200S, Panigale 1299, a teraz także Panigale 1299S. Moim zdaniem jest to zdecydowanie najlepszy serwis w Polsce. Mój kolega z Gdyni tez serwisuje swoje 1299S w Toruniu i wiem, ze jest zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach