Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Redjasper

Multistrada Gran Turismo 1200 z Chojnic. Stoi w salonie w Rumii.

Polecane posty

Unikać tej GT https://www.otomoto.pl/oferta/ducati-multistrada-ID6zXAEX.html#6f6a3d4d74

Byliśmy i oglądaliśmy z Martinim. Właściciel jest w Anglii. rozmawialiśmy na miejscu w Rumii z bratem, choć kiepsko z tym kontaktem było. 

Nieco sfrustrowany od samego wejścia i zobaczenia multi. Podesłane do mnie zdjęcia nie przedstawiają rzeczywistego obrazu.

W rzeczywistości delikatnie zarysowana przednia lewa owiewka oraz boczny lewy kufer. Multina leżała na ten bok, ale to spowodowało zerwanie jednego zaczepu przy multi, trzymającego kufer - kufer lata.

Od samego wejścia zwróciłem uwagę, że multi strasznie leży na bocznej stopce. Telefon do Cinka i szybko ustaliliśmy - stopka wygięta. Ktoś wsiadał na multi przy rozłożonej.

Przebieg jak najbardziej realny, bo sprawdzaliśmy dokładnie zapisy z książki serwisowej. Odkręcali na naszą prośbę pokrywę pasków - ładne i napięte, ale przez wiek do wymiany - czyli DESMO do zrobienia. Silnik bardzo ładnie pracuje.

Ale to co najbardziej odstraszyło, to wymienione mocowanie kierownicy na jakieś podniesione. Nie wiemy czy to sprawiło, że multi nie chce skręcać, czy ma jakiś defekt po upadku.

Negocjowałem cenę, ale niżej niż 37k nie chcieli zejść, więc zrobiliśmy sobie wycieczkę z Krakowa do Rumii - chociaż odwiedziliśmy molo w Sopocie :) :P

Screen Shot 09-23-18 at 10.25 PM.PNG

Edytowano przez Redjasper

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.